- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali.Érdeklődnék Ipod Classic 30gb-os verzióm van (asszem photo-s), és ithunes 10.5-öt telepítettem majd ma rádugtam a gépre és "do not disconnetct" fogadott.
Majd jött a jó öreg Hardver reset meg a közéspő gomb és play gomb, erre reagált és pipát kaptam.Persze még mindig nem ismeri fel ithunes valami ötlet?Esetleg valami driver win7 x64 nem szükséges?
A win felismeri mint lemezhordozót. -
-
stigma
addikt
Hali.Érdeklődnék adott egy Ipod 5. generációs lejátszó - ami a napokban kerül vissza hozzám - és sajnos mivel kerreg és nem kapcsol be, utánanézésem alapján HDD cserére szorul.
Na már most találtam itt ph-n hozzá valót de kérdésem az hogy az eredeti 30-as helyett ugyanolyan 20gb-os bele tehető vagy sem, és fel is ismeri a lejátszó?Néztem videot youtubon, majd gyorsan szétkapom és megnézem majd, de akinek volt hasonló problémája és megoldotta jelezzen nekem esetleg priviben.
Szerintem működne mert olyan mint egy PC ami vinyó cserére szorul. -
stigma
addikt
Hi.Segítséget kérnék, mert 5.generációs 30gb so Ipod-nak van valami gondja, baja.
Mégpedig az hogy egy hosszas félnapos töltés után, mert konnektorban felejtettem, nem indult, el kidobta a szöveget hogy látogassak el az ipodnaka support oldalára és ott találok segítséget.Én ahogy a leírtakban volt Resetelltem az ipodot, ( Menü gomb + közepe, majd közepe + pause gomb), kijött hogy restore, helyreállt, de ha gépbe dugom utánna felismeri 1 pillanatra és utána semmi.
Valami ötletetek erre? -
stigma
addikt
Hi all.Érdekelne hátha valakivel történt már ilyen, van egy pár éves ipodom, asszem 4 generációs, 30gb os. 2 napja lefagyott 15 percenként 2 szer, aztén visszaállítottam midnent az alapállapotba.Majd ma be akartam kapcsolni és az az üzenet fogadott, hogy egy siró ipod jel, és hogy látogassak el ide=> aple.com/support/ipod.
itt meg is vana gond, dugjam ráa pcre majd 30 percig töltsem és jólesz. ennek semmi eredménye nem volt, szóval hozátok fordulok plz segítsetek.Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest