- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
válasz tomee007007 #3638 üzenetére
Semmi ilyet nem tapasztalok.
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
whited
addikt
Sziasztok
ez buta kérdés, de zenét hallgatni és videót nézni mivel járok jobban?
Egy 5.gen iPod video 30gb vagy egy i4 32gb-al?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne és már nagyon idegesítő hogy adott egy Ipod touch 5 32gb és ha csatlakozok az otthoni wifis routeren megosztott internethez kb fél percig van net majd elmegy úgy hogy az összes többi csatlakozott otthoni eszközről sem lehet addig netezni míg újra nem indítom a router!Többször próbáltam már ugyanezt csinálja.... Csak akkor megy el a net ha az Ipod-al csatlakozom a nethez a többi kb 5 telefonnál ezt nem csinálja s a munkahelyemen szintén routeres megosztott wifis netnél meg nincs ilyen probléma.... Valakinek valami tippje mert már nagyon idegtépő dolog hogy nem tudok itthon netezni s csak az Ipod-al... Nembeszélve hogy kilöví a routerem is...
-
zekk007
aktív tag
válasz tomee007007 #3656 üzenetére
http://www.ds-link.com.hk/products/wireless-router/ds-wr150n-150m-wireless-router
-
gege71.hu
addikt
Sziasztok!
Ipod nano 16 GB. 2014es modell (a genereciószámot már a fene se tudja. 6 vagy 7?)
A lényeg:
Dzsekizsebben mosógépbe került és ahogy illik ki is lett mosva.
Kb 1 éve már megtörtént ugyanez, de akkor a legnagyobb meglepetésemre semmi baja nem lett. a kijelzőjén belül látszott egy kis folt, de ahogy fokozatosan kiszáradt az is eltűnt.Na már most ennél a második esetnél nem ilyen rózsás a helyzet. Ugyanígy kisebb szárítgatás után próbáltam elindítani..kisebb fényjelenségek a kijelzőn, halványan látszódott pár ikon de elég "ködösen" aztán kikapcsolás után már többé nem jelenik meg semmi a képernyőjén.
Állt vagy 24 órát száraz rizsben, hogy a nedvességet felvegye belőle.A jó jel, hogy pc-re kötve iTunes lát rajta mindent, aksija is feltöltöttnek van jelezve, zenét is játszik a gépre kitéve, csak épp ugye képe az eszközön nincs
Érdemes foglalkozni ezzel? Kijelzőcsere miben fáj egy ilyennek? lehet, hogy egy szakszerű szétszedés és kipucolás még fő alkatrész csere nélkül is megoldaná?
Mit javasoltok? Engedjem el vagy még van értelme vele küszködni?
Köszi!
gege -
padi68
senior tag
Sziasztok,
Adott egy ipod touch 5Gen amit 3 éve használtan vettem. sajnos nem tudok hozzá csatlakozni azaz a régi zenéket ne tudom újabbakra cserélni.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Itunest ha installálni akarom azt írja ki hogy már létező fiók és nem fut végig az installálás... Win7 prof
Win 10 alatt fent van az Itunes de ott nem is látja a számítógép
Win7 alatt látom az ipodot....de nem minden zenét lát
segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
padi68
senior tag
válasz tomee007007 #3660 üzenetére
Szia, és kösz
azt hogyan tudom megcsinálni?
-
padi68
senior tag
válasz tomee007007 #3662 üzenetére
És utána akár más felhasználóként is tudok rá feltölteni zenéket? Sajnos a régi gépemen voltak a kódok, amiket elfelejtettem...
-
r4z
nagyúr
iPod (Classic) 6th frissíthető valamilyen praktikával a 7th szoftverére? Ha már a logic board tök ugyanaz...
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
padi68
senior tag
válasz tomee007007 #3664 üzenetére
Szia, még1x köszönöm a segítségedet!
Sikerült megoldanom így újra élvezhetem.... :-Ö
Üdv Á.
-
padi68
senior tag
válasz tomee007007 #3667 üzenetére
ipod classikon is van olyan?
-
padi68
senior tag
válasz tomee007007 #3669 üzenetére
nekem úgy jó ahogy van: szól teszi a dolgát... :-)
-
csaszi72
senior tag
válasz tomee007007 #3671 üzenetére
az dúúúúrva
csoda hogy bekapcsol Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
SidCorky
őstag
Hello!
iPod Nano-n (az újon) tudok valahogy Spotify-t használni? Gondolom appot nem nagyon lehet rá varázsolni, de a Spotify-n elmentett zenéimet rá tudom syncelni az iPodra offline hallgatásra?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nem tudom él-e még ez a topik, mondjuk nem is sürget a dolog. :
Van egy ipod classic-om, amit elejtettem még jó pár éve, és a vinyó megadta magát benne. Most turkáltam a fiókban és elgondolkoztam hogy érdemes lenne feltámasztani. Szerintetek megérné ez árban (új vinyó,stb.) vagy hagyjam a francba mert annyiért kapni bármit? -
Technocool
csendes tag
Sziasztok,
Én most akarok venni egy 5 generációs ipod Tocuh-ot. 6hoz képest azért érződik a lassúsága. De attól mennyire birkózik meg a mostani alkalmazásokkal?
Köszi mindenki
-
tomee007007
őstag
válasz Technocool #3679 üzenetére
Elég jól! A csúcs játékok közül is mondjuk 10-ből 2 ami nem fut. Minden más szépen fut.
-
nagyúr
Sziasztok! Megmondom őszintén fogalmam sincs melyik topikba kellene írnom, iTunesal kapcsolatban van kérdésem, de a topikja halott.
Szóval a kérdés adott. Ha veszek ituneson zenét, akkor hogy tudom letölteni lossless formátumban? ALAC, flac, wav mindegy. Sofia Karlbergtől vettem pár számot és csak 256kbit m4a-ban szedi le nekem ez a vacak, hót ideg vagyok
[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
shuffle adatkábelt, gyárit merre tudok jó áron venni?
köszi -
westlake
félisten
Lehet azzal valamit kezdeni, ha egy Gen7-es iPod nem ismer fel egy Bluetooth fülhallgatót (Skullcandy Smokin' Buds 2). Az iPhone 6s simán felismeri.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Adonimus
senior tag
Üdv Urak.
Soha nem volt még ilyesmi kütyüm, így előre is elnézést kérek a hozzá nem értő kérdéseimért.
Edzéshez keresek lejátszót. Sok jót hallottam ezekröl az Ipodokrol. Ráadásul lenne kéznél pár db Ipod dokkoló amit így semmire nem tudok használni. Strapabíró, aránylag jó hangminőségű lejátszó kellene ami bírja a futást. Régi Sony Ericsonn fülessel használnám vagy esetleg JBL T300 fejest nézegettem még. Mivel használtan szeretnék venni, melyiket érdemes nézegetnem és mire kell odafigyeljek vásárláskor? Ugye ezek 3,5 Jack dugósak? Köszönöm válaszotokat.Ui: nem fontos semmi csicsamicsa kijelző stbstb, csak bírja a kiképzést, jó hangja legyen stb.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
solarix45
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom, ez egy 100 kérdés - 1 válasz topic, de azért megpróbálom .
Adott egy iPod Color (vagy mi a bánat ez, A1099). Egy ideje a következőt mutatja:
A merevlemez benne folyamatosan pörög. A jel alapján arra gondoltam, hogy töltést kér és esetleg nem jó a töltő kábel. Vettem másikat, de nem segített. Következő lépésként vettem új akksit, de ez sem segített.
Nem nagyon találtam semmi okosat ezzel kapcsolatban. Mi lehet ez és hogy lehet rendbe hozni?
Köszi!
-
solarix45
senior tag
102 - 2
Köszönöm! Azt már elfelejtettem, hogy olyasmit találtam, hogy nem ad le elég naftát a töltő, de egy 2A-ssel is megpróbáltam. Elolvasva a linkelteket, lehet, hogy egy gyárival kéne megnéznem. Szerencsére a munkahelyemen láttam egyet, megnézem, azzal mit ad elő... -
DJosef
őstag
Udv Urak!
Az lenne a kerdesem, hogy melyik a legregebbi ipod touch sorozat amin meg tudom hasznalni a Google Play Zene alkalmazast?
Thx elore is.
Forget about it
-
HARDVERAPRÓD
Üdv urak.Hátha valaki járt már igy.VAn egy ipod classic 6th 120gb cuccom.Mostanában azt csinálja hogy csak resettel kapcsol be. De akkor onnantól amig ki nem kapcsolom tökéletes. Aztán pár percig feléled még a normál indításra de 1 óra nyugalom után csak a reset és működik.Már visszaállítottam stb de nem oldotta meg..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
-
DiVaD
senior tag
válasz Kis Joe #3696 üzenetére
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy iPod nano-t (2nd gen, 8GB). A gond az, hogy az akku halott. Onnan gondolom, hogy ha gépre csatlakoztatom, akkor van háttérvilágítása a kijelzőnek, de ha már simán töltőre rakom, akkor nincs háttérvilágítása. Viszont ha lehúzom bármelyikről, akkor annyi neki. A kérdésem az lenne, hogy ezt itthon van ahol még megjavítják? Nem a nyitás a problémám, hanem a forrasztás. -
Kis Joe
senior tag
Közel nem biztos, hogy akku probléma, bár esélye nagy.
Én nem bíznám egy átlag műszerészre, laptop esetleg mobil javítóra. Általában annak szokott csúnya vége lenni. Mondom ezt úgy, hogy én csináltam régebben párat mikor volt még időm rá.Almárium-ot tudom ajánlani, bár csak garanciális ügyben kerestem őket eddig.
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Egy Ipod Shuffle 4 Mp3 playerem van,amit sporthoz használok. Hosszabb mixekben való tekerésnél egy idő után nem reagál a gombra és onnantól kezdve már sem hangot nem lehet változtatni,se léptetni nem lehet (narancssárga a visszajelző led) . Voice over szerint "akumulátor teljesen feltöltve". Ilyenkor mi van, megfeküdt az aksija? Ki ls bekapcsolás után ismét jó lesz.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Livius
őstag
Hello!
Szerintetek egy használt Apple iPod nano 3rd generation 8GB (A1236) mennyit ér mostanában, minden eredeti dolgával együtt?Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Kis Joe
senior tag
Erre én inkább nem válaszolnék, számomra a 3. és a 6. gen Nano nem igazi iPod
Ezért nem is nagyon követem milyen érték. Nézz körbe mások milyen áron hirdetik, de a hirdetési és eladhatósági ár nem ugyan az értelem szerűenKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
civicfan
tag
Üdv! Volna 1 poblémám, most van előszőr életemben Ipod (a1367) és eddig tudtam zenét rátölteni itunessel, de már nem ismeri fel az ipodot a pc. Már nagyon elegem van belőle, kivágom az ablakon! Vagy hogyan lehet wifin átküldeni a zenét, vagy valami hasonló...
Köszi! -
-
Kis Joe
senior tag
válasz civicfan #3708 üzenetére
Próbáld meg az iTunes újratelepítésével.
Elötte pedig az eszközkezelőben távolítsd el a meglévő driver-t.
Az eszközt csatlakoztatva, jobb klikk rá, tulajdonságok, illesztőprogram, eltávolítás.Majd legközelebb az iTunes eltávolítása és újratelepítése után csatlakoztasd.
Ez a Windows élmény részeKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
civicfan
tag
Bejött! Köszi
-
Szab02
aktív tag
Sziasztok!
meg tudná valaki mondani, hogy tudom Amazon Prime Musicrol egy iPod Shufflera varázsolni a zenéket?
(nem megvásárolt albumokra gondolok)
Már eléggé frusztrál, hogy sehogy nem jövök rá..http://www.panoramio.com/user/szab02
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Ipod Shufflet Windows 10 alatt sehogy sem tudom működésre bírni. Nem detektálja, ráadásul úgy vettem észre hogy hiába van USB-re kötve ha nem fut az Itunes akkor nem tölti. Van valami tippetek mit lehetne vele kezdeni? Youtuben nézelődtem, eszközkezelő frisstés nem jött be.
Köszönöm
XBOX ID: GoTReX #4839
-
peterszky
őstag
Elszántam magam, hogy lecseréljem a régi iPod Mini készülékemet (6GB, 2005 decemberében vásárolt) - ennek kapcsán keresgéltem itthon, hogy miket találok hozzá és úgy jött ki, hogy gyakorlatilag mindenét megleltem... Az eredeti doboz, eredeti kábel, számla (EDigital), jótállási jegy, szóval tényleg minden, a legapróbb részletekig, kivétel az Apple fülhallgató, mert az tönkrement anno (de hozzá a csere fedők még ott vannak).
Tartozékok:
- Griffin iTrip (FM jeltovábbító - az adáshoz szükséges playlistek és kézikönyv az interneten elérhető - igény szerint én is biztosítani tudom)
- hálózati töltő
- autós töltő
- ruhára csíptethető tartó
- két USB kábel (az egyik az eredeti)
- felhasználói kézikönyv, CD a gyári szoftverekkelA lejátszó tökéletesen működik, az akkumulátora is több órát ki tud szolgálni (saját használati stílusomban - munkába menet/jövet, elalvásnál - két-három napot legalább tudtam használni). Az állapota _szerintem_ a korához képest jobb, mint amit várna az ember, karcolások vannak rajta, minimális külsérelmi nyom látható a tetején és az alján, "home office" végeztem el rajta az akksicserét, a képen látható a kínai szervizcsomag, benne az eredeti gyári akksi, ami egy napot se nagyon bírt már a végén.
Nem tudom, hogy van-e esetleg tipp arra, hogy érdemes-e valamilyen nagyobb Apple közösség felé próbálkozni, nem ritkaság persze, de így szinte minden gyári dologgal együtt azért talán nem mindennapos, lehet valaki vadászik az ilyesmikre.
What else you gonna do on a Saturday?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy hol tudnék vásárolni ipod shuffle-t? Tudom, hogy már nem gyártják, csak reménykedem, hátha van beragadt raktárkészlet.
-
choco01
addikt
Hali.
Adott egy iPad Mini 2 16GB A1489.
Kérdés hogy érdemes-e leszedni rá az ios12-t?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
1stvan
csendes tag
Sziasztok! Hozzám került egy Classic 7th 2.01-es fw-el (ez az alaplap által támogatott legmagasabb). Át van alakítva Hdd helyett CF Sd-re. Most egy 128 Gb-os Sd kártya van benne és 110 gigányi zenét szinkronizáltam rá.
Elvileg minden rendesen működik, viszont elég gyakran előfordul, hogy lejátszás közben egyszer csak végiglépked a számokon (pl egy album első 6 száma hibátlanul lemegy és utána a 7. már nem), de nem játssza tovább egyiket sem. 0:00-nál áll a számláló.
Lehet lépkedni a menüben bárhova, de a lejtászást hiába indítom el, nem játszik le utána semmit. Sima altatás után sem megy a lejátszás Csak ha resetelem, akkor működik utána rendesen. Aztán zenehallgatás közben véletlenszerűen újra ugyanez történik.
Mi lehet a baja és merre keressem a hiba okát?
CF-SD átalakítás? Kábel? Alaplap? Van akinél ugyanez történik és még HDD-vel használja?Köszi a választ előre is!
-
Sylver001
csendes tag
Tönkrement az 1. gen iPod Touch készüléktöltő foglalata.
Szökőévenként vesz fel áramot, így nem tudom feltölteni a töltőjével.
Régi már, ezért nem találtam hozzá alkatrészt.
Nagy segítség lenne - tudtok segíteni, honnan érdemes beszerezni a töltő foglalatot?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Van egy régi iPod Touch-om 3. generációs, 64 GB-s. A1318. Mai napig teljesen hibátlanul működött a kocsiban, mígnem kitaláltam, hogy legyalulom ami van rajta és újra megtöltöm nótával, meg hátha frissül is.
Lefrissítettem az iPod fröccsöt és az első visszaállítás után még ment az érintő aktiváláskor, majd pár óra töltés után már nem. Restartoltam párszor de nem javult meg. Ötlet?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
dudu98
tag
Üdv mindenkinek! Keresek iPod Classic 5 Gen 60GB verzióhoz hátlapot és fedlapot, lehetőleg fekete színben, úgy hogy a hátlapon nem szükséges a tárhely gravírozás csak a logo és iPod felirat. Esetleg hol érdemes rendelni?
“Felix, qui potuit rerum cognoscere causas”
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest