Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
válasz
slayerenkala
üzenetére
Erről van leírás, hogy hogyan kell? És tényleg sokat jelent a navigációnál?
-
megema
őstag
Sikerült találnom egy fekete 16 GB-os darabot az Arénában. Már nálam teszi a dolgát és nagyon tetszik.
Jailbreak rögtön megtörtént. 
-
tikshow
addikt
válasz
slayerenkala
üzenetére
notepad++ -t használj
-
slayerenkala
tag
Szerintetek ha jegyzettömbel írok át egy daemont az nem gond ugye?
gpsnél a frissítést írom át 3-ról 1-re.Ja és még1 dolog, ha winterboardot felrakom, mert ki szeretnék próbálni egy előre elkészített témát és ha belassul a rendszer, akkor utána ha leszedem a winterboardot semmi nyoma nem marad a rendszernek olyan lesz mint régen?
A lassulásra azért lennék kiv. mert 3gm van.
köszi! -
tikshow
addikt
válasz
FefeeX
üzenetére
a push lényegeben annyi, hogy ilyen csevegő programoknál(másnál is de most mind1) feldob egy kis ablakot, hogy üzeneted jött - mintha egy smsed jött volna
bekapcsolni meg úgy tudod, hogy belépsz a settingsbe ott a notificatiosbe, ezt bekapcsolod, és kiválasztod azokat a programokat amiket akarsz, hogy értesítsenek, ha valami változás van, programon belül meg általában meg lehet adni, hogy meddig, 15 perc, 1 óra, 2 óra, 1 nap stb-stb -
Polllen
félisten
Azért nehéz ügy lenne megmagyarázni, hogy magyar nyelvvel jobban merül és lassabb a telefon...tény, hogy több karakter van benne valószínűleg, de ez nem winmo háttérben folyamatosan futó fordító, hanem egy v több szöveges fájl...(mintha a szifon féle magyarítással lassabb lenne...
)A merülés meg inkább lehet, hogy valami beragadt és a springboard restart megoldotta

SBSetting-t már nagyon várom, csak most tűnt fel, hogy mennyire hiányzik...az intelliscreen/lockcalendar-ral karöltve...

-
Kommy
veterán
válasz
füles1982
üzenetére
Talán próbáld meg azt, hogy kiveszed az appok elől a pipát (kikapcsolod az app sync-et) utána sync-elsz egyet, és visszarakod az appsync-et és újra sync-elsz.
És mégegyet megpróbálhasz a telefonon letöltesz egy alkalmazást és a telefon nevére kattintva transfer purchases gom és , hogy átrakja e a gépre a telefonon letöltött programot.
-
Csabee.
nagyúr
Érdekes cikk iPhone 4-ről: [link]
-
füles1982
csendes tag
Senki nem tud valami okosat mondani a problémámra?
Eleve amikor csatlakoztatom a telót akkor már szinkronizál. Aztán megnéztem ki van pipálva minden, sőt mellette a vannak azok a képek amik a telefonnak az oldalait mutatják és azon is rajt vannak a progik de a telón még sincs. Nos ilyenkor mi van? -
_ak_
addikt
sziasztok!
úgy nézki, h kapok egy 3g-t, amin kijelzőt kéne cserélni. viszont ezt nagyon jó lenne, ha holnap d.e. el tudnám intézni valahol pesten. itt az aprók között találtam is valakit, tudtok róla vmit? (később linkelem is, ha esetleg nem tudnátok, h kire gondolok, csak mobillal sux). ill tudtok egy viszonylag korán nyitó helyet, ami megbízható? i-dokit ajánlották nekem, de az csak 10.30-tól van.
-
FefeeX
veterán
válasz
D@niel
üzenetére
Úgy tudom, eddig mindenkinek cserélték, akinél nem látszott más külső behatás...
tikshow: nem tudnád leírni, hogy kb hogy működik a push? biztos láttam már olyat, csak nem tudtam, hogy "na ez a push"

Mr.Grincs: ha még sokan írják ezt, és 3GS-ről is, akkor visszaváltok angolra... Pedig bejön ez a magyar nyelv
Szerintem itt egész jól fordítottak. -
D@niel
addikt
Hello!
Hogy is van akkor, mi a következménye annak, ha repedt a white3GS? Most vettem észre. van egy fél centis a fülhallgató bemenetnél, ill. ugyanekkora a töltő csatlakozónál. Hm?
#30175: Igen, erre kérnék vissza jelzést, mennyire biztos hogy cserélik? Valakinek volt már hasonló, és cserélték?
-
Mr.Grincs
veterán
Angol és Magyar nyelv összehasoníltása 3GS-en. Szerintem magyarral lassabb. Létezik? vagy csak behaluzom már?

-
<NewL>
addikt
a %-os töltöttség csúszkáját hol találom?
tegnapelőtt megtaláltam, igaz akkor még jb-s volt, vagy nincs 3G-n? -
válasz
balazs0102
üzenetére
Nem. Jailbreakelj vagy mászkálj a menüben.
Esetleg hagyd futni a háttérben a Settingset. -
balazs0102
senior tag
valahogy megoldható h wf-fi--t gyorsan ki be tudjam kapcsolni? ne kelljen mászkálni a menübe? JB nélkül.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
balazs0102
üzenetére
A nyelv módosításával újraindul a springboard. Akkor lehetne ellenőrizni, hogy tényleg a nyelvi résszel van e vmi gond, ha most visszaállítanád magyarra és akkor is újból gyorsabban merül e...ha nem, akkor vmi. beragadhatott a háttérbe és mikor nyelvet változtattál, a springboard újraindításával megszűnt a gond.
-
Frenky87
aktív tag
válasz
FefeeX
üzenetére
messenger nem multitask kepes meg, ha jol tudom.
ibook nekem is felejtos, tobbi program oke, sebessegre sincs panasz, akkuido is mintha javult volna [lehet placebo
]osszessegeben teljesen jo. kesobb, ha helyrejonnek a programok [multitask ugyileg], meglatjuk
szerk:
[kicsit lassan sikerult megirni, mar kifejtettek elottem] -
Kommy
veterán
válasz
FefeeX
üzenetére
Eurosport, twitter, dropbox, angrybirds ha játék közben megállítod és úgy lépsz ki akkor visszalép. ezek mennek már multitaskban meg még biztos van.
(iphupper amit én használok
, van benn egy hiba ami miatt nincs kiadva, meg még nem tudom, hogy hogy lehetne úgy hogy 3.0val is kompatibilis legyen + legyen multitask képesség. ) -
FefeeX
veterán
Olyan lehetséges, hogy nálam nem megy a multitask? Letöltöttem a Live Messengert USA-ból. És mindig újraindul, nem pushol ha leteszem tálcára, visszaváltok rá és lassan jön be. Eddig nem találtam egy programot sem, ami úgy indulna (na jó, Settings), mint PC-n a tálcáról nyitott programok. Minden újra, lassan indul, és többnyire állást sem ment... (mármint h mit csináltam utoljára...)
Emellett az iBook nálam rohadt lassan jön be.manchester85: retina display - marketing vagy sem, a szemednek van egy felbontása, ennél magasabb felbontást hiába adsz akárminek, nem fogod látni a különbséget. Elképzelhető, hogy itt ezt elérték. (mondjuk 3GS-en is csak akkor látom a pixeleket, ha 10mp-ig arra fókuszálok
) -
manchester85
veterán
válasz
hahajdu
üzenetére
Vicces, hogy egy olyan telefonról osztod az észt, amit még nem láttál, nem próbáltál. Jobb fényképező,, vaku, hd videó, szebb kijelző, erősebb vas és nem mellesleg minőségibb anyaghasználat. Tetszik, nem tetszik a design, a minőségibb kialakítás, anyaghasználat elvitathatatlan. A retina display mint név tény, hogy mókusvakítás. Ettől függetlenül a szebb kijelző nem az, mert tény, hogy sokkal szebb, és az eddigi sokaknak pixeles volt.
Találd már ki, hogy a 3GS többet hozott a 3G-hez képest, mint a 4 fog a 3GS-hez képest.
Arról nem is beszélve, hogy függetlenül olcsóbb Angliában, mint itthon dominóban a 3GS. NC. 
-
tikshow
addikt
válasz
SyntaxeError
üzenetére
először is kell hozzá jailbreak, ha ez megvolt, akkor leszeded a SGSettings-et cydiaból majd onnan az SBSilentToogle-t, beállítod, hogy látható legyen és ott tudod ki-be kapcsolni
bmwk1200s: azért lehet lesz egy pár játék ami kicsit lassabb lesz 3Gs-en, de most is egy kezemen meg tudom számolni azokat a játékokat amik lassabbak 3G-n, mint 3Gs-en(Ravensword - ez trükkös, mert az árnyékolás ki-be kapcsolható, ha be van lassabb, ha nem ugyanolyan, csak romlik a grafika persze -, Nova, Gt Racing, Plants vs Zombies sok zombival, több nem is jut eszembe hirtelen)
-
akasp
senior tag
válasz
Csapi007
üzenetére
csapi007, a000: köszi, remélem, hogy cserélik
ugyanis a home gomb se az igazi.
ha újat kapok, akkor egy vattauj dobozosat kapok minden tartozékkal?
vagy ne álmodozzak egy uj headsetről 
mellesleg gyárilag már süllyedve voltak a gombok, de mostanra szinte benyomhatatlan :S főleg a minuszhangerő
-
bmwk1200s
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
Remélem igazad lesz, mert van egy pár game, aminél igen jól jönne ez!

Ha olyan lesz, mint az általad linkelt oldalon lévő képeken és a programozók frissitik is az appjaikat ennek megfelelően, nekem nem is kell még a 4Iphone!
Egy év múlva ilyenkor az ötödik generáció majd milyen jó lesz...
-
hahajdu
aktív tag
nem kell mindenben az összeesküvés elméletet látni.. már tényleg vicces, hogy egyes emberek folyamatosan mindenben kételkednek.. nem kell mindent elhinni persze, főleg ebben a világban, de azért ne essünk át a ló túloldalára
alapvető probléma ez a bizalmatlanság..mellesleg:
Itt csorgatjátok a nyálatokat a 4G-re mikor a legnagyobb fogás lesz a nyáron használt GS-t venni.. Aki meg GS-ről váltana 4G-re az vagy nagyon gazdag, vagy nagyon hülye.Retina display mi? Ezt ti se gondoltátok komolyan.. mintha eddig nem lett volna tökéletes a kijelző.. persze ha 10 centiről akarjátok nézni a kijelzőt és zavarnak a pixelek, akkor tessék ott van, vegyétek. hihetetlen.
Face Time? Arra lesz jó mint a webkamerát 99 százaléka. faszt mutogatni chatruletten. vegyétek...éhezzetek rá még egy kicsit, mindjárt itt van

-
tikshow
addikt
válasz
bmwk1200s
üzenetére
nem hiszem, még nincsen fent a 4.0 szóval a real racinget még nem tudtam kipróbálni, de még mindig állítom, hogy az erősebb proci és nagyobb memória a felbontáson el fog úszni, túl sok különbség nem lesz a kettő között, annyi, hogy a 4-en élesebb lesz a kép, de szerintem ennyiben ki is fog merülni
-
füles1982
csendes tag
-
Gabesz1019
senior tag
Az az érdekes ebben a térerős hibában, hogy olyan is megtudta csinálni 3GS-en akinek iOS4 van fent. Akkor lehet, hogy szoftveres a hiba?

-
tikshow
addikt
amúgy játékok terén nagyon jó évünk lesz(3gs tulajok), mert végre van anti aliasing!

furcsállom, hogy erről nem beszéltek, pedig ez az egyik legnagyobb újítás
egy pár összehasonlító kép: link -
-
Polllen
félisten
válasz
samgar
üzenetére
Amúgy azt simán el tudom képzelni, hogy tényleg leárnyékolja a kéz a telefont és emiatt ahol gyengébb a térerő eldobja...(és erre a szoftveres feltekerem a készüléket tényleg nem egészséges megoldás, bár engem nem nagyon fenyegetne egyik veszély sem, lévén, hogy mindig vezetékes headset-ről dumálok)
-
a000
őstag
válasz
balazs0102
üzenetére
Nekem mindíg is angolon van/volt/lesz, nekem az a tuti.
AttiQa ment pü.
-
Csaabi10
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy azt meglehet oldani hogy az új freemware helyett egy régebbi verziót rakjak fel amihez működik a jailbereak?
-
AttiQa
tag
válasz
balazs0102
üzenetére
ezt nem értem... mi köze van a nyelvnek a fogyasztáshoz? Nem a szavaidban kételkedek, csak értetlenkedek...
-
balazs0102
senior tag
eddig én is visongtam h szar lett az új szoft, mert mióta felraktam irdatlanul merül a GS JB néklül. Tegnap csak úgy visszaállítottam a nyelvet magyarról angolra és lláss csodát ma ugyanúgy merült mint a 3.1.3-al. Szóval angol nyelven nincs gondom a gyors merüléssel....reggel levettem 100%-ról,reggel gyorsba kis safari böngészés ..(néhány perc) 13:00 ig (kivételesen csak) 2-3 telefonálással meg a többi készenlét és 98%-ra merült. (úgy h bentmapadt multiban a safari meg a telefonkönyv.
Szóval így már másabb a leányzó fekvése. -
samgar
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AttiQa
üzenetére
Ez vagy pánik keltés vagy a valóság és tényleg nyakig van az Apple a Gangeszban és emelkedik a vízszint.. Mert ha vlóban ez a baja így nem lehet eladni, legalábbis én nem venném meg. Már az indexen is írták egyébként. De várjuk meg a többi okos ember tapasztalatát, hogy kamu e vagy sem ez az egész aztán utánna ráérünk gondolkodni.
-
AttiQa
tag
válasz
samgar
üzenetére
Olvasni, olvasni, olvasni....
[elöttem szólók már linkelték...]
Handrás csak most sélután jutott hozzá a telóhoz, sokat még nem tudott kideríteni róla. Amúgy meg az Ő ősbarátja a kollegám, aki beszélgetett vele facebook-on a sorbanállás alatt... Ő nem állítja az ellenkezőjét, szal nem tudom ezt honnan vetted....
De azt hiszel, amit akasz....
Te Dógod...kicsit sokan jelzik a problémát hozzá, hogy igaz lehessen... Nem a gizmodo, aki kitalálta. Bejelentések alapján megy.
-
samgar
őstag
válasz
AttiQa
üzenetére
Nos Attika, akkor ne hívjuk tesztnek. Hívjuk sima mezei használatnak. És inkább hiszek Handrásnak, aki elsők között használt ipadot és most iphone 4-t, mint egy jött-ment ismeretlennek, egy youtubos videón.
És simán kinézem azt is, hogy szétszedték és megbuherálták annyira azt a készüléket, hogy azt csinálja amit csinál. Apple lejáratása Gizmodo módon.
-
a000
őstag
Azt figyeltem meg, hogy elindítottam pár progit, ugye home gombal kiléptem, majd nem lőttem őket le, hanem kikapcsoltam a telót és újra be. Láss csodát a kikapcsolás előtt elindított progik ugyan úgy bent voltam a multitaskingban. Érdekes.
-
Atombalu
senior tag
válasz
AttiQa
üzenetére
3gs-be nekem sok a kompromisszum. Előlapi kamerat minden masodik nap hasznalom, fontos! 3-4 mp-ces gps jel késés elfogadhatatlan szamomra :/ Amúgy rohadt jo lenne. Újonnan függetlenül lehet kapni 110e-ért a 8gigásat, de akkor se vehetem meg.
Az IPhone 4 már jöhetett volna. Csak ez a térerő dolog. MInd1 várunk, érdeklődve figyelem, hogy fogják ezt megoldani.
-
Atombalu
senior tag
Ez a térerősdi dolog kurv* nagy gáz !!
Pedig már ráizgultam életem első iPhonejára !
Ezt nem fogják tudni orvosolni. Szoftveresen talán csavarhatnak rajta valamit, de akkor pedig a SAR lesz k*rva magas, az pedig nemjó a kis agysejtjeinknek.
Ez az igazi kompromisszum! Bődületes nagy tudás, de nem biztos, hogy telefonálhatsz a telefonoddal

Így most foggalmam sincs milyen telefont vegyek.
-
Jojo5
őstag
remélem, hogy ezt megoldják...
venném már megfele 
-
ent
őstag
Mit is ígértek, Olaszban mikor is jelenik meg i4?
-
a000
őstag
Ha úgy ítélik meg, hogy nem te tehetsz róla, akkor szerintem újat kapsz. Nem javítanak iphone-t.
Én is majd fogom visszavinni hajszálrepedések miatt.Más: reggel töltöttem egy kicsit egészen 69%-ig, azóta egy százalákot nem merült a telefon, pedig wifi be van kapcsolva, telefonáltam is, és appstore-ra is ránéztem 2x. IOS 4. Érdekes.
Én a mail-re és a safarira gyanakszom, hogy azok bent maradnak, hiába lövöm ki. Most nem voltak futtatva, lehet ezért nem merült. De ez csak egy feltevés.
-
AttiQa
tag
válasz
samgar
üzenetére
igen lehet hogy nem engedték be őket... de amit annó közöltek, az is igaz volt.
nem volt kamu. nem véletlen van az hogy ez a "kis harc" ami kialakult köztük (nevezzük inkább szivatásnak) az pont aannak köszönhető, hogy ők közölték le annó a készülékről a képeket, videókat.
Akkor is ez volt, emléxem: "oh ez kamú! nem így fog kinézni"
Ja... nem így mi?
Ez szted teszt?
mármint a link... 
-
akasp
senior tag
másik kérdésem, hogy t-izénél kapok majd egy cseretelefont, mert beadom szervizbe, ugyanis a hangerőgombok nagyon besüllyedtek, nem lehet rendesen benyomni őket. (mellesleg mennyi esél yvan arra h uj telót kapok?)
ON: szoval ha megvan a cseretelefon, akkor rátudom tolni a rendes iphone om tartalmát kisebb-nagyobb ügyetlenkedések nélkül? gondolok itt notes, calendar, music, vids, sms ekre. meg lehet ezeket valahogy menteni? itunes backupot rá lehet tolni majd a cserecuccra?köszi előre is
-
samgar
őstag
válasz
manchester85
üzenetére
Sajnos nem. OS4 fut, de tisztán
jb nélkül nem rossz. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
tikshow
üzenetére
Nah hagyom is mert...Nemrég irt a T smst hogy kesz van a mobilom. Odamegyek és legnagyobb meglepetésemre egy zsír ùj foliás 3GS 32gb várt engem a szatyorban. Forma szerint javithatatlan volt a masik. Mondtam is neki hogy ehhez két körre volt szükség hogy ràjöjjenek??? Aztan csak röhögött, hogy hàt sajna.
Kitöltötte a papirokat aláírtam es kész. -
tikshow
addikt
válasz
Pastika
üzenetére
annyi meg, hogy majd egy kitorlese utan szinkronizald megint, h utanna visszakerul vagy sem, ha visszakerul, akkor nezd meg, h mivel szinkronizal meg es abbol is torold ki, aztan ujra, ha igy csak lesz benne akkor meg lehet probalni abbol a progibol torolni egyet-kettot, hatha torli a telefonrol is, ha torli, akkor megvan a bunos

-
AttiQa
tag
válasz
samgar
üzenetére
Azért a hátlap elszineződés és a kijelző elsárgulása nem ugyan az a falat....
És a térerő esése se smafu... van fent jó pár videó már erről nézegesd őket. Én kipróbáltam a 3gs-emen, bárhogy fogom, meg se moccan a térerő. azért ez elgondolkodtató....
Sajnálom, hogy ez van, mert így bazi sokat fog csúszni a jó széria. De ne így legyen! -
tikshow
addikt
válasz
Pastika
üzenetére
ha gmailes akkor gondolom neten is fent van, azt mentsd le valahogy egybe az egészet, aztán outlookkal szinkronizáld(ha tényleg nincs outlookba semmi sem, akkor a telefonon se lesz semmi sem), ezután gmail, nem tudom, hogy működik-e pontosan, de ez is egy lehetőség, vagy egyesével kitörlöd őket telefonról
-
ambrus14
tag
Én is felraktam tegnap este a iOS 4-t a 3G-mre, de nem tapasztalom azt az iszonyatos lassulást amit írnak. A belinkelt videónál, ami azt mutatják, hogy mennyire lassan tölti be a kamerát meg a settingset szerintem nem tiszta! Próbáltam hozzámérni és kb 3.1.3-ashoz van közel, pedig az új FW van rajta a telefonomon! Akkor kezd el behalni ha már 4-5 komolyabb progi is a háttérben maradt, vagy játék ami zabálja a memoriát, amúgy gyorsan vált, csak elég kevés még az app ami támogatja a multitaskingot így ezek előröl indulnak.
Akksi ideje szintén kb mint előtte akkor fogy jobban ha háttérbe hagyok programokat így ezek folyamatosan jobban terhelik a rendszert. Amúgy elégedett vagyok vele!
-
AttiQa
tag
Tudom, hogy csak index, de biztos van alapja...
[link]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jailbreak rögtön megtörtént. 
na kiprobálom, bár nem sok kedvem van restore-hoz

Arról nem is beszélve, hogy függetlenül olcsóbb Angliában, mint itthon dominóban a 3GS. NC. 
ugyanis a home gomb se az igazi.
vagy ne álmodozzak egy uj headsetről