Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
keep
csendes tag
hey! tudnátok ajánlani olyan appot ami megnyit .doc és .txt formátumokat és lehet vele szövegen belül keresni? sürgős lenne...:S főleg txt itt a kérdéses
-
keep
csendes tag
[link] lol? XD
-
keep
csendes tag
válasz
icecave #32322 üzenetére
egyszer a földön találtam én is egy tárcát benne 47ezer forinttal...eszembe se jutott eltenni a pénzt. megnéztem a személyit ami benne volt és láttam h a srác ugyan abba a suliba jár mint én. egyik osztálytársam ismerte a tagot és megmondta neki h keressen meg mert visszaadom a tárcáját. ez így is történt és a tahó meg se köszönte! az emberek köcsögök manapság...
-
keep
csendes tag
egyetértek...te örülsz h hűha találtál (öhmm "találtál" kitudja...) egy iphone-t mekkora pénz lesz neked ebből, de abba bele se gondolsz h akitől van, vagyis az eredeti tualjdonosának ez mekkora szívfájdalom meg h ő mennyi pénztől esik el. milyen világ ez má' he'?
jah és nem kell azzal jönni h nem tod bekapcsolni mert nem tudod a pin-t....
-
keep
csendes tag
valakinek vannak tapasztalatai a free memory nevű app-ról?
-
keep
csendes tag
sztem ez hülyeség
én 2 hónapja vettem az enyém és semmi csak a szokásos 10k mobilelőlegamúgy most nézem h trémobil webshopban csak 32gb-os 3gs-t lehet rendelni...mi a szösz?
-
keep
csendes tag
-
keep
csendes tag
válasz
ZEN1TH #30890 üzenetére
hát én mikor vettem a 3gs-emet akkor kellett volna fizetnem 70k előleget abban az esetben ha meg akarom tartani a dominós számom (lehet h te is ezt akarod erre van az 50k nemtudom)...egyébként pedig az az 50k előleg nem csak lebeszélhető de fedez 10 havi ikon200 havidíjat (abban az esetben persze ha nem léped túl..)
kérdezz rá legközelebb a t-mobile-ban én is elszenvedtem velük egy darabig...:Sde én se értem ezt az 50k-t ha tényleg új előzizetéssel akarsz venni...új előfizetésnél 10k-t kérnek mobilelőlegre ami az első 2 hónapot ugyebár fedezi
-
keep
csendes tag
-
keep
csendes tag
válasz
FecoGee #30628 üzenetére
nekem is hasonló idő alatt merül a tel csak nekem valamennyivel több a használat és (ha nem itthon vagyok) be van kapcsolva a 3g meg a mobilnet (a palringo nonstop fut rajta de az nem sokat eszik)
megjegyzés: az iOS4 óta nekem egyébként észrevehető különbséggel később merül a tel...
-
keep
csendes tag
válasz
adnoctum18 #30548 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek és támogatom az ötletet
Sokat segítene nekem is és gondolom másoknak is hogy az appstore-os szöveges értékelések mellett itt is véleményeket/visszajelzéseket oszthassunk megy egymással...
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest