Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
A szervíz menüben le tudod kérdezni a smart napló alapján az állapotát ami 90%-ban valós adat.
Ha nagy fejhalgatót használsz akkor mindenképp jobb a classic, de sima fülhalgató esetén nem fogsz külömbséget észre venni.
Sima 1,8" zif és ata merevlemez van bennük, ugyan az mint pár mini laptopban is.
Minél újabb classic-ot vásárolsz, anál nehezebb bontani. Viszont minél újabb ipodot veszel alapvetően anál jobb a hangminőség is. -
sgergi
veterán
Nanom nem volt, az nem tudom hogy hangzik, a Classic teljesen átlagos, egyáltalán nem rossz.
Ha használtan veszel, akkor a külsérelmi nyomokat nézd, az árulkodik arról, hányszor volt leejtve. Mindenképpen érdemes vinni laptopot az átvétel helyszínére, feltelepített iTunes-szal, akkor meg tudod nézni, hogy felismeri-e a lejátszót a program, és tudsz-e rá zenét másolni, illetve akkor meg is tudod hallgatni. ennél többet nem nagyon tudsz tenni az ügy érdekében. -
sgergi
veterán
Ebayről megveszed és kicseréled magadnak, nem olyan nehéz szétszedni. Monitorozni nem tudod a vinyót, a vezérlő semmilyen állapotlekérést nem biztosít. Egyébként nekem van egy 2006-os Classicom, szerencsére eddig semmi baja, nagyon jól bírja a vinyó és az aksi is, pedig napi szinten használom.
-
sgergi
veterán
Én napi 2,5-3 órát használom, 5 napon keresztül, általában elég csak hétvégén rádugni töltőre.
Linux alapú OS-ről még nem is hallottam, szerintem teljesen jó a gyári is, csak nagyon ritkán fagy le.
Futni nem szoktam vele, de nagyon sokat sétálok, néha rövidebb szakaszokon van futás, soha nem zavarta még meg a vinyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest