Hirdetés
Aktív témák
-
keep
csendes tag
hey! tudnátok ajánlani olyan appot ami megnyit .doc és .txt formátumokat és lehet vele szövegen belül keresni? sürgős lenne...:S főleg txt itt a kérdéses
-
keep
csendes tag
[link] lol? XD
-
keep
csendes tag
válasz
icecave #32322 üzenetére
egyszer a földön találtam én is egy tárcát benne 47ezer forinttal...eszembe se jutott eltenni a pénzt. megnéztem a személyit ami benne volt és láttam h a srác ugyan abba a suliba jár mint én. egyik osztálytársam ismerte a tagot és megmondta neki h keressen meg mert visszaadom a tárcáját. ez így is történt és a tahó meg se köszönte! az emberek köcsögök manapság...
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
egyetértek...te örülsz h hűha találtál (öhmm "találtál" kitudja...) egy iphone-t mekkora pénz lesz neked ebből, de abba bele se gondolsz h akitől van, vagyis az eredeti tualjdonosának ez mekkora szívfájdalom meg h ő mennyi pénztől esik el. milyen világ ez má' he'?
jah és nem kell azzal jönni h nem tod bekapcsolni mert nem tudod a pin-t....
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
valakinek vannak tapasztalatai a free memory nevű app-ról?
-
keep
csendes tag
sztem ez hülyeség
én 2 hónapja vettem az enyém és semmi csak a szokásos 10k mobilelőlegamúgy most nézem h trémobil webshopban csak 32gb-os 3gs-t lehet rendelni...mi a szösz?
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
válasz
AttiQa #30894 üzenetére
én se értem ezt az egészet de azt javaslom azoknak akik 3g-t akarnak venni h várjanak inkább a 8gb-os 3gs-re. igaz h az nem 30 lesz hanem mondjuk 50 vagy méginkább 60 de sztem jobban megéri...de ezt mindenki maga tudja h neki mi elég és mire van szüksége
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
válasz
ZEN1TH #30890 üzenetére
hát én mikor vettem a 3gs-emet akkor kellett volna fizetnem 70k előleget abban az esetben ha meg akarom tartani a dominós számom (lehet h te is ezt akarod erre van az 50k nemtudom)...egyébként pedig az az 50k előleg nem csak lebeszélhető de fedez 10 havi ikon200 havidíjat (abban az esetben persze ha nem léped túl..)
kérdezz rá legközelebb a t-mobile-ban én is elszenvedtem velük egy darabig...:Sde én se értem ezt az 50k-t ha tényleg új előzizetéssel akarsz venni...új előfizetésnél 10k-t kérnek mobilelőlegre ami az első 2 hónapot ugyebár fedezi
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
Olvass egy kicsit mobilarénán ha már itt vagy
http://mobilarena.hu/hir/hibas_az_iphone_4_tavolsagmero_szenzora.htmlmegjegyzés: én nem vagyok apple fanatikus de nem fogom fel ép ésszel h ekkora hibákat hagynának a telben...nem igaz h nem teszteltek! nem értem:S
[ Szerkesztve ]
-
keep
csendes tag
válasz
FecoGee #30628 üzenetére
nekem is hasonló idő alatt merül a tel csak nekem valamennyivel több a használat és (ha nem itthon vagyok) be van kapcsolva a 3g meg a mobilnet (a palringo nonstop fut rajta de az nem sokat eszik)
megjegyzés: az iOS4 óta nekem egyébként észrevehető különbséggel később merül a tel...
-
keep
csendes tag
válasz
adnoctum18 #30548 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek és támogatom az ötletet
Sokat segítene nekem is és gondolom másoknak is hogy az appstore-os szöveges értékelések mellett itt is véleményeket/visszajelzéseket oszthassunk megy egymással...
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Politika
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...