Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Anno még hallottam valami olyasmit, hogy egy készülék esetén a 3. meghibásodás után el lehet állni a szerződéstől és pénzvissza lehetőségem van. Nos épp az iphone 3G-vel lenne a probléma, kb 8 hónap alatt a jelenlegi a 3. cserekészülékem, és ennek is elkezdett repedezni a hátlapja, ami egy ilyen drága készüléknél szerintem elfogadhatatlan. De a lényeg, h. létezik e ilyesmi, mert ez esetben élnék a lehetőséggel, mivel a 8 hónapból kb 2-őt szervizben töltött a rohadék és megint az lesz a vége.
T-nél lett vásárolva, eddig mindig cserekészülék lett a vége, illetve a 3. meghibásodás jelentése előtt vagy után jelezzem, (amennyiben lehetséges) a szerződésbontási dolgokat
Ha valaki tudna erről valami pontosabb infot és közölné velem azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmmka
senior tag
a 3.1.3-at is lehet mókolni, legalábbis nekem sikerült, ergo nyugodtan mehet rá 3.1.3 és akkor még az itunes-al sem kell szerencsétlenkedni
-
Tommmmka
senior tag
ezt a navigon féle iphone autós tartót, itt magyarhonban nem lehet kapni sehol? Mert kissé sokallom h. a posta az több mint a fele a tartó árának(25EUR).
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Navigációban kéne egy kis segítség. Hallottam erről a késés dologról, és most jött össze a pénz h. szert tegyek egy navi programra, de ez esetben szeretném a legjobbat megvenni. Érdeklődnék, h. melyik is a legjobb.
Köszi előre is a segítséget
-
Tommmmka
senior tag
Garos, mivel kb 1 hónapja kaptam garis cserére (A másiknak repedezett a hátlapja)
Csak az a gondom, h. most épp működik, de a közeljövőben csak a héten tudnám bevinni a szervízbe, így meg kötve hiszem, h. elhiszik nekem, hogy nem működik, mikor most épp hibátlanul teszi a dolgát:S
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
Azt nem tudja valaki, hogy mi lehet az okozója annak, hogy a kijelző alsó ikonsora néha érzékel néhe meg egyáltalán nem?
Sosem esett le a készülék, semmi külső hatás nem érte. De fogja magát néha 1-2 napig nem érzékel és utána meg tökéletes..
Előre is köszi a tippeket
-
Tommmmka
senior tag
hi all!
Iphone-om hátlap repedése miatt beadtam gariba, el is bírálálták a készülék a szar, kaptam egy vadonat újat. Az új meg 1 hónap után olyanokat csinál h. az alsó 1cm-t egyáltalán nem érzékeli, de csak néha, van olyan, hogy teljesen jó,
Úgy érzem ennek megint gari lesz a vége, és az érdekelne, h. visszarinyálhatom e a pénzem, illetve más készüléket kérhetek e ez helyet, mert 4 hónap alatt már másodszor mehetek gariba az iphone-al, és úgy érzem nem ezért fizettem 140000ft-ot (Domino)
A lényeg az, hogy mi a módja annak, hogy visszakapjam a pénzem illetve másik készülékre fizethessek rá.
[ Szerkesztve ]
-
Tommmmka
senior tag
13229-re valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Garanciával kapcsolatban irok... Ugye 2 héttel ezelőtt beadtam gariba a készüléket a hátlap repedezése történettel. Azt mondta a csóka, hgogy 1 max 2 hét és majd értesitenek. Namármost mindmáig semmi infót nem kaptam a készülékemről. A szervizlapon 29.-ei azaz holnapi kiadási határidő szerepel. Mit tehetek ha holnap sem történik semmi? Pénzvissza újkészülék? Vagy mi?
-
Tommmmka
senior tag
válasz
sentgyorgy #12569 üzenetére
Igazi PIIIIÁROS a srác
-
Tommmmka
senior tag
Nah beadtam a T-be a kicsikét (fehér hátlap repedéses történet) 100%-ig segitőkész volt a srác, le a kalappal. Jah és a szervizlapra 3GS 16gb-t irt mikor nekem 3G-m van... lát valaki rá lehetőséget, h. eme elirás eredményeként talán tényleg egy GS-t kapok gariba?
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Júli elején vettem a T-nél dominóban egy fehér ihpone 3g 16gb készüléket, és az a gondom, hogy észrevettem, hogy a jobb felső sarokban 3 pici repedés jelent meg. Ilyenkor mi a teendő? a T kicseréli a hátlapot vagy a konkrét készüléket? A Másik: Több felől hallottam, h. a leadott készüléket sokszor nem abban az állapotban kapjék vissza ()arcok leütések) ha ez bekövetkezne akkor átvegyem illetve hagyjam ott és hisztizzek?
És még egy kérdés: Ha esetleg cserélik emiatt a készüléket, akkor a különbözet kifizetésével van valami módja h. egy 3GS-re cseréltessem vagy marad a 3g?
Köszi előre is
-
Tommmmka
senior tag
válasz
sentgyorgy #10667 üzenetére
Nem, a T-nél lett véve dominóban+20k a T-s függetlenítés így a gari megmaradt és gyári független a kicsike.
A Másik csak mobil netet tud megosztani wifin fogottat nem? Mert most próbáltam, h. wifi letiltva a laptopon ezzel felmentem rá, rádugtam a gépre fel is ismeri meg is van a hálózat csa épp internet nincs (szoft fennvan itunes fennvan.)
-
Tommmmka
senior tag
válasz
sentgyorgy #10661 üzenetére
Az enyém nem jailbreakelt. Direkt azért vettem függetlent h. ne kelljen bajlódni ilyesmikkel, gyárilag megosztható az internet avagy nem?
(1 gen. iphone nálam is tört volt tudom, h. sokkal tágabbak a korlátok, de mivel nem volt olcsó a független így nem szórakoznék vele)
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
az lenne a kérdésem, h. kivitelezhető e a következő: Iphone 3g mobilinternettel és egy gép az isten háta mögött amiről wow-ozni kéne namost meg lehet oldani h. iphone-ról netet osztok a gépnek úgy h. az alkalmazás is lássa? Ha igen akkor hogy? Előre is köszönöm.
-
Tommmmka
senior tag
válasz
Buldozer99 #9252 üzenetére
itunes...
-
Tommmmka
senior tag
Valaki privátban megkeresne okosítással kapcsolatban?
Köszönöm.
-
Tommmmka
senior tag
válasz
RenegadeC2 #9156 üzenetére
nekem nem dombornyomott a kártyám de wow-ot és társait simán töltöm vele, pedig wowhoz is dombornyomott kártya kell elvileg nekem meg sima visa van
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
Appstore regisztrációval lennének gondjaim.
Ugye kéri a bankkártyaszámot de mivel nincs rajta lóvém ezért nem fogadja el, namost a reghez miért is kell h. lóvé legyen rajta? Nem igazán értem, mert a kód ok meg minden a banktól meg jön az sms h. fedezethiány miatt sikertelen kártyahasználat....
Pls help valaki.
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
A napokban terveztem Iphone 3g vásárlását Domino csomagban, annyi lenen a kérdésem, h. kb mikor várható a 3GS illetve h. körülbelül van valami ötlet h. kb mennyi lesz dominóban?
azaz kiadjak 140k-t a 3g-re vagy ne?
-
Tommmmka
senior tag
-
Tommmmka
senior tag
Hi!
Tudom, h. ilyen formában nem szabadna, de mivel sürgős ezért megkérdezem (előre is bocsi a mod.-októl)
Szal 140k-ért van trénél dominósan az iphone 3g 16gb white, nos ha ezt én megvásárlom ennyiért, akkor cseszegetnek utána ha függetlenítem vagy nem lesz gáz vele?
Előre is köszi a választ.
-
Tommmmka
senior tag
Hát a 140k-s dominós ár minden csak nem akciós...bár attól függ milyen szemszögből nézzük, 10k-val drágább mint 2 hónapja.... Ilyen akcióból inkább nem kérek... de ezek után félek belegondolni, ha ez akciósan ennyi akkor a 3GS menniy lesz....
-
Tommmmka
senior tag
az új sw-vel ilyen gyakran száll el a safari? nekem 1.1.4-el 1gen iphone-nál semmi gondom nem volt vele... Kár h. ilyen hibái vannak (ez a 2.0-ás szoft eléggé bugosra sikeredett )pedig gondolkoztam h. visszatérek apple-höz telefonok terén de így :S