Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
-
csimpi1
tag
válasz
AttiQa #30267 üzenetére
Már rájöttem, hogy nem stabil térerő mellett sikerült csak. Az új os miatt viszont több app is kilép indítás után, hiába frissítettem. Egy webcamos appnál pl. nem tudok írni a keresőbe, mert nem hozza fel a billentyűzetet. Továbbá netezés közben folyamatosan pörög a töltés ikon. Az mitől lehet? Honnan tudom, hogy a háttérben fut program vagy sem?
-
-
Mr.Grincs
veterán
Honnan tudom meg milyen iphone 3GS-t kaptam a T mobiltól tegnap?
-
Prof01
veterán
Nem igaz, hogy mennyire piszkosul szívja az akksit a 4.0. Pedig multitasking és háttérkép nélkül használom. Tegnap este fullra feltöltöttem, 1-2 percet telefonáltam ma és már 80%.
-
Csaabi10
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy iphon 3gs re melyik a legújabb freeware és olyat lehet csinálni hogy régebbi freemware-t raksz rá? Melyik az utolsó freemware amire jailbreak-et lehet rakni?
-
megema
őstag
Első töltésnél érdemes fent hagyni töltőn mondjuk 10-12 órát? Milyen típusú akku van benne? Origo-n azt olvastam, hogy a lítium alapú akkukat nem kell hosszan töltőn hagyni.
"A lítium-alapú akkumulátorokra való áttérésnek egyik legkomolyabb előnye, hogy a vásárlók rögtön használatba vehetik készülékeiket. A régi nikkeles telepekkel szemben ezeknél az akkuknál nincs szükség a telep 12-16 óráig tartó töltéssel való formázására. A lítiumos akkut tartalmazó készülékek a dobozból kivéve azonnal használhatóak, nem kell fél napot várni, hogy készíthessünk pár fotót az új fényképezőgéppel, vagy átrakjuk SIM-kártyánkat a frissen beszerzett mobiltelefonba."
-
Mr.Grincs
veterán
[link] LOL
Tegnap én is körbefogtam a telefonom. 1 db egységet ment csak le, ami nokedli. -
Csaabi10
csendes tag
Köszönöm
MegoldottamKis bambi voltam
Köszi mindenkinek aki segitett
-
a000
őstag
válasz
Csaabi10 #30273 üzenetére
Most próbáltam ki 9.2-es itunes-on és ott van a none. Egy ingyenes progit keress, rányomsz a free-re felugrik, hogy lépj be vagy regelj, kiválasztod, hogy regelsz, és a kártyáknál ott lesz, hogy none, az utolsó lesz a kártyák után.
(#30276) Játékos : Már most látom, hogy mekkora üzlet lesz ebből a térerő dologból, figyeljétek meg. Lehet, hogy direkt csinálják, hogy a szutykos tokokat el lehessen adni.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Szerintem, ha nagyon akarja az ember, minden tecsit le lehet árnyékolni kézzel (más testrésszel) Itthon kipróbáltam 3 telefonon, és mindegyiknek esett a térerő, persze volt kapcsolat, tehát nem szakadt volna meg a hívás. Desire-n -80 dB-ről leesett -105 dB-re, ami nem kis különbség. És akkor milyen lenne, ha az antennához értem volna?! (Illetve 14 asu-ról 5-6 asu-ra. Ez fingom sincs, hogy micsoda.
)
Egyébként meg tényleg venni kell rá valami tokot/fóliát. Lehet, hogy fognak csinálni IS-t csak az antennákra? -
Csaabi10
csendes tag
Köszi.
De nekem nem jó mert ott van a 3 rom bankártya de nekem utánna nincs ott hogy none:S Nem tudom mi lehet a baj :S Lehet az hogy nekem a 9.2 ituns van? -
a000
őstag
Handras azt írja, hogy nekik nem sikerült reprodukálni az iphone 4-en a térerő gyengülést, lesz róla videó is valamikor.
Amúgy nekem mindíg ingadozik a térerő 3gs-en, pedig az átjátszóállomás itt van tőlem 2-300méterre..
