Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
a hálózati adaptert mindegyik mellől kispórolják, hogy olcsóbb legyen

-
akasp
senior tag
Szal ezt néztem ki
[link]
Az lenne a lérdésem, hogy a csatolt tartozékoknál van egy ''Dock adapter''-es cucc. Az mi a fene?? Ha olyan dolog, amivel konektoron keresztül töltöd az ipodot, akkor lehet, hogy bekerül a kosárba
-
Balage85
tag
Az 2.generációs nano működik a rockbox-al? Van vkinek tapasztalata?
Ugyanezen a fajtán lehet szöveges állományokat (pl. txt) nézni? -
sanyixXx
senior tag
úgy tűnik nem tud...
köszi a segítséget. eze esetben más lejátszó után nézek -
Balage85
tag
Ja és még az a kérdésem lenne, hogy mi a különbség az 1. és a 2. generációs nano-k között? Azonkívűl, hogy a 2. generációsban nem lehet kapni 4gb-os feketét? (Black nano only comes in highest-end model (and highest-end model only comes in black)).
-
Balage85
tag
Hali!
Keresek Ipod nano-t 4gb-osban feketét. Amit találtam az már majdnem annyiba kerül, mint a 8gb-os fekete, sokkal drágább mint mondjuk az ezüst.
Lehet egyáltalán kapni 4gb-os feketét vhol kb ugyanannyiért (olcsón), mint fehéret vagy ezüstöt? Ne külföldi legyen. Előre is kössz!
Mod: a 8gb-os nano-t feketében drágának tartom, mert már lassan a 30gb-os kerül annyiba... Jól látom?
[Szerkesztve] -
.:GoliBali:.
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Könnyebb kinyírni egy hdd-s ipodot avval, hogy pl rázkódik, leejted, odaütöd vm-nek(persze ez minde bekapcsolás közeben, ha ki van kapcsolva, akkor sztem nem sérülékenyebb), mint egy flash memos-t. Viszont flashmemosból nincs 20-30-60gigás, vagy ha van, akkor az nem ipod, és k**va drága!
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hat lehet, hogy vannak hibai az Apple-nek is, de az, hogy a magyar Apple kirendeltseg es honlapuzemelteto nemtud helyesen irni, ahhoz az maganak az Apple-nek nincs sok koze.
Egyebkent, hogy on is legyek 2 napja rendeltem magamnak egy 5. generacios 30GB-s iPod-ot, ingyen gravirral. $267 dollar volt afaval
Elvileg holnapra mar itt lesz. -
TriackFeri
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Elméletileg 20prc rázkódásvédelme van a vinyós ipodoknak, de szerintem a HDD élettartamát befolyásolhatja ha azzal kocogsz.
-
sanyixXx
senior tag
ipod nano 4 gigást vennék valószínűleg
tud hangot felvenni? ha igen, milyen minőségben? -
SystemRoot
őstag
Egy kérdés:
A HDD-s ipod-ok a flashmemóriás nano-kkal szemben mennyivel sérülékenyebbek, és mennyivel bírják roszabbul a rázkódást? PL kocogás közben lehet a HDD-set használni?
Mert azért egy HDD az mégiscsak sokkal érzékenyebb, egy memória ic-nél... -
SystemRoot
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát igen, télleg elég szánalmas.
De mivan ha mondjuk az Amazon-ról rendeli meg az ember? Ott is ~250$.
Ez megoldható nem? -
TriackFeri
aktív tag
válasz
üzenetére
Hálózati adapter kell hozzá?
-
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Format ipod, windowsos install
-
TriackFeri
aktív tag
Ha mac-re van installálva az ipod, hogy tudom pc-re megcsinálni?
-
(Kolombusz)
veterán
[link]
Asszem no comment. Appleről ennyit. Nem képesek helyesen leirni 10 mondatot. (zenéjit, videójit, stb.)
Az meg a pofátlanság csúcsa, hogy 100k-ról indul az ipod video.
US-ben 250 dollár. Na kapja be a magyar képviselet. -
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Ja ja, nekem is volt ilyen anno, hogy valamelyik usb porton nem működött!
Keress egy olyat, amivel az iTunes is felismeri, ha így sem megy akkor szólj, majd valamit kiötlünk! -
TriackFeri
aktív tag
Ha még nem tetted meg akkor próbáld meg másik USB portba dugni, nekem pl először gond volt hogy nem volt stabil az usb port. Hátul az első helyre dugd be, van egy bizonyos sorrend köztük de már nem tudom hogy, hogy van ran rangsorolva. Reméljük tudtam segíteni, egy próbát megér.
-
bokojka
csendes tag
Nos, én most vettem egy iPod shufflet... nagyon király, csak még nem tudtam használni. az előírtakat követve felinstalláltam az iTunes.... meg az iPod szolgáltatásokat is lindítottam... egy a bibi, az iTunes még mindig nemismeri fel az iPodocskámat, úh nem tudok rá feltölteni zenét....
merthogy ugye nem lehet csak úgy copy to-val rámásolni, mint egy normális USB portra... mert nem játsza le... habár megjelenik, ha megnyitom a hardvert a gépen.... szóval teljes tanácstalanságomban fordulok hozzátok!
Hogyan tudom felismerhetővé tenni az iPodomat az iTunes program száméra?!!!????

-
TriackFeri
aktív tag
válasz
üzenetére
Most az a helyzet hogy a boltban azt mondták hogy szar az ipod, nem tudták megcsinálni (valszeg alaplap hiba). Tesóm el is ment érte. Aztán szólt hogy most arról hallgat zenét...

Szóval most nem eladó a vinyó, de szólok ha méis az lenne. -
aktív tag
Bocs, de senki nem kérdezte, szal tartsd magadban az információt, míg valaki kérdezi!
Ha mindenki minden infot leírna ide a topicba, amit tud, meghalna a fórum!
Szal légyszíves hagyd ezt abba!
Jah, és remélem hogy evvel nem a hozzászólásaid számát akarod növelni, mert akkor egyrészt szánalmas vagy, másrész nem szabályos, és akkor egy mod szívesen felvilágosít, egy warn kiséretében! -
TriackFeri
aktív tag
wmarci azonnali hatállyal mondjon le

-
wmarci
senior tag
Kb..Áprilisban lesz az új Ipod bejelentése..
-
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Oks, várom a válszt!
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
üzenetére
Majd hétfőn tudok konkrétat mondani.
-
golddog
csendes tag
válasz
dr.gibarian
üzenetére
nem kell senkinek 4gb os ipod nano?nekem van egy csomó .leltározásnál maradtak 50 k/db.persze picit alkudhattok
-
dr.gibarian
csendes tag
Sziasztok,
Új iPod-os vagyok, most vettem egy 2gigás Nano-t. Lehet, hogy hülye kérdés, de az ébresztő fukciója nektek működik? Nekem sajnos még egyszer sem csipogott a beállított időpontban. Vagy ez csak bekapcsolt állapotban működik? -
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
És mennyiért szabadulnál meg az egyik vinyódtól?
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem van 4.generációsba való 20gb-os vinyóm.
Egy szervízben azt mondták vinyóhibás az ipodom, erre vettem egy vinyót bele aztán kiderült hogy más hardveres baja van. Szal valszeg lesz egy vagy kettő eladó ipod vinyóm, ez még attól függ hogy hogy egyezek meg a boltal ahol most megpróbálják megcsinálni.
Ha érdekelne majd a vinyó akkor jelentkezz. -
mp3
csendes tag
válasz
üzenetére
Milyen Ipodod van?
-
mp3
csendes tag
válasz
üzenetére
miket mondasz te... -
aktív tag
Hi! Kellene egy kis segítség! Felraktam az iTunes 7-et, de van amikor szaggat a lejátszás, így gondoltam visszarakom a 6.0.5öst(ez volt meg) Ez viszont nem ismeri fel a library filet, és azt irja ki, hogy azért nem ismeri, mert újjabb itunes írta! Hát most k****a dühös vagyok, hogyan lehet ezt megoldani? Vagy használjak winampot addig, míg jó nem lesz a 7es verzió?
F***sz Apple! -
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy iTunesba quicktime-os videókon kívül hogyan lehet más fajta videókat belerakni? Pl van egy Divx-es videóm, ####.avi és ezt szeretném iTunes-on megnézeni!
5tletek? -
mp3
csendes tag
és arról sincs hír hogy mikor mutatják be?Még az idén? nagyon fontos lenne,,
-
mp3
csendes tag
ja...
-
mp3
csendes tag
Nem tudjátok,hogy kb hogy fog kinézni a 6g Ipod? Egy kép vagy egy honlap vagy bármi...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
Pho3bus
tag
halihó!!4ik generációs ipodod keresek megvételre,akinek van az irjon id,vagy dobjon meg egy priváttal!!előre is köszi
-
Maxxter
senior tag
Van egy elado iPOD-om, info [link] itt
-
anjani182
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig hogy eredeti-e az a lejátszó amit rám akarnak sózni, nagyon sok különbséget látok az eredeti és e között, bár kétségtelenül változhatott a kiadás óta, vagy nemtudom!?
[link] -
Atlantis
veterán
phil, szokjál le arról, hogy smileyból készített sormintákkal díszíted a hozzászólásaid.
-
wmarci
senior tag
Hát nemtom...
-
Chandler
senior tag
nem kell vkinek egy ipod nano black 4 GB uj töltővel 3 honap garival?
az ipod ki sincs bontva, 3 hét mulva jön meg az uj a szervizből
az ár töltövel együtt 60 ezer -
Chandler
senior tag
hi all
nem kell vkinek egy ipod nano black uj töltővel 3 honap garival?
az ipod ki sincs bontva, 3 hét mulva jön meg az uj a szervizből
az ár töltövel együtt 60 ezer -
phill
csendes tag
Hy all! PLEASE HELPPPP!!!
Ge..re idegesít 1-2 dolog az itunessal kapcsolatban, és komolyan mondom h legtszívesebben földhöz vágnám az egész cumót gépestül. De meg adom az esélyt h csak én vagyok a béna és nem tudok rájöni a dolgokra szal PLS SEGÍTSETEK:
az ipodon lévő zenéket h a pi..ba tudom felrakni a gépre.
Most elszedtem a 7-es itunest de azzal sem megy kb majdnem 1 éve van meg és még soha ne msiekrült felrakni a gépre az ipodon lévő szuámokat.
Régebben legalább az itunesba le tudtam játszani a számokat de most már itt sem. Fogelmam sincs h mért nem jeleníti meg őket az itunesban sem már mindenent próbáltam de eddig akárhányszor próbálkoztam mindig csak az lett a vége h q...a ideges lettem uh kb 4 hónapja nem is nyultam hozzá.Csak most, de nem is gondoltam h esetleg sikerülne feltenni a zenéket apc-re uh gondoltam inkább lejátszom most az itunesba de ez a tetves rohadt programm baszik megjeleníteni a rajta lévő számokat. Ha vki segítene azt nagyion meg köszönném.
-
wmarci
senior tag
jó,boccs.Én ilyen kíváncsi típus vagyoki..

-
wmarci
senior tag
Az új Ipodokhoz....lehet majd kötni Camera Connector...
-
majom2
senior tag
ja, a 3d artwork tényleg látványos... egészen addig amig bele nem futsz 1 bugba: otthon teljesen ok volt minden, de a melóban már nem. feltettem egy ''válogatás'' albumot, erre az istenbarma az összes számot külön albumként látta... eredmény: 40 ugyanolyan album a 3d-ben... elég szánalmas volt. ja, és nem a tag-ekkel volt a gond.
aztán
win 2k-n nem volt hajlandó zenét felmásolni egyáltalán!!! töröli lehetett, de feltenni semmit... könyörgöm, hogy lehet ilyen szart kiadni? kipróbálták ezt egyáltalán? ugyh 7-es le, 6.0.5 fel és violá, minden működik... újra. pedig már betojtam h a firmware-t cseszték el, mert frissítettem azt is akkor már 1.2-re... szerencsére ezzel nem volt gond.
otthon (win xp) a Calendar szinkronja még mindig nem működik, ugyh ott is nagyon érik az uninstall. szóval innen üzenem a appel-nél dolgozó sok kis balféknek akik ezért felelősek h bekaphatják.
[Szerkesztve] -
Razor1
aktív tag
Azért a 3d artwork browsing miatt megéri. aki eddig nem tudta mi hiányzik az életéből, az most könnyedén megtalálta ennek a fícsörnek a segítségével (és még a gépet is jól leterheli vele!
)
amúgy milyen bugok jelentkeztek? bár nem használtam sokat, de eddig ok volt nálam.
az mindenképpen pozitív, hogy az ipod restore-t beépítették, és sokkal átláthatób lett az ipod menü. + a frissítés is már időszerű volt, előző verzióknál elég középkori módszer volt az állandó reinstall... -
majom2
senior tag
senki ne siessen feltenni az itunes 7-et, mert tele van hibával. én is visszatettem a 6.0.5öt.
-
wmarci
senior tag
szerinted milyen lesz a 6.generációs olyan,mint a 5-dik csak nagyobb LCD megtöbb dolog benne....vagy az egész lejátszó egy kijelző és érintő képernyős...egyébként erre az évre tervezték a bemutatását?
-
majom2
senior tag
Sziasztok,
az otthoni outlook 2003-al nem tudom szinkronizálni a Nano-m (nano sw v1.2, itunes 7) naptárát. Van valakinek ötlete miért? A contacts átment...
más.
most próbálgatom a podcastot, marha jó dolog
főleg mert sok minden ingyenes
emiatt egy kicsit sajnálom h a nano nem játszik le videót (happy tree friends és hasonlók jóvoltából) -
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
kb szerintem is...
-
wmarci
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
hát,de tippelni lehet...vélemény..
-
Xero
nagyúr
A cirkusz értelme?
Az hogy az Apple meghódítja a filmeka mozizás világát is ahogy azt tette a zenével. ITMS mozi letöltés iTv stb stb. A nano és a shuffle csak kis izék gazdaságpolitikailag ezek mellett. A nagy durranás későbbre várható hardware téren sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nos, én most vettem egy iPod shufflet... nagyon király, csak még nem tudtam használni. az előírtakat követve felinstalláltam az iTunes.... meg az iPod szolgáltatásokat is lindítottam... egy a bibi, az iTunes még mindig nemismeri fel az iPodocskámat, úh nem tudok rá feltölteni zenét....