- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Tommmmka #23436 üzenetére
En tegnap kuldtem egy levelet a bekelteto tarsasagnak, mert a t nem tud nekem alkatreszt biztositani amit forgalmaz. akku problemam van es erosseb aksival van mint a szifon, de sokkal hamarrab lemerul. Es eltortek a kijelzo melett a keszulekhazat, majd utana bosszubol belul a kijelzot direkt elmaszatoltak.
Es nem felelosek, mert kulsos ceg csinalja. XXI szazad en igy szeretem a magyarorszagot.
-
Ceko
senior tag
-
manchester85
veterán
válasz
Tommmmka #15818 üzenetére
Semmi. Ezt a készüléket vetted meg, tehát pénzvisszafizetési garancia nincs. 3 napon belül van olyan, hogy ha hibás a termék, levásárolhatod az árát. Szerintem amíg rendre kapod az új készüléket, egy szavad nem lehet.
Amúgy meg sztem egy teló nem attól jó vagy rossz, hogy meghibásodik-e, hanem, hogy mit nyújt. Amíg újat kapsz, megéri azt a fáradságot. De ez csak az én véleményem.
-
besk23
tag
válasz
Tommmmka #12246 üzenetére
iPhone 3G Fontos termékinformációs útmutató (25. oldal, vastag betű): "Jelen jótállás nem vonatkozik: [...] (b) kozmetikai sérülésekre, belértve, de nem korlátozva a karcolásokra, horpadásokra, és a csatlakozó kapukon lévő törött műanyagokra [...]" Ettől még próbáld meg szerintem.
-
sentgyorgy
tag
-
-
válasz
Tommmmka #9153 üzenetére
Hogy ellenőrizzék a bankkártyádat, megpróbálnak egy minimális összeget ráterhelni. Ha most nem megoldható, hogy csinálj rá pénzt, regisztrálj bankkártya nélkül.
Na még annyit tennék hozzá, hogy később is megadhatod a bankkártyád adatait, tehát semmit se vesztesz, ha most még csak simán regisztrálsz.
-
Andreas
tag
válasz
Tommmmka #9060 üzenetére
Nehogy már a GSM bolt legyen a mérce! Ez az ár a célközönségükre van szabva: Józsi, atlétában, fukszokkal, susogósban, sportcipőben vagy papupcsban - mellé egy igazán egyedi fekete Hummer/A8/7-es vagy 6-os/S, ML vagy SL AMG - ő az, akinek a sok adózás és munka után is marad ideje és pénze, hogy akár 500 rongyért vegyen telót, amit aztán a másik nívos haverjának mutogasson, hogy "fúg*ci ezt nézd"...
Tisztelet a kivételnek.
P.S.: A szlovák rendszám és a kopasz fej kimaradt, de ez ugye alap.
-
majom2
senior tag
válasz
Tommmmka #9035 üzenetére
a házilagos függetlenítésnek az a hátránya, h minden egyes sw update-nél mehet majd a barkácsolás. nameg ha majd egyszer el akarod adni, akkor is biztos lesznek emberek akik hajlandóak többet fizetni egy teljesen tiszta, hivatalosan is független darabért.
ha megvetted, és nincs tartozásod a t felé (hűség, stb), akkor bármikor kérheted a függetlenítést. volt már itt olyan aki leírta a menetét, keress vissza.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest