- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadowcam
tag
Biztos volt már róla szó, de aki üveget szeretne tenni a kijelzőre, annak nagyon ajánlom a Spigen megoldását. Utálom ezeket a termékeket, de kell a védelem a 14 Pro-nak, így rászántam magam. Hatalmas pozitív csalódás, mintha nem is lenne semmi a kijelzőn. Nagyon jó a tapintása, nem változott meg a kijelző fényereje, tényleg teljesen olyan, mint nélküle volt. Plusz extra jóság, hogy 7900-ért kettő darab üveg van a csomagban, mindkettő applikátorba építve, így tényleg gyerekjáték a tökéletes felhelyezés. Nálam csillagos ötös.
-
shadowcam
tag
válasz
Luck Dragon #279955 üzenetére
Sima 13 és 14 között nincs nagy különbség, kettő közül én tuti a 13-át választanám. Több pénz marad a tárcádban és lesz egy marha jó telefonod.
Viszont én megnézném a Pro családot is, ha hajlandó vagy szánni rá több anyagi erőforrást. Ott lényegesen nagyobb a különbség, nagyon jó az üzemidő, 120hz, bitang kamerák stb. Jelenleg a 14 Pro hiány (elég nehezen jutottam hozzá én is) és indokolatlan drága is. A 13 Pro viszont viszonylag reális áron van, beszerezhető és az egyik legjobb választás szerintem. -
shadowcam
tag
válasz
Sys85 #279842 üzenetére
Persze, egy ilyen vételnek mindig nagyon utána kell járni. Viszont nincs kizárva, hogy tényleg a fiókban tartja x ideje. Hasonlóan jártam én is, 13-at váltottam le egy S22-es Samsungra, puszta kíváncsiság es újdonság varázsa miatt. Hatalmas baki volt, 3 hét használat után ment a fiókba és jott helyette egy 14P. Azóta is ott van, nem jutottam még oda, hogy eladjam a telefont, sem az órát. Egyszer biztos így teszek, de nem tudom, mikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest