Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DamonBounce
tag
én is kb 70%ig bírom
-
Marty8
tag
válasz
wienattwo
üzenetére
nem nagyon értem ezeket a hozzászólásokat, hogy rosszul szól az új ipod.
újságtesztek: 2 helyezett (műszeres mérésekkel...)
nem tudom te milyen füleseket használsz, a gyári füles szerintem is trágya, de amit pl. a nőm használ hozzá az egy 6-7 ezres panasonic azzal minden gyári EQ beállításon gyönyörűen, tisztán szól.Halk?
nekem papírom van róla hogy rossz a fülem gyerekkorom óta, de ezt ha én maxon hallgatom igencsak megfájdul a fülem...
ha halk, nézd meg a beállításokba a hangerőkorlátot. Lehet hogy le van véve... -
wienattwo
tag
Van nálam egy új 4GB-os Nano, hát zeneileg hatalmas csalódás. Ilyen hangerővel és ilyen basszussal nem nehéz 20 óra akksis ketyerét gyártani. Próbáltam már különböző zenei stílusokkal, 4-féle fülessel, egy fejhallgatóval, változtattam az EQ-t, ha leveszem a mélyet, akkor tényleg zavaróan 0 a mély, ha rárakom a mélyet, akkor torzít, mint egy 10e ft-os lejátszó, ráadásul szerintem iszonyat érzékeny az mp3 minőségére. És mindezt max hangerőn kell tesztelni, és még úgy is halk. Mennyi ennek a kimenője, 5mW, csak mert sehol nem látom? Vki írta, hogy van olyan fw, amitől hangosabb lesz. Tényleg sokkal hangosabb lesz, ill. a mély torzítása ugyanúgy megmarad? Csak gondolom, ha fw-rel hangosítom, akkor meg az akkuidő fog drasztikusan csökkenni. Help!
-
Makaveli
senior tag
Keveset használt fekete 30 GB-os iPod-omat mennyiért tudnám eladni?
-
rumos14
nagyúr
azért elgondolkodatót, hogy a messzeföldön egyszerű kezelhetőségéről híres (hirdetett, hírhedt?) iPod-okkal ennyire meggyűlik a baja az egyszeri usernek.
-
Balupapa
senior tag
Valaki segitsen
Amit karácsonyra kaptam ipod classic-ot ma délután titál megfagyot, csak most vettem észre, a kijelző világit, a szám levan pausálva, a vinyó zúg benne...NEM REGAÁL SEMMIRE
rákötöttem a gépre akkor se 
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gabesz7250
üzenetére
"...de ott egyik mappában sincs semmi..."
Nem lehet, hogy valamilyen rejtett mappában van a zene?
-
Marty8
tag
látom, így Karácsony után valahogy szaporodnak az új Ipod-osok

-
Marty8
tag
válasz
üzenetére
hát így gyorsba:
megnyitod és a képen látható módon megjelenik az ipodod az itunes be.
ott az add.... ott hozzá adod a zenéket vagy videókat és továbbra is a képen látható módon betöltődnek a zenék, és ugyanúgy a videók. amit fel akarsz tenni azt kijelölöd, és behúzod az ipod nevére. a képemen a Matyi's Ipod feliratra. -
-
törölt tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Bocsi, hogy megkérdezem... Lehet, hogy feltettem egy alap kérdést, amit sokan feltesznek, de nem láttam még, egy részletes leírást arról, hogy mit-hogyan. Bocsi, hogy egyáltalán megszólaltam, illetve azért is bocsi, hogy egyáltalán meg mertem kérdezni ebben a topicban... Csak azért mer' nem tudom, tök hülye vagyok hozzá, akkor menjek a pics@'ba? Használtam a keresőt, de semmi... Ezt nem is mondom, hogy sürgős...
-
DamonBounce
tag
Azért hogy egy oldalon váltogatják egymást az alap kérdések amik minde 10. hozzászólásban ki vannak fejtve Mmm..

-
törölt tag
Sziasztok!
A nővéremnek lett egy 4GB-s iPod Nanoja, csak szegényke nem tud mit kezdeni vele, nem tudja hogy kell zenét rárakni ahogy, én sem. Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell zenét rátenni? Odáig meg vagyok, hogy iTunes install. Innentől mit, hogy tegyek? Lépésről lépésre, mer ilyen szinten töketlen vok, az iTunes-hoz.
Válaszokat előre is köszönöm! Sürgős. -
ohway
tag
válasz
=[DraNzeR]=
üzenetére
itunes program kell hozzá, azt tölsd le+imtoo ipod movei converter(ezzel konvertálod rá a videókat)..

-
=[DraNzeR]=
csendes tag
Egy iPod nano-ra hogy lehet zenéket,videókat,stb másolni? Le kell tölteni hozzá valamit?
-
SzEvy
csendes tag
Ezer köszönet Marty8!!! Megmentettél..

-
Marty8
tag
fúúú... keress rá, hogy ipod reset, ez egy gombkombináció és akkor újraindítod és kérdezi újr a nyelvet....
+
Reset az Ipod-on: középső és Menu gomb egyszerre lenyom, és addig úgymarad, míg az alma logó újra meg nem jelenik a kis kijelzőn.
Ilyenkor ne legyen összekötve a géppel!
[LINK: angol oldal képekkel ]
-
SzEvy
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy Apple iPod nanot, és már a bekapcsnál elakadtam, ugyanis a menü kínai nyelven van..
Szal, vki le tudja nekem írni, hogyan tudok nyelvet váltani???
Előre is köszike!! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gabesz7250
üzenetére
"Nincs valami mód gépre menteni az iPod tartalmát?"
Ez nem tud olyat, hogy vinyóként látszik? Mert a nano az igen (max. a zenét amit így rámásolsz nem tudod lejátszani). Ha ilyenkor mindent lemásolsz róla, vagy csinálsz az egészről egy ghost-ot, az nem megoldás?
-
gabesz7250
csendes tag
Értem.Próbáltam a Floola nevű progit is az iTunes-on kívül, de lefagyott, és ezért formázni kellett az iPod merevlemezét.Ezzel az iTunes megoldással az a baj hogy nemtom elmenteni a listát számítógépre és ha elvesznek az adatok akkor kezdhetem felrakosgatni az összes zenét újra.
Csak az hogy az albumborítókat mellécsatolja kb egy egész estés szórakozás
Nincs valami mód gépre menteni az iPod tartalmát?
Total Commanderbe nem mutat kb semmit csak pár üres mappát. -
Marty8
tag
válasz
gabesz7250
üzenetére
Hello Gabesz!
Üdv az Ipod dulajuk körében!
Kérdéseidre össze vissza a válasz: tényleg nem tudsz törölni a készülék segítségével. Először én is óvakodtam az ilyen Itunes meg sony_stage szerű cuccoktól, de az ipod mégis magával rántott. Ha megtanuljuk kezelni az Itunes-t akkor nagyon szépen tudjuk rendszerezni a zenéket a lejátszóinkon. Ilyen 160 gigás méretnél szerintem szükség is van rá. Jól is néz ki meg hasznos is a jól rendszerezett zenetár. Pl.: beállítgatom a stílust, és egy házubuli jellegéböl utána csak kiválasztom a műfaj-t és megy
- trükkök az újakhoz még nem nagyon vannak, én a megvásárlás nélküli játékfeltöltés heck et várom... az újakra még nincs.mateka05 !! ne olts le mindenkit, ez a hely arra szolgál, hogy segítsük egymást...

-
ohway
tag
válasz
gabesz7250
üzenetére
gép nélkül nem lehet rörölni, nincs is értelme..
-
gabesz7250
csendes tag
válasz
rumos14
üzenetére
Köszi.Lenne még pár kérdésem.
Hogy lehet letörölni dolgokat az ipodról számítógép segítsége nélkül?
Meg lehet e buherálni hogy a jegyzeteknél ne csak 4KB/fájl-t tudjon?
A használati útmutatóban baxnak írni ilyesmikről.Esetleg ha valaki tud bármi tippet,trükköt az iPodokhoz nyugodtan írjon. -
bwoay
nagyúr
válasz
rumos14
üzenetére
"ha az előbbire gondolsz, elvileg nem lehet különbség, mivel 1:1-ben történő "adatleszedésről" van szó."
jó esetben! ha mindig így volna, nem lenne szükség Exact Audio Copyra

Munkahelyen grabeltem főnököm rommákarcolt lemezeit,
EAC meg ugye addig nem nyugszik, amíg ki nem hozza belőlük a legjobbat.
Volt lemez, amit kb 8 órán át nyúzott, de hallgatható lett
(CD-játszó már csak ugrál vele jobbra-balra) -
rumos14
nagyúr
válasz
gabesz7250
üzenetére
néma rosszindulattal: welcome to the wonderful world of apple.
természetesen léteznek egyéb megoldások, de pendrive-szerűen, pl. total Commander-rel _nem_ fogsz tudni rá másolni zenét, videót.
vszleg vagy a videóban, vagy a progival van a gond, esetleg az egyik nem szereti a másikat. próbálj más átalaítót, sztem itt is elég sokat ajánlottak a tulajok. -
rumos14
nagyúr
grabbelés = cd trackek wav-ba történő "leszedése"
tömörítés = wav->mp3/wma/stb. formátumba való átalakításha az előbbire gondolsz, elvileg nem lehet különbség, mivel 1:1-ben történő "adatleszedésről" van szó.
ha az utóbbira, a formátumtól, a codec-től (mp3 esetén több is létezik), tömörítés mértékétől, fajtájától függően igen nagy különbségek lehetnek. -
gabesz7250
csendes tag
Sziasztok.A családom meglepett egy gyönyörű 160 gigás iPod classiccal, azonban meggyűlik a bajom az itunes gyökérségeivel.Nem lehetne megkerülni ezt az egészet és csak rádobálni a zenéket, videókat és képeket úgy mint egy pendrive-ra?

A másik, hogy szereztem egy Jodix Free iPod Video Converter névre hallgató progit amivel átalakítottam MP4-re az egyik AVI formátumú filmem, de sajna csúszik a hang.Nem tudna valaki segíteni abban hogy az audio sávot miféle programmal tudom eltolni 1-2 másodperccel?
Köszi!
-
lfeher
csendes tag
8 Gb-os Ipod Nano, usb-be bedugva, azonnal ujraindítja a windows-t, másik gépen működik.
Valami ötlet? -
csab2
veterán
Egy láma kérdés:
az számít, hogy milyen progival grabbelem be a cd-t? Úgy értem a minőségben. Vagy ez nem mérvadó. -
DamonBounce
tag
Nekem a Classic előtt 2.g nano-m volt és a cx300-zal mind a kettő leírhatatlanul jól szólt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Aaron14
üzenetére
nem tudom, mik az elvárásaid.
nekem volt mx55-öm, attól nem voltam elájulva,
most cx300-at meg pmx100-at használok, mindkettő nyújtja azt,
ami tőlük elvárható. Szerintem a p(m)x100 nagyságrendekkel jobb hanggal bír,
mint az mx55, ami kb egy mx400 szintjén van, csak 2x annyiba kerül. -
-
Aaron14
őstag
Hát nem tudom Ti hogy vagytok Vele, de azért cseréltem le az mx 55-ös sennheiserem, hogy az ipod nanoval jobb hangzást érjek el... hogy testesebb legyen a hangzás és legyen basszus dögivel. px100-asra cseréltem. ehelyett picit sír a szám, mert igazából nem vettem észre túl sok pozitív változást... még mindig hiányzik az az érzés mikor egy zenét hallgatok, hogy hú bassza meg ez kurvajól szól.... erről ennyit
-
ohway
tag
nekem az lenne a kérdésem, ha az ipodom maunal synec-en van, akkor hogy törlök róla fájlokat?
-
Anthony001
senior tag
Üdwe Srácok.
Van egy problémám.Van egy Ipod Nano Videom, és mikor ráteszek egy videót, akkor csúszik a hang egy kicsit, próbáltam már két videókonvertert, azt az ImToo-t, illetve vmi Xlisoft akármit.Mindkettőnél ez a probléma áll fenn. Ha tudtok segíteni akkor plz tegyétek

Thx -
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Kaptam ma egy ilyet a T-comnak köszönhetően, tudnátok segíteni, hogy milyen formátumban lehet videót és zenét ráküldeni? Illetve, hogy ez a "ráküldés" milyen szoftverrel valósul meg? Tudom, vissza kéne olvasni, de most nincs sok időm, valaki pedig hátha két mondatban ki tudna segíteni...

Előre is köszönöm!

-
ohway
tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
és az miért jó? simán az mpeg4, és a h.264 is jó..

-
TuTa86
tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
köszi, sejtettem, hogy ezt a választ kapom.azon reménykedtem hátha van valami progi ami egyből tudja.
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha veszek egy új nano-t vagy egy classicot akkor milyen videókat tudok rajta lejátszani? avi, rendes dvd esetleg? -
TuTa86
tag
sziasztok.az lenne a kérdésem, hogy milyen progival tudnék FLAC,APE,Monkey's audio állományaimból apple lossless-t készíteni????ha jól tudom akkor ezt lejátsza a 3rd ipod nano-m

-
lumiukko
tag
Muszáj egymást sértegetni?

-
Balupapa
senior tag
Hali!
kaptam tegnap egy ipod classicot, és az istenért sem tudok dűlöre jutni az iTunes-al, tudna vki segiteni?

-
DamonBounce
tag
Ismeretlen album

-
lumiukko
tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Töröld ki az album nevét, és akkor nem rakja oda. Jobb ötletem nincs

-
ohway
tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
itunesben: jobb klikk rá -> get info ->video fül és ott a állisd át(movies, tv shows) valamelyikre ezek közül és kész is..

-
DamonBounce
tag
Classicom van és azt keresem, van e lehetőség arra, hogy a videoklippeket ne rakja be a zenében az albumok közé. Valaki ötlet?

-
ohway
tag
amugy ha majd rácsaatlakoztatom az ipodot a gépre egyből elkezdi tölteni?
meg, zenéket itunesről(már belettem azzal hallgatom) egyből tehet is rá az ipodra? -
DamonBounce
tag
Ha esetleg valakit érdekel

Eladó iPod Nano 2.gen 4GB, 2007 márciusi, szép állapotban 28.000 HUF
hibája nincs, az egyetlen ok a váltás nagyobbra. -
ohway
tag
na ma elmentünk mutteral és megvettük a nanot(3g 8Gbos), hát kibonthattam de nem tehetek rá zenét, csak megnlzhettem mien..játékok meg a beállitásokat. kibróbáltam a füleseét(nekem bejön) -->de csak kairok használhatom vissza kelett adnom
csak 1 dolgot nemtok mire jó az a műanyag izé ami a dobozban volt az usb és füles melett...először azt hittem vmi tartó de nem megy bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem papírom van róla hogy rossz a fülem gyerekkorom óta, de ezt ha én maxon hallgatom igencsak megfájdul a fülem...
Azóta megy faszán, és az általam sokat szidot iTunes-al is megbarátkoztam, mostmár pik-pak kezelem.

Please

Szal, vki le tudja nekem írni, hogyan tudok nyelvet váltani???

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"fú de" érzésem van