Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Rájöttem egy okosságra. Egy 2. generációs iPod fülesre, ha felrakunk párnákat, sokkal szebben fog szólni
De komolyan, sokkal szebben hangzanak a mélyek. Bár lehet csak beképzelem, de így elég korrekt füles lett. -
lumiukko
tag
Az Andrássy úti boltban ki vannak rakva, szerintem biztos, hogy ki is lehet próbálni őket. Rendesek az eladók, legalábbis velem azok voltak. De hangerővel nemhiszem, hogy gond lenne. Nekem bőven hangos, alapból is, de ahogy láttam iTunes-ban lehet még hangosítani a számokat is.
-
Mat00
tag
Az hogy "jó" mit jelent? Mert én konkrétan arra gondoltam, hogyha kényelmesen akarom hallgatni, akkor max 80%on legyen a hang, mert azt nem szeretem, ha 100%-on szól, és még akkor is elviselném hangosabban, de nem lehet. Remélem érthető volt.
És amúgy valahol nem lehet kipróbálni? Mert 1 ismerősömnek sincs, és azért jó lenne hallani is mielőtt ennyi pénzt fizetek valamiért vakon. 
-
Razor1
aktív tag
nem kell vele ennyit pepecselni: ha itunesban bal alul ott van az artwork ablak, akkor csak a böngészőből simán áthúzod arra a képet, nem kell letöltögetni meg browse-olni. Ja és ha több szám ki van jelölve és úgy húzod, akkor mindegyikhez hozzáadja, szal albumoknál egy katt az egész.
+ aki használ yahoo widgetet: van olyan lejátszó widget, ami netről megkeresi a számhoz az artwork-öt, és be lehet állítani, hogy az automatikusan adja hozzá az ituneshoz az album összes számához. persze nem tökéletes, de azért használható
-
zLk
csendes tag
mateka05: A letterbox-on hagyd, akkor nem húzza szét, mivel a kimaradó részek helyére fekete szint rak be. Bénán magyaráztam el de tulképp. ez a letterbox.
InFRaReD: Igen, sajna mi magyarok megszivjuk ilyen téren, nincs magyar shop.
Én ugy szoktam hogy miután beraktam a zenéket a librarybe -nyűgös meló, tudom, de - utána egyenként minden számhoz hozzárendelem az artworköt. Google-n rákeresel az albumra, leszeded, (300x300px felbontás fölöttiek szépen mutatnak) és azután jobklikk a zenére az iTunes-on belül, get info és az uccsó fül az "Artwork". Browse - kiválaszt - OK, és kész is.
És ezt kb minden zenénél. TUdom, pepecs munka de csak egyszer kell megcsinálni, és minden szép lesz.
Igényeseknek való meló...
-
InFRaReD
csendes tag
Sziasztok!
Ma végre boldog tulajdonosa lettem első iPodomnak. Egy 6.generációs classicról van szó. Nekiugrottam, feltelepítettem, iTunes meg minden, műkszik. És ami zavar: az album artworkoket nem tolja rá. Jobban mondva (ahogy én észrevettem) amcsi iTunes Store-os account kéne hozzá. Van már rá valami rafkó, hogy nekem azért meglegyenek az album képek??
Előre is köszi válaszotokat!
-
ohway
tag
leszedtem az imtoo ipod movie convertert. és nemtom milyen zoomot állitsak be hogy ne húzza szét a képet és lehetőleg teljes képrneyős legyen..
itt egy kép:
-
Marty8
tag
ha egyáltalán nem bízol az ilyen kéz alatti dolgokba, akkor marad a bolt ott: 46 és 59 azt hiszem. Én 45 ér vettem lassan 2 hónapja a 8 gigásomat, egy srác a (vaterán keresztül találtam) hozatta amerikábol, így amcsi blokkal világgari van rá! Most meg 2 órája fiixáltam le egy csajjal egy bontatlan, magyar garis, 4 gigásat 35 ér....
továbbadás céljából -
n-tek
aktív tag
lényeg h jó minőségben és gyorsan konvertáljon. most van egy magic konverterem és az van amikor 12 órán át konvertál. igaz a minőség jó, de csak van olyan ami gyorsabb és jó a minősége
-
Greg.
csendes tag
Tudnátok nekem ajánlani valami jó tesztet Ipod Nano 3rd-ről?
Egyébként hol lehet most a legkedvezőbben 3g-s Ipod Nano-hoz jutni (persze tisztán, normális garanciával)?
-
Digitalboy
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
És tényleg a firewire volt a baja. Kicseréltettem Usb-re a kábelt és megy mint a kisangyal!