Most esett le, lehet hogy uri geller kéne ide.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Kashim #30265 üzenetére
Ez sajnos ezzel jár: ahol médiaesemény egy cég szinte bármilyen új kütyüjének megjelenése, ott a megalapozott (és pláne a megalapozatlan) kritikával élők száma is sokszorosa a más termékekénél.
Én a hírek alapján nem tudom eldönteni, hogy az iP4-nél jelzett "hiba"(?) valós-e vagy sem. Ha nem, akkor az nyilván a no comment kategória. Ha valós, az igen kellemetlen mind az Apple-nek, mind az early adoptereknek, és örömtüzeket gyújthatnak az Apple haterek.
Nekem egyedül az a bajom, hogy ez az egész "De hát más telefonnal is reprodukálható ez a hiba" picit elkenésnek, elbagatellizálásnak tűnik, és sokan erőltetetten próbálják bizonygatni, hogy ilyen más telefonokkal is van, ami nekem egyértelműen FAIL. Pláne akkor, ha az eredeti info (azaz az iP4 vélt hibája) sem valós esetleg.
-
a000
őstag
válasz
AttiQa #30267 üzenetére
Én is kipróbáltam, fogtam így úgy, két kézzel stb.. de meg se mozdult a térerő. Lehet, hogy túl van hype-olva a dolog. De, hogy fogják kijavítani ha tényleg a keretbe épített antennával van a gond, azt nem tudom, de gondolom át kéne tervezni az egészet, hogy az antennát máshova lehessen tenni, aminek nem nagy a valószínűsége, sőt.
-
AttiQa
tag
válasz
csimpi1 #30264 üzenetére
3G, vagy 3Gs? 5 pöcökről lenyomta nullára? Ha ezt sikerült összehoznod, akkor vagy nem teljes térerő mellett tetted meg, vagy valami baja van a telódnak. Én annyira rákattantam erre a dologra, hogy tegnap óta minden helyzetben próbálom ütni-vágni a térerőt, de nem sikerül lenyomnom. 1x volt olyan hogy 3 pöcökről lezúztam 2 re (márha én voltam) de ennyi...nem több
a 3G-nél és 3Gsnél tudtommal nincs kivezetve az antenna, ergo max árnyékolhatod. Namost ha az a jel átmegy a betonfalakon, akkor nehogymár a kezed így leárnyékolja! Ha mégis megtörténik, én tuti elgondolkoznék, hogy nincs e gond a telefonnal. Srácok! NEM, ismétlem NEM csinál ilyet egy jó működő 3Gs.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #30261 üzenetére
Nekem sem sikerül reprodukálni sajátommal, pedig sokan írták hogy a korábbi készülékek is érintettek, nyilván nem érinti mindegyiket, simán lehet hogy valamelyik széria szar... Csak ugye ez a baki most iPhone-al történt, nagyobb név, egyből el kell vele árasztani a netet meg mindenhol trollkodni. Ezt természetesen nem rád értem, csak elég elolvasni egy erről szóló hírt bárhol a neten, Vér Istvánok most végre jogosan fogást találtak az almán. Mindegy, nekem ez a verzió úgyis kimarad, ezért nem érint, ellenkező esetben én is elégedetlenkednék ha egy ilyen készülék landolna nálam. Valószínűleg úgyis javítják, a hype-nak azonban nem fog jót tenni egy ilyen botlás.
Csaabi10:
Fórum jobb felső részén van kereső, de amúgy tényleg nemrég volt említve, 1-2 oldalt visszalépsz, ha jól emlékszem pont én is írtam róla.[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #30261 üzenetére
Nekem azonnal sikerült! 20mp-es két kézben tartás alatt sikerült teljesen leárnyékolni. Elvesztette a jelet. Miután letettem 10 mp alatt helyreállt.
-
Csaabi10
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy itunsba muszáj megadni a bankszámlaszámom meg a kódom? És mi van akkor ha én nem akarom? Akkor nem tudok a telefonomra semmit tenni?
-
FecoGee
őstag
Nekem sem sikerült leárnyékolni a 3GS-m.
Meg kell rá venni azt a tokot amit a keynote-n is reklámoztak, és akkor nem érintkezik a kezed az antennával
Meg van oldva a probléma
-
samgar
őstag
válasz
manchester85 #30254 üzenetére
Van egy downgrade lehetoseg de termeszetesen nem mukodik vagy en nem ertettem meg pedig a videot kovettem :S
-
Aidan85
aktív tag
válasz
manchester85 #30254 üzenetére
Nálam mappákkal semmi gond, JB előtt, míg nincs háttér minden gördülékenyen megy rajt bár igaz AirVideo-t nem próbáltam, de Safari is szépen pörög, talán kicsit gyorsabb is, mint volt, és nem tapasztam smemilyen lassulást... Bár eddig csak fél órát nézegettem JB nélkül a 4.0-t...
-
Aidan85
aktív tag
-
manchester85
veterán
válasz
Aidan85 #30250 üzenetére
Nekem is 3G-m van. Mióta fenn van a 4.0, a teló iszonyatosan belassult, szinte használhatatlanul lassúra. Nálam se jailbreak, se iBook, viszont egyedül az oldotta meg a lassulást, hogy töröltem a mappákat, az összeset. Így már használható, de a 4.0 nagyon nem 3G-re lett kitalálva, ami érthető is, csak akkor illene lehetőséget adni a usernek, hogy downgrade-eljen.
a000
Jobs is elismerte a levélben a hibát, egy usernek adott válaszában egészen pontosan annyit mondott, ne fogja úgy a telefont.
Apple blogon fenn van.
-
AttiQa
tag
sztem itt rég nem árnyékolás probléma van....
Hanem az, hogy tudatosan a keretbe építették az antennát, tehát a keret maga az antenna és ugyen nem arrol van szó, hogy teljesen betakarod a kezeddel, hanem azzal, hogy testeled... a vételi zavar oka ez. Ami nagyságrendekkel nagyobb probléma, mint az elöző telóknál az ányékolás. -
ent
őstag
3.1.2 fw vel ilyen nem volt: töltőn készülék, 96% ír ki akku, telefonálok 2 percet, maradt töltőn készülék, beszélgetés letétele után 100% az akku kijelzés...
[ Szerkesztve ]
-
Aidan85
aktív tag
Hi mindenki!
Rajtam kívül találkozott valaki olyan problémával, hogy kb 10 perc folyamatos használat után elfogy a memória? Konkrét programok, amiket most nyüstöltem: AirVideo, iBooks, Safari... A telóm 3G, iOS 4.0, JB (multitasking nincs, háttér, akku százalék van) SBSettings-szel memória óra mellett kijelezve. Nyugalmi állapotban 50 MB körül ír szabad memóriát, progi elindítás után olyan 36 átlagosan, és 10 perc használat alatt szépen lecsökken 3 MB-ig, amikor is kis gondolkodás után kilövi az alkalmazást... Az este restore-oltam, bár backup-ot visszatettem, ha nincs ötlet, lehet megpróbálom backup nélkül, mindent frissen telepítve...
Üdv:
Aidan85 -
a000
őstag
válasz
manchester85 #30247 üzenetére
Bennem felmerült az is, hogy nem lehet, hogy ilyen árnyékolót használnak? Ami miatt elveszti a jelet. Van ilyen, csak be kell kapcsolni és nincs többé jel. El tudom képzelni, és a videóban nem lehet észrevenni.
[ Szerkesztve ]
-
AttiQa
tag
válasz
Everman #30243 üzenetére
hát nemtom... azok amin a 3G-t meg 3Gs-t tesztelik ott a TELJES hátlapot takargatják. Én is kipróbáltam, és meg se mozdul bármit csinálok vele (3Gs). Mondjatok bármit... sztem ezzel a dumával próbálják elsikálni, hogy már régen is volt ilyen. Közel nem azonos a jelenség a 3 típus között. Biztos lehet gyengíteni a 3gs-nél is a jelet (nekem nem sikerült, pedig tényleg nagyon próbálkoztam) de közel nem olyan tendenciával, mint a 4G-n.
-
Everman
addikt
iPhone 4 vs 3GS videórögzítés: [link]
-
Barett 50cal
senior tag
hello
miért nemtudom DFU módba rakni az iphoneom?
azt a leírást követtem ami itt van az 1hszben leírva,de mindig recoverybe rakja?:S
aziphone egy 3GS,iOs4.0val...és macen vagyok..deezek nemsiszámítanak sztem...
mi lehet a hiba?
csatlakoztatom,kikapcsolom,amikor elsötétült,H+P 10ms,P elenged,és bejön azalma logó utána meg a connnect to itunes,és az itunes kiirja hogy recovery módban vok...:S
ötlet?
Üdv -
AttiQa
tag
na azért ez minden csak nem szimpatikus!
Még a végén ki sem javitják a hibát a 4G-ben
Jobs szerint nem kell fogdosni az iPhone-t
Számomra a 4G FELEJTŐS! Akkor is ha kijavítják... ez valami hihetetlen hozzáállás (ha igaz)[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ezt ma találtam levelezés közben...azért gáz, hogy összecsaptak a honosítást...
Elkérhették volna a szifon.com-tól...
-
bmwk1200s
őstag
válasz
sziporka)) #30237 üzenetére
iTunes sem ismeri fel?
Ha most nyomod hosszan csak a sleep/wake-t akkor sem csinál semmit?
[ Szerkesztve ]
-
bossvico
senior tag
kösz a válszokat srácok.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
sziporka)) #30232 üzenetére
Nem indul újra, ha hosszan nyomod a home-ot és a sleep/wake-t egyszerre?
Esetleg tedd fel töltésre, talán bekapcsol. De ilyet még nem hallottam...Csabee.: köszi szépen, ez nekem fontos volt....csak jönne már a JB új iBootra
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sziporka)) #30232 üzenetére
Home+Power gombot nyomd hosszan! Ki kell kapcsolnia!!
bmwk1200s ha a háttérbe megy a safari és nem csinálsz rajta semmit akkor nem generál semmi adatforgalmat szinte... ha csak nem valami dinamikusan frissülő oldalt nézel, mer akkor megeshet az adatforgalom generálása! De 1gb-os csomagnál nem kell aggódnod, én 100mb-os csomaggal nem parázom
-
sziporka))
csendes tag
Sziasztok! Lefagyott a telefonom, sehogy nem indul újra! Már minden lehetséges
"nyomkodási" variációt kipróbáltamVan valami ötletetek?
-
Csabee.
nagyúr
iPhone 3G-n most próbáltam ki 3 frissített új játékot, hogy működik multitaskba! És teljesen jól megy
Tetszik a dolog! Leglátványosabb a Real Racing-nél!
Amiket kipróbáltam:
Real Racing
Toobz
Bejeweled 2 -
tikshow
addikt
válasz
bossvico #30222 üzenetére
vegulis, ha az maceranak nevezheto, h belepsz appstoreba, kikeresed ami kell, majd rakattintasz a downloadra, megvarod mig letolt, utanna szinten az itunesba raboksz a telefonodra es ott nyomsz egy sync gombot, varsz mig telepul, ennyi
na ha ez neked macera, akkor nem tudom, h hogyan tudtal symbianon elni, ott azert egy fokkal komplikaltabb a dolog, ha jol emlekszek
am egyedul a zene a maceras, mert ha teljesen ki akarod hasznalni az ipod reszt(zenelejatszo) akkor bizony az id3 taget ki kell toltogetni(legalabb eloado, cim, album, album szerzo)
autos navigalasra meg nagy hazak kozott megbolondul, am 2-3 mpt kesik a jel, de ezen allitolag egy ket fajl atirasaval lehet javitani(1-2re), vagy ha van kulso gps vevo, akkor nem lesz ilyen gond, parositod a kettot, es pontos lesz
-
bmwk1200s
őstag
Mikor először használtam Bp.-ten kellett vele navigálnom egy olyan embert, aki ugyan ismerte nagyjából a fővárost, de amerre menni kellett egyáltalán nem, majdnem teljesen eltévedtünk. Ekkor jutott eszembe a szifon és igo-val kiválóan működött, pontos volt végig.
Teljesen jól mutatta, hogy hol járunk, és szólt ha gyorsabban mentünk.
Szerintem minden további nélkül használható navigációra, a geocachingra is! -
Csapi007
veterán
válasz
bossvico #30222 üzenetére
Hy
Szerintem nincs olyan dolog amit azzal tudtál és ezzel nem tudnál.
Nem a legjobb eszköz navigálásra, de egy-két útra elmegy. JB után javítható.
Mindenhez iTunes kell de nem nevezném amcerásnak.slayerenkala: Azért mert a Navigon "csal" és nem az aktualis helyzetedet mutatuja hanem előreszámol. Ezzel próbálják leplezni a 3 mp-es késést.
-
FecoGee
őstag
válasz
megema #30214 üzenetére
Nekem ilyen szilikontokom van:
ez is lefedi a króm részt. Picit kinyúlt már, de a funkcióját ellátja. Viszont mivel az övre csiptethető oldaltáskát úgy tervezték, hogy pontosan az iPhone mérete legyen, szilikontokkal együtt már néha küzdeni kell vele, hogy belemenjen szépen (belemegy, csak elcsúszik a gumitok).
-
bossvico
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tőletek infot kérni.
Gondolkozok egy 3gs vásárlásán, symbian telo után.
Az érdekelne, hogy mit nem lehet a 3gs-el csinálni amit e51-el pl tudtam.
A programok háttérbe futásához hozzászoktam, de talán ez ios4-el felcsillant remény hogy itt is menni fog. Majd.
Olvastam hogy a navigáció nem pontos, nem alkalmas autós navigálásra. Ez igaz?Meg tényleg babra melo valamit rátenni, mert mindenhez itunes kell??
Érdemes androidot?
Kösszi.
-
a000
őstag
válasz
balazs0102 #30203 üzenetére
Ezt én is megfigyeltem, mert nálam is mindig be van kapcsolva a wifi. Tényleg, hogyha ki van kapcsolva, akkor szinte alig merül, 1-2-3%-ot csak. Úgyhogy úgy tűnik a wifivel van a gáz.
-
Kommy
veterán
Én úgy emlékszem, hogy szó volt olyanról, hogy az iTunes-on keresztül lehet majd fájlokat feltölteni a telefonra az egyes programokhoz. Ez iTunes-ban a telefonnál az Apps- fülön legalul volt található, most nincs ott a 9.2-es iTunes-ban.
-
bmwk1200s
őstag
Nézegettem jó pár összehasonlító videót a youtube-on, főleg sebesség teszteket, és azt kell hogy mondjam, max. 4-5 sec-el gyorsabb indításnál, komolyabb alkalmazásoknál az iPhone 4 a 3Gs-nél. Netnél alig gyorsabb, a grafika is csak a jobb kijelző miatt tűnik jobbnak, de sebesség téren a 3G és a 3Gs között nagyobb, sokkal nagyobb a szakadék, mint a 3Gs és a 4es iPhone között. Tényleg rá kellett hogy jöjjek, semmi, de semmi nem indokolja, hogy álmatlan éjszakáim legyenek, mert nem a legújabb iPhone-nal fekszem le aludni.
Büszkén és élvezettel fogom használni még a hűségem le nem jár jövő ilyenkorra a jelenlegi 3Gs-em! -
megema
őstag
válasz
Atombalu #30210 üzenetére
Nem semmi, de microSIM.
Milyen tokot ajánlotok? Haverom Touch-án olyan van, ami a króm részt is fedi. Ilyenekkel van valakinek tapasztalata?
Nektek is kicsit ferdén áll az adatkábel, ha beledugjátok a telóba? Nekem az egyik oldalon tövig hozzáér a készülékhez, a másik oldalon pedig van egy kb. 0.5-1 mm-es hézag.
[ Szerkesztve ]
-
Atombalu
senior tag
Srác lazán nekiáll ollóval microsd-t gyártani iphonejába
[link][ Szerkesztve ]
-
hatesz
tag
ALAPSZABÁLY: A topicban a mai naptól fogva (2009. június 30.) tiltott téma a jailbreak és a SIM unlock, valamint minden ezekkel kapcsolatos dolog említése, legyen szó linkekről vagy eljárásokról — programok említése megengedett, de azok felrakásának módjáról írni már tiltott.
ehhez képest...
bocs
-
FefeeX
veterán
válasz
balazs0102 #30207 üzenetére
asszem a 4.0-ra (3GS) nincs még JB, legalábbis az új bootosra. A spirit tuti nem müxik rajt.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
megema #30205 üzenetére
Na ezen én is gondolkodtam, mert azt írják a grafikus chip maradt, de azért nem mindegy, hogy egy 600MHz proci tolja neki az adatot, vagy egy 1GHz-es! Viszont valóban lehet, hogy a magasabb felbontás el is veszi az előnyét sebességben és ahogy az egyik kolléga rávilágított, ott a 4.0ban az élsimítás
-
megema
őstag
Nem, mert 80.000-em volt csak rá. Ahogy hallani elég drága lesz a 4 és nincs havi 17 ezrem az előfizetésre, hogy normális(abb) áron jussak hozzá, főleg hogy az ikon 200 is tökéletesen elég számomra. A másik pedig, hogy ahogy hallottam a 3GS grafikus teljesítménye jobb, mint a 4-é, mivel a 4 felbontása jóval nagyobb. Vagy ez nem igaz?
-
bmwk1200s
őstag
válasz
balazs0102 #30203 üzenetére
"Szóval nagyon kéne egy progi amivel gyorsan leeht ki be kapcsolni a wifit."
JB, majd SBSettings.Szerintem viszont nem normális, hogy a wifi 30perc alatt (ha nem neteztél vele) 10%-ot merítsen!
-
balazs0102
senior tag
válasz
Polllen #30185 üzenetére
Nah. Egyáltalán nem biztos a dolog. Sajnos itthonlétem alatt észrevettem, hogy megint nagyon merül. Melóban telefonálással szinte semmi de itthon egyből----ebből csak az következik, hogy WI-fi....észre is vettem h ahogy megnyomom a home gombot nem az E betű van hanem már kapcsolódva van amiből annyit sejtek ,hogy nem kapcsolódik le a wi-fi hálózatról hanem kapcsolódva marad. És nekem mindig be van kapcsolva ezért melóhelyen nyilván nem tud, de itthon felkapcsolódik és meríti. 3.1.3-nál képernyő feloldás után pár másodpercel kapcsolódott vissza wifire (mert ott is állandóan ment)
Szóval a magyar nyelv úgy néz ki h hülyeség amit írtam...mármint h amiatt merül.
Ellenben ez elég érdekes amit most vettem észre...itthonlétem alatt 30percen belül merült több mint 10%-ot melóban meg reggel 7-től délután 13-ig csak 2%-ot
Szóval nagyon kéne egy progi amivel gyorsan leeht ki be kapcsolni a wifit. -
slayerenkala
tag
válasz
Csapi007 #30200 üzenetére
Tudtommal, csak igo-ban mutatkozik meg inkább nem?
Vagy navigonnál is?
Én az elsőt használom, valóban a jobb térkép miatt.Valamint igoval navigáltam egyszer és olyan jelenséggel találkoztam hogy jött egy hívás, kinyomtam és folytatta a navigációt.
Sokszor olvastam pedig azt hogy bejövö hivás esetén kilép.bmw1200s: sajnos nem találom azt a cikket, de emlékszem hogy azt írták hogy segít.
Énis most fogom kipróbálni csak.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...