Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
válasz
v2izzy #37269 üzenetére
Nekem most lett belkin szilikon-műanyag tok (elég masszív). Véd, az biztos, de a home gomb megnyomása nem lett tőle nagyon egyértelmű (nem értem, hogy kattan/lenyomódik). Azt hiszem, meg vissza rá egy új IS, az a biztos. Aztán veszek valami laza kotont is rá,ha esetleg "munkás helyre megyek". Valamint, jön majd a Bumper is, az legalább elvileg nem túrja fel a szélén az IS-t, mint a mostani Belkin Grip Vue szilikon tok.
-
a000
őstag
válasz
v2izzy #37208 üzenetére
Nem lesz jó, mert a 3napot úgy kell számolni, ahogy a bolt nyitva van. Ha hétvégén is nyitva van, akkor azt is bele kell számolni.
Megelőztek, így nem írom le, kötelességük 3napon belül szó nélkül cserélni. Sajnos itthon így mennek a dolgok, hogy nagyon szemfülesnek és rámenősnek kell lenni, mert átvernek mindenhol.Én a helyedben már holnap mennék is vissza + panaszkönyv + fogyvédelem.
[ Szerkesztve ]
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
v2izzy #37208 üzenetére
Igen, az még jó.
3 munkanap.
Ennyi, ha nem akarnak engedni, légy határozott, tudd mit akarsz (készülékcserét a 3 napos cseregarancáira való jogodra hivatkozva), és el akarnak küldeni diplomatikusan melegebb éghajlatra először üzletvezetővel szeretnél beszélni, utána pedig jöhet a panaszkönyv és a fogyasztóvédelem ha nem cserélnek.
Ennyi.
És remélem sikerrel jársz.
Bármi egyéb kérdésed van ezzel kapcsolatban, priviben válaszolok. -
aDM|RaL^
őstag
válasz
v2izzy #37203 üzenetére
Istenem.!
ISTEN!M
bocs, csak sikerült téged is átb*szniuk.Figyeljetek, a jótállási papír 10. pontját olvasd el és menj vissza holnap verni az asztalt.
Van 72 óra, van 3 nap.
Fogyasztóvédelmi törvény.ENNYI.
Te nem az apple-el vagy szerződésben, hanem a T-vel, és neked miért is kellene azzal foglalkozni hogy ők kivel állnak szerzősédben.
Komolyan bevetted a dumát hogy be kell adni és beadtad a zsír új telefont bevizsgálásra?Én történetem.
Volt egy porszem a kijelző alatt, visszavittem 3 munkanapon belül, ugyanezt akarták velem eljátszani, először el is tántorodtam, csak utána elolvastam a 10 pontját a jótállási jegynek amit adtak, és abban szerepel éppen annak az ellentéte, amivel el akarják hajtani az embert.
Szóval a lényeg, hogy az orruk alá kell tolni, és akkor hirtelen lesz cserekészülék.TESSÉK VISSZAMENNI ÉS VERNI AZ ASZTALT.
tényleg nem te vagy az első, appleblog.blog.hu-n volt más is, akivel sikerült el eljátszaniuk, ami mellesleg undorító.
Bocs a stílusért,. meg stb, csak annnnyira fel tudom b*szni magam rajtuk. -
Kommy
veterán
válasz
v2izzy #37065 üzenetére
Csak 1 programnál csinálja, vagy többnél? Ha 1-nél akkor próbálj meg egy másik programot. ha az sem megy akkor próbáld meg azt, hogy deauthorizálod a gépet, és utána eltávolítod az itunest minden összetevőjével, utána újraindítod a gépet és feltelepíted újból.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz
v2izzy #24751 üzenetére
Számból vette ki a kolléga aszót!
A héten terveztem egy 3Gs vételét de nem tudom, hogy nem e érdemes várni őszig. Őszintén megvallva nincs kedvem addig várni mert nyilván már szeretnék a magaménak tudni, egy iphone-t de ha a "4G/nextgen" és a 3Gs között jelentős hw/sw-beli különbség lesz (értsd: jobb CPU/kijelző, jobb teljesítmény, újabb verziójú OS ami a 3Gs-re NEM alkalmazható) akkor inkább várok őszig... persze remélem az ellenkezőjét mondjátok inkább!
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szólánc.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...