- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
baderoli
tag
válasz
#40835072 #15106 üzenetére
Szia! Ha volt icloud-od akkor abban elvileg le van mentve minden,nekem egyszer így jött vissza az összes dolgom,még a híváslista is. meg elvileg lehet választani hogy melyik mentést akarod vissza tölteni,ha volt több is. a második probléma meg szerintem hardveres, nagyon jack aljzat gyanús.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
#40835072 #2735 üzenetére
halvány gőzöm sincs de a kedvedért megkeressem a google-ba?
ennyi lenne csak -
Tibee86
nagyúr
válasz
#40835072 #2506 üzenetére
Dominost nem fognak letiltani. De még mindig az a javaslatom, hogy hívd fel a T-t, van ingyenes számuk, ott minden kérdésedre kapsz 10000%-os választ. Arra is, hogy kell e a tulaj, hogy megmondják neked, hogy dominora, vagy előfizetésre vették azt a telefont stb.
#2509: Fogd meg szépen az emberünk kezét, akitől vennéd, vigye magával a papírokat, bementek szépen egy T üzletbe, és ott szépen felteszed a kérdéseidet a kedves eladónak.
-
Blaise
veterán
válasz
#40835072 #2505 üzenetére
Hogy lehetne?
Nem maga a telefon előfizetéses vagy feltöltőkártyás, hanem a bele rakott SIM kártya. Nyilván ha megvette részletre előfizetéssel, és utána eladás előtt berak egy domino káryát, akkor te már nyugodtan alszol?
A T nem hinném hogy bármi információt nyújtana erről, talán csak akkor ha a tulaj is ott van veled.
Ha nincs a vásárlásról papír, akkor én a helyedben hagynám a fenébe.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
#40835072 #2503 üzenetére
Legegyszerűbb, ha felhívod a T-t, és megkérdezed.
Bár szerintem, ha csak besétálsz a kezedben egy iPhone-al, nem fognak neked információt kiadni a tulaj nélkül.
#2505: Dehogynem. De mint írtam, szerintem a tulajdonosa nélkül nem fogják neked megmondani.
Egyébként meg az már régen rossz, hogy nincs meg a számla. -
Ragnar95
félisten
válasz
#40835072 #2301 üzenetére
lehet panaszkodni,de azzal semmire nem mész....Perelni kell,de abból csak évek múltán lesz pénz...
Sehogy nem tudod megállapítan, hogy lopott-e...
Kártyafüggetlen készüléket nem lehet letiltani, hogy is lehetne?Csak akkor tiltanak le telót,ha tartozás van a szolgáltató felé és hűségre vetted...
Ha lopott,de van adásvételid, attól még elveszik, mivel az jogosan más tulajdona, mivel te nem a tulajdonostól vetted. -
megema
őstag
válasz
#40835072 #2000 üzenetére
Szerintem ez egy ordas nagy városi legenda. Ennek ellenére "igazolja" egy PCWorld teszt. Ha mégis így lenne és valóban tapasztalt valaki ilyet, cáfoljatok meg nyugodtan.
$[!]eEpWa|ke: Tudtommal az a zajszűrő.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest