Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
Valed
tag
felraktam a GlobalAq progit de ezt írja ki indításkor majd kilép.
-
harfox
csendes tag
válasz
peetmaster #30773 üzenetére
add hozzá ezt a repot a sourcesnál:
http://cydia.hackulo.us/ -
trobi28
addikt
Megtudja mondani nekem valaki hogy mivel lehet átírni alul a nyitó csuszkát?
-
drfirsty
tag
talan mar valaszoltak, de az ibearmoney 3.99 Euro. En meg aprilisban vettem annyiert. Egyebkent szerintem Moneybook hasznalhatobb, egyszerubb. Ugyan annyiba kerul.
Az ibearmoney nalam sok furcsasagot csinalt, pl. onhatalmulag megduplazta a bevitt ertekeket es hasonlok... Bar lehet azota javitottak. En mindenesetre a moneybookot hasznalom.
-
Csapi007
veterán
válasz
DamonBounce #30793 üzenetére
Hy
Egyszerűen beállításoknál van egy kapcsoló, ki/be lehet kapcsolni a roaming mobilnetet. -
leroyclub
senior tag
válasz
DamonBounce #30789 üzenetére
szifon sourcebol rakd fel az USB fixet
-
DamonBounce
tag
Sziasztok!
manuálisan szeretném rárakni iPhone 3GSre a telszámokat,smseket előző telóról, de JB után T-Pot-tal nem a régi struktúra fogadott (amiben ott van a private/var...) hanem csak DCIM, downloads, ilyesmi.
Mi lehet a gond? 3.1.2 szoft
-
Szecsy
aktív tag
vki a xsellize repo cimet nem tudja véletlenül?
-
tikshow
addikt
válasz
peetmaster #30773 üzenetére
google baratod! a warez elegge tiltott tema itt, orulj, h meg nem kaptal kenyszerpihenot...
am a szifon legutolso cikkenek elso 20-30 hozzaszolasaban megtalalod a valaszt...akasp: asszem cydiaban van youtube downloader
[ Szerkesztve ]
-
akasp
senior tag
iphone esetében hogy lehet "printscreenelni" ?
tehát hogy menthetem le a képernyő tartalmát mint egy képfájl? esetleg frapshoz hasonlo videofelvevő funkcio nincs ?
más: iphone on van vmi olyasmi app, hogy youtube rol huzok le videot? esetleg olyan app hogy mp3-má konvertálja? gyanitom hogy nincs de hátha..
(dvdvideosoft programjaihoz hasonlo kéne iphone ra )
-
a000
őstag
AZ ibearmoney-nak mennyi a normális ára? Nem tudja valaki? Aki megvette régebben, mennyi volt?
-
Doresz
tag
válasz
xEon1337 #30774 üzenetére
A részletes árlistában benne vannak a csomagok, amivel iPhone-t lehet venni a T-Mobile-nál. Egyébként az oldal alján jobb oldalt található meg ez.
Külön netcsomaggal kapcsolatban nem tudok segíteni, én ikonos vagyok. -
a000
őstag
Azt, hogy kell csinálni, hogy magyar és us account-al is tudjam használni egyszerre? Tehát nem törlődjenek a progik amikor egyikről átváltok a másikra.
-
A T-Mobilenál csak Ikon díjcsomagban lehet megvásárolni az iPhonet? Mintha valaki régebben mondta volna, hogy médiamániával vette meg.
Relaxnet M-L-XL csomagot lehet kérni akármilyen előfizetés mellé, a gyakori tetherint valószínűsége miatt!?
-
peetmaster
senior tag
-
Enjoy
addikt
válasz
adnoctum18 #30771 üzenetére
iTunes - AppStore-ban keress rá egy Free app-ra, "vedd meg" és akkor kér regisztrációt, s ott már feldobja a none lehetőséget.
-
Szecsy
aktív tag
restore után mér irja ki a telefon h waiting for the registration? mért nem történik semmi?
-
Csapi007
veterán
válasz
adnoctum18 #30764 üzenetére
Hy
Csak iTunesban dobja fel a None lehetőséget. -
kersakdaved
tag
Cash Cow és Superblox: Powers Unleashed a mai ingyér gémek. Töltsétek mint állat
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #30757 üzenetére
Itt is van a bug, a szerkesztéskor a beírt szöveg a menü szövege mögé csúszik és baromi zavaró tud lenni.
Más:
Hogy lehet USA appstore accountot csinálni? Amikor próbálom a telefonon mindig visszadob, mert nem jók a bankkártya adatok. (érthető módon).
Valahol említettétek, hogy regisztráljak bankkártya nélkül, de nincs olyan menüpont a kártyáknál, hogy "none".
Csak a free appok miatt kellene.Esetleg Itunesból próbáljam inkább?
-
a000
őstag
válasz
manchester85 #30762 üzenetére
Hát igen, amit most csinál az apple...
Kijött az ibearmoney-hoz az ios4-es frissítés.
-
manchester85
veterán
Igaz, nem írtam bele, de elsősorban 3G tulajokra gondoltam. Ha Jobsék nem javítanak ezen a következő frissítésben, akkor kénytelen leszek azt hinni, hogy szándékosan lassították be a 3G telókat, hogy váltásra késztessék ezek tulajait, ami nagyon nem szimpi. Megtettem volna én ezt önszántamból is, ha eljön az ideje, de ez így nagyon nem szép... Az a vicc, hogy a frissítés óta elmúlt az eddig megingathatatlan varázs...
-
Mr.Grincs
veterán
Másnál is előjött már hogy újra be kelljen írni a fizetési adatokat? Egyáltalán miért kell újraírni? De nem tudok a telefonról letölteni appokat, mert mindig kéri aaz adatokat. Be van írva és nemtudom mi a halálért nem fogadja el.
Zseton is van rajta..... -
adnoctum18
senior tag
O 3gn nezi, ha jol tudom.
Nalam sins gond 3gsen.
Olyan viszont van hogy a Safari a megnyitott lapfulek bezarasakor masodpercekre megfagy es csak utana reagal. De ez volt mar 3.1.3mon is.Az elobb hsz szerkezteskor volt egy csunya bug, majd holnap bepostolom ha gepen leszek.
[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
válasz
manchester85 #30734 üzenetére
BIzony egyedül vagy, nekem semmi gond vele.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Judy075 #30732 üzenetére
Nekem a Hungarian-English Dictionary van fenn a Bitknightstol, sztem 1,6eur-t meger, sokat hasznalom, baromi jo es offline.
Ha a 3gt kikapcsolom akkor egesz korrektul birja a 3gs, azzal viszont elegge merul, de ez mar 3.1.3nal is igy volt, igazabol nem is tudom megitelni mar, hogy melyik volt jobb, kb egyenlonek erzem most az akkuidot.
Az IS nekem nem valt be. Igy csupaszon a hatlapja karcos de az eleje egyaltalan nem, engem nem zavar.
-
Kashim
őstag
válasz
peetmaster #30750 üzenetére
Ok sry, smiley elég félreérthető volt számomra.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Kashim #30748 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy büszke vagyok rá. Szerintem félreértetted a mosolygós smiley-t. Egyébként sem vagyok az a nagy iPhone user. Nekem csak egy Poker játék kell rá, aztán csókolom. Nincs sem kedvem, sem időm szórakozni különböző programokkal és játékokkal. De ha már jailbreak-elve volt a teló, akkor miért ne töltsek le 1-2 ingyenes játékot?
-
Kashim
őstag
válasz
peetmaster #30747 üzenetére
Azért ennyire ne légy rá büszke...
Nem akarok flamewart indítani, de nem bírom az ilyet sry.[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
válasz
Judy075 #30732 üzenetére
Szia
Én az Akadémia kiadó szótár progjamját használom, offline ,felolvassa a szavakat stb..szerintem a legjobb. ( szotar.sztaki.hu/m)
Ha online szótárra van szükséged akkor a szotar.sztaki.hu az fut iphone kompatibilis módon is.
Steve Jobs is szeretihttp://www.youtube.com/watch?v=XTvEzY0VX7k
manchester85 nekem is fent áll ez a probléma :S nem vagy egyedül sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Judy075
tag
válasz
szkorhetz #30739 üzenetére
A telefont muszáj aktiválnod az első használat előtt, ehhez is kell az iTunes.
Az AppStore-ból történő vásárláshoz pedgi létre kell hoznod egy account-ot, amihez rendelhetsz bankártyát is, de anélkül is meg tudod csinálni. Ingyenes app-okat az utóbbi esetben is le tudsz tölteni. -
válasz
peetmaster #30737 üzenetére
Persze, hogy warez!
De, hogy a témánál maradjak tedd fel a Cydia-ból a mobileinstallation crack-et!
-
norbest
aktív tag
Továbbra is fent állna a kérdésem, valaki imei alapján meg tudná mondani, hogy gyárilag milyen függő volt az iphone om?
-
and1mixtape
tag
-
tikshow
addikt
válasz
peetmaster #30737 üzenetére
ezt appstoreból szedted vagy warez?
-
Judy075
tag
válasz
szkorhetz #30736 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a mobil adatforgalmat és az adatroamingot is, így el tudod kerülni, hogy külföldön adatforgalmad legyen.
Aktiválni lehet kártya nélkül is, bár akkor értelem szerűen nem tudsz vásárolni.Bármilyen, internetes vásárlásra alkalmas kártya jó, nem feltétlen kell dombornyomottnak lennie. Viszont minden dombornyomott alkalmas vásárlásra.[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy jailbreak-elve van a teló (3GS, van Cydia, 3.1.3.-as szoftver), és iTunes-ban nem enged felrakni se programot, se játékot. A képen látható hibaüzenetet kapom mindig:
Azt hallottam, hogy Cydia-ban a szifon programok közül kell valamit letölteni (vagy frissíteni), hogy okés legyen a dolog. De azt nem tudom sajna, hogy melyiket.
Valami ötlet esetleg?
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Most tervezek venni Iphone 3GS-t.
A kérdésem az lenne, hogyha külföldre megyek akkor kikapcsol a 3G, vagy ott is szépen folyamatosan cuppantja a pénzt? Vagy ez mégis hogy működik?
Másik: iTunes-hoz kell dombornyomott kártya vagy lehet aktiválni a nélkül is?
Köszönöm! -
csilcsi
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #30662 üzenetére
3G van a gyari 3.1.2 softtal,szoval ha restorolom akkor nem veszik el az unlock,s a jailbreak? ez nagyon jo lenne
akkor itt is ujra tudnam tenni a programjaim,csak kar h nem muxik vmiert a uTorrent..mashonnan meg nem tudom...h honnan tudnam leszedni,direkt formatumban (.ipa)
-
manchester85
veterán
Amióta fenn van az iOS4, rendre azt tapasztalom, hogy miután megnyitok egy weblapot, nem tudok görgetni, mert befagy az egész. Ilyenkor csak hosszú mp-ek után tudok ismét görgetni. Egyedül vagyok ezzel a new feature-rel?
-
Judy075
tag
Sziasztok!
Ti milyen magyar-angol szótár app-ot használtok? Van olyan, ami használható offline is?
Egyébként nekem is nagyon merül a GS-em, kb. 1 napot bír ki IOS4-el, pedig nincs sok app. nyitva. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy bele kell törődni?
icecave: én sem használok IS-t az előlapon, pedig már van két bontatlan is. Nem karcolódik egyáltalán, de a hátulja sem.
Judy
-
FecoGee
őstag
Mióta kikapcsoltam a 3G-t nagyon jól pirít.
Usage 2 hours 21 minutes
Standby 17 hours 24 minutesakksi 66%-n
wifi off.
-
Csabee.
nagyúr
Sajnos 3G-n a multitaskkal szépen merül a telefon..:S ilyen gyorsan még nem merült le nekem mint ma!
-
leroyclub
senior tag
-
Kashim
őstag
válasz
leroyclub #30721 üzenetére
Tilt to Live
Skullpogo
Robot Unicorn Attack
Plants vs. Zombies
Pro Zombie Soccer
Eliss
Tiki Premium/Lite
Car Mania
iBlast Moki
AuditoriumCsak pár kiemelés a színvonalasabb de mégis egyszerűbb játékok közül.
Néhányuk talán most is akciós, bár az utóbbi napokban volt amelyik ingyenes is volt.
Ezeket mindenképp ajánlom megtekintésre. -
Madwe
nagyúr
válasz
leroyclub #30721 üzenetére
Boost 3d, flaboo, falldown, the impossible game, super quickhook, soosiz, tilt to live, superblox, ezek szerintem geci jó egyszerübb nem összetett játékok
ajánlom amúgy az appvee.com és a thoucharcade.com oldalakat, appveen pl értékelik őket, oldalt irja mi lett ingyenes, olcsobb, meg keresgélni is lehet, és mindkettő elég jól kiemeli a kb must have játékokat, sok olyan van, általában azokról irnak.
-
leroyclub
senior tag
-
norbest
aktív tag
Üdv
Tudna valaki segíteni, hogy iphone ról hogy tudhatom meg, hogy gyárilag milyen függő??? Valami imei adatbázisban van rá mód? Köszönöm előrre is! -
and1mixtape
tag
Model: MC159Y/B
melyik szolgaltato? en azt hittem hogy a Spanyol Movistar -
manchester85
veterán
válasz
balazs0102 #30711 üzenetére
Soha semmi nem volt az iPhone-omon. Se tok, se fólia A kijelzőn (előlapon) egyetlen egy karc sincs. 1 éves. A hátlapon vannak hajszálkarcok.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
leroyclub #30709 üzenetére
Hát hogy működik e sima cib kártyávall azt nem tudom. A húgomnak sima visa otp-s van de van hozzá internetes rész is és azzal tud fizetni neten is meg az appstoreban is.
Belépsz az itunesba a gépeden bejelentkezel és olyat kell keresni hogy Edit payment information. Azt kitöltöd értelemszerűn rányomsz az okéra és egy próba. Szerintem mennie kéne.
Igaz nekem master card dombornyomott kártyám van és műkszik. Bár régebben kipróbáltam a sima visa otp kártyával anno és ment azzal is. Lehet bank függő a dolog.[ Szerkesztve ]
-
leroyclub
senior tag
Valaki elmondaná hogy tudok a már meglévö magyar appstore accountomhoz csatolni egy CIB-es számlát? Mert eddig csak free appokat szedtem le de szeretnék fizetösöket is. Sima CIB-es számlám van Visa kártyával (nem dombornyomott)
-
a000
őstag
Azt tudja valaki, hogyha az itunes-ban nyomok egy ctrl+t, akkor mi a fene ami bejön akkor? Olyan mint egy autónak a lámpája.
Aktív témák
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...