-
nesh20
aktív tag
Szia.
Próbáld meg ezt a konvertáló progit.
Elég sok fájlt tud kezelni, sok beállítási lehetőséggel. Én ezt használom. Semmi bajom vele. Elégedett vagyok a minőségével mind kép mind hang téren. Gyors! Vistát használok, semmi gondja a programmal.
Annyira bejött ez a gyártó ( Imtoo ) hogy én az ő programjukkal pakolom a cuccokat az Ipodra. Így szerencsére elfelejthettem az iTunes-t.üdv
-
zLk
csendes tag
Hali.
Nekem mondjuk egy 8GB-s Touch-om van, gondolom mp4-be akarsz konvertálni, igaz?
Én többet használok egyszerre.1., Xilisoft iPhone Video Converter (szép képe van, jó gyors, viszont kevés beállitási lehetőség.)
2., Free iPod Video Converter (www.jodix.com) (ingyenes, elmegy ez is...)
3., Ultra Mobile 3GP Video Converter. (Egy kicsit szaggatott képű mp4-eket csinál, leginkáb sorozatokat kodolok át vele, mert van benne beépítet "feliratráégető"-> rárakja a képre a feliratot)
-
n-tek
aktív tag
hali.
melyik a legjobb ipod converter progi? köcce -
Marty8
tag
terjed az új nano, sikerüt valakinek már az Linux alatt etetni?
-
Digitalboy
senior tag
Egy kis segitségre volna szükségem. Van egy 8Gb-os nano nálam, vettem hozzá egy firewire kábelt de ha a Pc-hez csatlakoztatom nem látja az Itunes, viszont tölteni tölti az aksiját! A resetet próbáltam, de semmi változás!

Valaki azt mondta hogy Win alatt nem biztos hogy a firewire látja?!
Az itunes diagnosztika progija pedig azt irja hogy Usb ok, Firewire ok, no Ipod found. Tényleg a firewire lenne a baja? Más valakinek volt már ilyen tapasztalata, mert akkor visszaviszem kicseréltetni a kábelt.Előre is köszi!
-
TuTa86
tag
(majd megtanulok fogalmazni)régen volt már a hajnali 4-es wake up
-
ohway
tag
vki tud vmi kiraly egyszerű videó konvertálót 3g nanora? ne videora, mert az nekem hibaüzit dob ki...

-
csab2
veterán
-
csab2
veterán
Bocsánat, de nem vagyok járatos ipod témában. Azt valaki meg tudja magyarázni, hogy miért nem tudott az Apple a 6. generációs ipodjába sem beletenni egy kb. 10 forintos alkatrészt? Konkrétan a rádióra gondolok. Milyen köcsög üzletpolitika az ilyen? (Ti. hogy nem akar az itunes-nak konkurenciát)
Az új classic-hoz kapható valami külön rádió? -
Razor1
aktív tag
-
Razor1
aktív tag
-
Mat00
tag
Ok, köszi. És amúgy hangzásban van olyan lejátszó, ami jobb az iPod-oknál, vagy tényleg ezek a legjobbak? Amúgy ahogy nézegettem mást nagyon nem éri +venni, mert pl a Creative Zen 16GB van 1 áron a 80GB-s iPoddal.
Persze ha a nano-hoz hasonlítjuk, akkor annyira nem nagy az eltérés. -
Razor1
aktív tag
a flash memória még mindig jóval drágább a hdd-nél, ez magyarázza az árakat. Még pár év, és elfogadható áron lesznek 64-128gb-os flash memóriák, így végleg felváltják a vincsis lejátszókat.
ha a tárhely a fontos, akkor egyértelműen classicot kell venni, nálam is ez volt a fő szempont
-
Mat00
tag
Hali!
Erősen gondolkodok azon, hogy vegyek 1 iPod-ot. De még nem döntöttem el, h milyen legyen (vagyis már 90%-ig biztos vok benne, de nekem nincs tapasztalatom, gondoltam megkérdem). 6. generációs 80GB-os classic-ot néztem, 60.000Ft. Azt szeretném megtudni, hogy mi oylan jó a nano-ban? Mert a 8GB-os nano 50.000Ft, és a classic-nak nagyobb a kijelzője, 10x annyi adat fér rá, más külömbséget nem találtam tulajdonságok alapján.
Valaki légyszi írja le, hogy mégis miért csak 10k a külömbség? Kössz! -
Razor1
aktív tag
juteszembe, ipod classichoz természetesen nem jó a régi jack-rca dugós tv kábel, új kell hozzá, ami dock connctoros, rca-s. gyári kábel ismét 8-9k, ki van ez találva. aki majd lát vhol olcsón utángyártottat az sikítson.
-
vtechun
veterán
hello, videot hogy rakok az uj ipod nano 4gb-re? csak vasarolni lehet? vagy mi?
-
-
-
Greg.
csendes tag
Sziasztok!
Ipod Nano-val (3rd) kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy van-e különbség a 4gb és a 8gb-os között (persze a tárolókapacítást leszámítva)?
-
Marty8
tag
válasz
Dartimperial
üzenetére
Sennheiser cx300
én is azt veszek ha eljön az ideje.
nézzétek meg, a Vaterán és a Teszveszen jóval ár alatt lehet kapni! -
Marty8
tag
válasz
Juhtúró
üzenetére
nekem ez így müxik!!
Más!:: tegnap új szoftver vált elérhetővé! Új dumák: "Lecsatolás előtt vesse ki", a régi : "bontás előtt vesse ki" helyett! És új folyamatjelző ábra van a lecsatoláskor
(3rd Nano).sokan megkérdezik:
"Matyi! mi a külömbség az mp4-ek és az Ájpod között"
én: "EZ"
barátném azt szokta mondani: "Én nem hordok semmi különösebb ékszert, kivéve a Nano"
erre ki tud jó választ?
-
lumiukko
tag
válasz
Juhtúró
üzenetére
Artworkot beállítottam, beraktam az album egyik számához egy képet, aztán kijelöltem az album összes számát, és rámentem, hogy mindegyiknél legyen ugyanaz az artwork. De így nem működik. Lehet, hogy akkor minden szÁmhoz egyesével bekell állítani ugyanazt a borítóképet?(elég macerás lenne)
-
Mr-Pamacs
senior tag
Köszi skacok.
A meizu-t néztem én is.
Igazából nekem mp3 és avi lejátszó kéne nem kell h ipod legyen. -
Alyens
aktív tag
Sziasztok! Csak annyi lenne, a kérdésem, hogy iPodokhoz lehet e bármilyen fülhallgatót kapcsolni? Az lenne az ésszerü...

-
Mr-Pamacs
senior tag
Valaki megmondaná ennek a típusát és h az illetőnél megéri-e a pénzét a kütyű?
[link]Sajna nem nagyon értek hozzá, esetleg valaki ajánlana nekem ilyen feltételekkel:
-AVI lejátszás
-Min 4 GB
-Bővíthető, lehetőleg SD kártyával
-Játék legyen rajta/ bővíthető legyen a játék arzenálja
-Legalább 2 colos kijező de lehetőleg nagyobb
-Lehet benne rádió is
-Fényképező nem fontos
-Max 25 eFt körül -
lumiukko
tag
Még valami: hogyan tudok borítókat rendelni az albumokhoz? Rákerestem a topicban, de csak beszeljukmac.hu- s linket találtam, amin nekem valami RC-s oldaj jön be
Köszi!
Juhtúró:Köszi, megnézem élőben, hogy milyen. -
lumiukko
tag
Nem udtok valami jó tokot ajánlani amit itthon kapni is lehet? Nanora kellene.
Köszi! -
Muréna
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
hali!
szvsz az apple store-t felejtsd el ! írtódrága sztem..
vaterán nézegess cuccokat (lehetőleg újakat) egész olcson vannak ott cuccokszerk.:én eredeti ipod fülest rendeltem 4k-ér vateráról ..
-
raskolnikoff
őstag
Haller Mki!
Meg tudom úszni a nyakba akaszthatós fejhallgatót 12000ért? Nano tulaj lettem és asszem az a 12 egy pöppet sok. Meg az a tok is eszméletlen drága (az is kéne...). Bocs ha béna voltam a guglival de egyelőre az apple store-ban néztem.
-
Juhtúró
tag
Sziasztok,
karcok eltávolításáról már sok mindent olvastam: fogkrém (ezt ki ne próbáljátok, mert csak összekarcolja), szappan (ez max a koszt szedi le róla), talán amit érdemes kipróbálni a krómpolírozó.
Lenne egy kérdésem is: tud vki pcn a Contact-ok szerkesztéséhez outlookon kívűl más programot ajánlani? -
Muréna
őstag
Sziasztok!
én is beszereztem egy Ipod-ot !
Ebayről lett vásárolva betört kijelzővel potom pénzért, rendeltem ebayről hozzá kijelzőt, kicseréltem..
akitől vettem az ipodot nem küldött hozzá semmit, se kábelt ilyeneket, ugyhogy kénytelen voltam USB kábelt rendelni szintén az ebayről
ma megjött a kábel, feltöltöttem, nagyon jól érzi magát
már csak fülhallgatót kéne vennem hozzá, az lenne a kérdésem, hogy hol tudok venni hozzá fülhallgatót..
pár tanáccsal elláthattok majd, mit hogy-merre

szerk.: kissé karcos szegény, de majd valamit probálok tenni ellene, mivel lenne szerintetek tanácsos eltüntetni ezeket a karcokat?
-
lajo
senior tag
Holnaptól a Plusz-ban a 2g-s 2gb-os Nano 20ezer Ft lesz.
-
krazi
csendes tag
válasz
Dartimperial
üzenetére
Szia!
Nano-hoz milyen fülhallgatót ajánlanál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És amúgy valahol nem lehet kipróbálni? Mert 1 ismerősömnek sincs, és azért jó lenne hallani is mielőtt ennyi pénzt fizetek valamiért vakon. 

továbbadás céljából

tudnál vhogy a fájlhoz egy linket dobni?