- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
z67
őstag
-
a000
őstag
tudtommal igen, mert:
-internetes vásárlás, 8napon belül indok nélkül elálhatsz a vásárlástól, és mivel bontatlan a csomagolás, nincs mibe belekötni, pláne, hogy át sem veszed, hozzá se értél"Internetes szerződések esetén főszabály: amennyiben a vásárló meggondolta magát, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Ezt a jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte."
Namost mivel Te nem veszed át, ezért nem tudom, hogy hogy van, de hasonló az biztos
Ugyhogy szerintem ezen ne aggódj, ezt úgy fogják venni, hogy elálltál a vásárlástól, vagy szerződéstől, nem tudom melyik a jó, de éltél ezzel a jogoddal.
-
[Ace]
aktív tag
Neked úgy látszik szerencséd van, én mikor telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, minden kérdésemre azt a választ kaptam, hogy "sajnos ezt nem tudom megmondani". Arról nem is beszélve, hogy 2010 hajnalán van még olyan webshop, ahol nem lehet előreutalással fizetni. Több, mint nevetséges.
-
Laox
aktív tag
Madwe, ne legyen igazam, de lehet, hogy butaságot csináltál!
Én itt Pécsett körbetelefonálgattam az összes T-Mobil üzletet és viszonteladónál volt 3Gs.
Beszélgettem ügyintézés közben vele és egy régi számlám volt még a t-nél, ahol elmaradás volt, mivel kb. 1 éve nem használtam. Azt mondta, hogy ha neten rendeltem volna meg, nem is foglalkoztak volna a rendelésemmel, csak visszautasították volna minden szó nélkül, mert tartozásom van.
Szóval ha van akár 500 forintnyi tartozásod, sürgősen rendezd.
-
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest