- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bnorci71
addikt
válasz
Krisz0418 #245494 üzenetére
SE2020-on gyári bőr volt nekem szerettem 50% akcióba bevállalható volt az ára volt, hogy leejtettem megvédte
12mini-n MagEz carbon van esett már le párszor eddig nincs gond gaz legutóbb pont az aljával ért földet így let 2 pici sérülés rajta ahol nem fedi a csatlakozónál szóval azzal számolni kel hogy nem ad teljes védelmet körbe. Viszont érdekes hogy sokat van az udvari munkánál a zsebembe megy be rendese kosz is a zsebbe, de a tok alá nagyon kevés jut A fogását nagyon szeretem nekem bejönGixxer88
a szilikon gumi csillapítja az ütést egy darabig és amikor már nem akkor az ütést a telefonnak kel elviselnie
A papírvékony kevlár tok viszont egy külső páncél a telefon örül nem csillapítja ugyan az esést de nem is a képernyőnek háznak kel azt elviselni. MInt a bukócső az autóban csak ez kívül van. Ja és az a papírvékony aramid/kevlár a golyót is megfogja ha mellénybe építik igaz ott azért vastagabb.
De ez csak szerintem és az én eszmefuttatásom -
GreenGoblin
őstag
válasz
Abba biztos lehetsz hogy megvédi a telefont. Én meg nem tudom számolni hányszor dobtam le a telefonom és semmi baja eddig neki, köszönet a MagEZ Pro-nak. A többi papírvékony Pitaka tok lóf@szt nem ér.
Viszont az összes Pitaka tok mágnesként vonzza a koszt, zsírt. Egy perc alatt gusztustalanul fog kinézni. Ja és könnyű megkarcolni és fényesedik is. Nem érik meg az árukat.
Viszont a Dbrand Grip, UAG Civilian, Caseology, PhoneRebel tokok ezek mind olcsóbbak (ha vannak arra a készülékre) mint a Pitaka és jobbak is…szerintem. -
PACSA75
őstag
válasz
Erre a kérdésre nem fogsz egyértelmű választ kapni. Van aki nem sajnál ennyi pénzt egy tokra, és persze telik rá (annak természetesen megéri).
De van, akinek a telefon a hobbija, azaz szereti sűrűn váltogatni (mint én), annak nem ér meg ennyit egy telefontok (mert mikor telót cserélek, a sok drága tok megy a kukába).
Szóval, ha 2-3 évig megtartja a fater a telót, akkor érdemes minél jobb rucit ráhúzni. -
troooper
tag
-
Prowler
senior tag
-
Hovi
aktív tag
válasz
Krisz0418 #245225 üzenetére
Nem váltottam volna, ha találok méltó utódod androidon. A P30 pro szépen kiszolgált. Nekem a telefon munkaeszköz főképpen. Nem játszom rajta, a romolgatásból már rég kinőtem. Sok teló, e-mail, üzenetek, naptár, office... ezek menjenek. Fotózni hébe-hóba szoktam...stb. Az a baj, hogy a fentieket stabilan csak csúcs teló tudja. Középkategória felejtős. Az I12 eddig hozza amit kell. A többi kompromisszum meg belefér. Nekem.
@kuta: igen, érdekesek az értesítések, de legalább jönnek. Egy dolog zavar: ha gépen elolvasom pl az e-mailt, a telóról nem tűnik el. -
Divinity
őstag
válasz
Krisz0418 #245207 üzenetére
Öhm, mit vártál? Már csak a vér álmások nem látják be, hogy kb egy szinten vannak a dolgok csak épp valamiben ez valamiben az jobb.
A kijelzőt tudhattad előre ez sajnos nem lesz jobb bár elvileg az új széria kap 120Hz-t. A kamera meg hát kb egy szint nincsenek itt már a csúcs kategóriába se akkora hű de nagy különbségek, ha szeretsz vele szórakozni akkor a ProRAW azért dob rajta ha utólag dolgozod ki de mint point n shoot kb ugyanaz a szint.
Miért váltottál? Mi nem volt jó a Samun? 2 vagy akar 3 széria mind iPhone mind (értelmes) Android esetén kb egy szinten mozognak csak ugye valamiben ez valamiben az jobb -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest