Hirdetés
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu98
tag
Üdv mindenkinek! Keresek iPod Classic 5 Gen 60GB verzióhoz hátlapot és fedlapot, lehetőleg fekete színben, úgy hogy a hátlapon nem szükséges a tárhely gravírozás csak a logo és iPod felirat. Esetleg hol érdemes rendelni?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Van egy régi iPod Touch-om 3. generációs, 64 GB-s. A1318. Mai napig teljesen hibátlanul működött a kocsiban, mígnem kitaláltam, hogy legyalulom ami van rajta és újra megtöltöm nótával, meg hátha frissül is.
Lefrissítettem az iPod fröccsöt és az első visszaállítás után még ment az érintő aktiváláskor, majd pár óra töltés után már nem. Restartoltam párszor de nem javult meg. Ötlet?
-
Sylver001
csendes tag
Tönkrement az 1. gen iPod Touch készüléktöltő foglalata.
Szökőévenként vesz fel áramot, így nem tudom feltölteni a töltőjével.
Régi már, ezért nem találtam hozzá alkatrészt.
Nagy segítség lenne - tudtok segíteni, honnan érdemes beszerezni a töltő foglalatot? -
1stvan
csendes tag
Sziasztok! Hozzám került egy Classic 7th 2.01-es fw-el (ez az alaplap által támogatott legmagasabb). Át van alakítva Hdd helyett CF Sd-re. Most egy 128 Gb-os Sd kártya van benne és 110 gigányi zenét szinkronizáltam rá.
Elvileg minden rendesen működik, viszont elég gyakran előfordul, hogy lejátszás közben egyszer csak végiglépked a számokon (pl egy album első 6 száma hibátlanul lemegy és utána a 7. már nem), de nem játssza tovább egyiket sem. 0:00-nál áll a számláló.
Lehet lépkedni a menüben bárhova, de a lejtászást hiába indítom el, nem játszik le utána semmit. Sima altatás után sem megy a lejátszás Csak ha resetelem, akkor működik utána rendesen. Aztán zenehallgatás közben véletlenszerűen újra ugyanez történik.
Mi lehet a baja és merre keressem a hiba okát?
CF-SD átalakítás? Kábel? Alaplap? Van akinél ugyanez történik és még HDD-vel használja?Köszi a választ előre is!
-
choco01
addikt
Hali.
Adott egy iPad Mini 2 16GB A1489.
Kérdés hogy érdemes-e leszedni rá az ios12-t?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy hol tudnék vásárolni ipod shuffle-t?
Tudom, hogy már nem gyártják, csak reménykedem, hátha van beragadt raktárkészlet. 
-
peterszky
őstag
Elszántam magam, hogy lecseréljem a régi iPod Mini készülékemet (6GB, 2005 decemberében vásárolt) - ennek kapcsán keresgéltem itthon, hogy miket találok hozzá és úgy jött ki, hogy gyakorlatilag mindenét megleltem...
Az eredeti doboz, eredeti kábel, számla (EDigital), jótállási jegy, szóval tényleg minden, a legapróbb részletekig, kivétel az Apple fülhallgató, mert az tönkrement anno (de hozzá a csere fedők még ott vannak).Tartozékok:
- Griffin iTrip (FM jeltovábbító - az adáshoz szükséges playlistek és kézikönyv az interneten elérhető - igény szerint én is biztosítani tudom)
- hálózati töltő
- autós töltő
- ruhára csíptethető tartó
- két USB kábel (az egyik az eredeti)
- felhasználói kézikönyv, CD a gyári szoftverekkelA lejátszó tökéletesen működik, az akkumulátora is több órát ki tud szolgálni (saját használati stílusomban - munkába menet/jövet, elalvásnál - két-három napot legalább tudtam használni). Az állapota _szerintem_ a korához képest jobb, mint amit várna az ember, karcolások vannak rajta, minimális külsérelmi nyom látható a tetején és az alján, "home office" végeztem el rajta az akksicserét, a képen látható a kínai szervizcsomag, benne az eredeti gyári akksi, ami egy napot se nagyon bírt már a végén.
Nem tudom, hogy van-e esetleg tipp arra, hogy érdemes-e valamilyen nagyobb Apple közösség felé próbálkozni, nem ritkaság persze, de így szinte minden gyári dologgal együtt azért talán nem mindennapos, lehet valaki vadászik az ilyesmikre.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Ipod Shufflet Windows 10 alatt sehogy sem tudom működésre bírni. Nem detektálja, ráadásul úgy vettem észre hogy hiába van USB-re kötve ha nem fut az Itunes akkor nem tölti. Van valami tippetek mit lehetne vele kezdeni? Youtuben nézelődtem, eszközkezelő frisstés nem jött be.
Köszönöm

-
Szab02
aktív tag
Sziasztok!
meg tudná valaki mondani, hogy tudom Amazon Prime Musicrol egy iPod Shufflera varázsolni a zenéket?
(nem megvásárolt albumokra gondolok)
Már eléggé frusztrál, hogy sehogy nem jövök rá..
-
civicfan
tag
Bejött! Köszi

-
Kis Joe
senior tag
válasz
civicfan
üzenetére
Próbáld meg az iTunes újratelepítésével.
Elötte pedig az eszközkezelőben távolítsd el a meglévő driver-t.
Az eszközt csatlakoztatva, jobb klikk rá, tulajdonságok, illesztőprogram, eltávolítás.Majd legközelebb az iTunes eltávolítása és újratelepítése után csatlakoztasd.
Ez a Windows élmény része

-
civicfan
tag
Üdv! Volna 1 poblémám, most van előszőr életemben Ipod (a1367) és eddig tudtam zenét rátölteni itunessel, de már nem ismeri fel az ipodot a pc. Már nagyon elegem van belőle, kivágom az ablakon! Vagy hogyan lehet wifin átküldeni a zenét, vagy valami hasonló...
Köszi! -
Livius
őstag
Hello!
Szerintetek egy használt Apple iPod nano 3rd generation 8GB (A1236) mennyit ér mostanában, minden eredeti dolgával együtt? -
GoTReX
őstag
Sziasztok
Egy Ipod Shuffle 4 Mp3 playerem van,amit sporthoz használok. Hosszabb mixekben való tekerésnél egy idő után nem reagál a gombra és onnantól kezdve már sem hangot nem lehet változtatni,se léptetni nem lehet (narancssárga a visszajelző led) . Voice over szerint "akumulátor teljesen feltöltve". Ilyenkor mi van, megfeküdt az aksija?
Ki ls bekapcsolás után ismét jó lesz.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, hogy már nem gyártják, csak reménykedem, hátha van beragadt raktárkészlet.