- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Judy075 #30732 üzenetére
Nekem a Hungarian-English Dictionary van fenn a Bitknightstol, sztem 1,6eur-t meger, sokat hasznalom, baromi jo es offline.
Ha a 3gt kikapcsolom akkor egesz korrektul birja a 3gs, azzal viszont elegge merul, de ez mar 3.1.3nal is igy volt, igazabol nem is tudom megitelni mar, hogy melyik volt jobb, kb egyenlonek erzem most az akkuidot.
Az IS nekem nem valt be. Igy csupaszon a hatlapja karcos de az eleje egyaltalan nem, engem nem zavar.
-
Quaresma
aktív tag
válasz
Judy075 #30732 üzenetére
Szia
Én az Akadémia kiadó szótár progjamját használom, offline ,felolvassa a szavakat stb..szerintem a legjobb. ( szotar.sztaki.hu/m)
Ha online szótárra van szükséged akkor a szotar.sztaki.hu az fut iphone kompatibilis módon is.
Steve Jobs is szeretihttp://www.youtube.com/watch?v=XTvEzY0VX7k
manchester85 nekem is fent áll ez a probléma :S nem vagy egyedül sajnos
-
Misi1979
őstag
válasz
Judy075 #27606 üzenetére
2: ha meglesz az 5, lesz egy olyan opció a deauthorize-nél, hogy deauthorize all.
3: van erre jobb megoldás is, de egyelőre most ez rémlik: itunes/jobb egérgomb a szám címén/get info/és itt artwork-nél add gombbal betallózod a már előzőleg lementett borítót. Gugli segít borítót találni
Amúgy ami ennél picit jobb megoldás, hogy a szám címeket/előadót normálisan kitöltöd, hogy az itunes felismerje, pl ne legyen benne helyesírási hiba, elütés stb.
-
-
D@niel
addikt
válasz
Judy075 #24671 üzenetére
A garancia érvényességét úgy ellenőrzik -többek között- hogy a külső behatolás miatt a csavarokról lekopik a festék.
Tudod hogy feleslegesen vezettek félre? Pedig lányoknak baromi jól áll a fehér
Ha érdekel a fehér hátlap, akkor megkérdezhetem egy ismerősöm milyet vett, neki is fekete a mobil de vett egy fehér hátlapot rá.Ja, és láttam hogy leszel meetingen. Szívesen megnézném a koszolódást az iPhone-odon, csak hogy legyen viszonyítási alapom az enyémet illetően.
-
tl-x
addikt
válasz
Judy075 #24652 üzenetére
Szia! Én nekem az első Iphoneomon volt IS 2 is és volt hozzá 2 tokom is (egy műanyag ami megkarcolta és egy ronda bőr) annyira felmérgelt, hogy el is adtam a telót! Aztán vettem egy fehéret ami lassan már 1 éves és egy sima kis HTC neoprém tokban hordom amibe ki be rakosgatom és persze nagyon vigyázok rá. Az alma logón lett ennyi idő után pár hajszál karc de egyébként alig észrevehető. Szóval ha tudsz rá vigyázni akkor nem kell félteni.
-
Judy075
tag
válasz
Judy075 #24487 üzenetére
Légyszi segítsetek!
Még mindig ezzel a problémával küzdök!
Hogy lehet egy 2. kártyát beregisztrálni?Arra már rájöttem, hogy a pannonos kártya esetén a settings/network menüben megjelenik a cellular data network, míg a t-snél nincs ilyen menüpont, ezért csak sz itunes-al kellene valamit csinálni. Ez viszont nem kínálja fel az újbóli regisztrációt, amikor rádugom.
Ötlet?
-
CsuRi101
tag
válasz
Judy075 #24284 üzenetére
Szia! Az a hívásátirányítás, amit hívásindításkor ír ki a teló (nem csak Iphone, más is) nem a köznapi értelemben vett hívásátirányítást takarja, hanem azt, hogy a telefon úgymond átadta a hívást a hálózatnak. ezt nem tudod a telefonban kikapcsolni, legalábbis én még nem találkoztam ilyen megoldással. persze nem biztos, hogy minden telefon és minden szolgáltató így működik, de a T-nél ezt így tapasztaltam.
-
_Fefe_
tag
válasz
Judy075 #23674 üzenetére
Itt vannak hasznos tanácsok, információk, stb. a progival kapcsolatban ---> CallRec.me Frequently Asked Questions
Innen ezt olvastam a hívások díjára :
"--How much does CallRec.me cost / are there any per minute charges--?
While we are in BETA, the price of using CallRec.me service includes just the regular price of a call to one of our access numbers. At the moment, we have access numbers in these countries and we plan to add much more. You can check the price of making call to any of these countries with your phone company.
Once the service is out of BETA, we'll be charging additional price for the CallRec.me services.
If you need an access code for your country, please let us know by contacting us at support@callrec.me"
-
_Fefe_
tag
válasz
Judy075 #23660 üzenetére
A program nekem hibátlanul működik eddig. (CallRec.me) A regisztráció után, a regisztrációs kód megadását követően lehet használni a programot. Csak annyi a teendő, hogy a kívánt telefonszám kezdete +36 legyen (Pl.: +3630xxxxxxx, +361xxxxxxx). A bejövő hívások rögzítésének lehetőségét eddig még nem találtam meg benne.
-
-
Luser2000
addikt
-
-
manchester85
veterán
válasz
Judy075 #18881 üzenetére
Nem azt írtad, hogy dominóval akarod venni? Dominóban szerinted vannak számlák?
Ha előfizetéssel veszed, akkor természetesen van kötbér, csak te nem ezt kérdezted. Ha megvetted dominóval, akkor nincs se kaució, se előleg, se foglaló, se kutyafüle, hisz nincs további kötelezettséged, a készülék kártyás árát fizeted ki. (160 ezer egy iPhone 3GS esetén)
-
Nordik
őstag
válasz
Judy075 #18871 üzenetére
Dominónál nem kérnek.
Ez csak annyi, hogy kérnek X összeget "előlegbe" és ezt a következő hónapokba visszaadják olyan formába, hogy például nem kell addig számlákat fizetni stb.
Ezzel biztosítva van kicsit a szolgáltató az ellen ha nem fizeted a számlákat akkor ők se veszítsenek annyit. Egyébként ez azért lett bevezetve, mert sokan megveszik a telókat, előfizuval, részletre, aztán eladják jó pénzért a számlákat pedig nem fizetik.
Lassú voltam...
-
D@niel
addikt
válasz
Judy075 #18871 üzenetére
Látod, valakitől kértek, valakitől nem. Mindenesetre én 5 hely között ingáztam 2 hétig, hogy kiderítsem mi a stájz.
Jól látod, a ködbér az, amit a készüléken túl fizetsz.Hitelvizsgálat: 2 helyen is láttam, hogy azoktól kértek hitel vizsgálatot, akik új előfizuval akartak készüléket venni. Nem egy esetben mikor kiderült pár perccel később az eredmény, mondták, hogy Sajnos de nem vásárolhat új előfizetéssel.
Ködbérre visszatérve egy ott dolgozó ismerősöm mondta épp mikor vásárolni akartam, hogy nem mindegy dominós vagyok-e vagy már van előfizetésem, ezért mentem utoljára egy családtaggal akinek már van előfizetése. Debreceni és miskolci t-üzletekről beszélek, máshol nem tudom hol megy.
-
C^^
őstag
válasz
Judy075 #18728 üzenetére
A gyári független valóban általában olasz import, de sajnos 3GS esetében hallottam/hallottunk olyan "rémtörténeteket", miszerint visszazár, ha nem olasz szolgáltatóval használod. Ha gyárilag független készüléket szeretnél, akkor szerintem jobban jársz, ha megveszed Dominoval, és +20000Ft-ért kérheted a függetlenítést. (Lehet, hogy még így is olcsóbban jössz ki, a gyárilag független készülékek esetében szeretnek elszállni az árakkal a kereskedők)
A szoftveres függetlennek valóban az a legnagyobb veszélye, hogyha az eredeti tulaj előfizetéssel vette (elég valószínű), és nem fizeti az előfizetést, akkor a szolgáltató lazán letiltja a telefont.
Ha szoftveresen független a készülék, akkor tuti, hogy Jailbreakelve van, és a Cydián vagy a Rock Your Phone-on belül megtalálható az Ultrasn0w nevű csomag. Kideríthető még úgy is, hogy iTunes-ban nyomsz rá egy Restore-t, és ha utána -gyári állapotban- nem fogadja el a kártyád, akkor nem független.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest