- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
atees #183898 üzenetére
Igen, X, azért is üres teljesen a közepe a statusbarnak.
FB amúgy folyamatosan A-B tesztel, szóval mind a FB mind a Messenger appokból több különböző verzió él különböző felhasználóknál, szóval nem szabad meglepődni, ha valakinek épp máshogy néz ki az app, mint másoknak, esetleg valami új funkciót már előbb megkap. -
Dzsuri89
őstag
válasz
atees #183475 üzenetére
PC-re tedd fel a "iBackupBot for iPad iPhone" nevű programot, az ki is írja, hogy hány töltési ciklus van benne. Kíváncsi vagyok mennyiszer töltötted, mert az a sejtésem, hogy bőven 400 ciklus felett van a szám, akkor meg reális az állapota. Nem az számít, hogy hány éves, hanem hogy hányszor tölti az ember fel a készüléket, van aki egy héten kb 3x tölti a telefonját, de van aki meg naponta 2x az már megint más eredméynt mutat.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
atees #183475 üzenetére
Szerintem ez még nem megbízható infót ad... de amúgy ha intenzíven használod a telefont, tehát napi szinten meríted és töltöd nagyon aktívan... simán reális is lehet.
De azt kell észben tartani, hogy az akku elhasználódás az függ attól is hogy hogyan és mennyit használod... szóval ez mindenkinél más... nem egy fix valami az idő előrehaladtával. Tehát nem az van hogy 1 évesen ennyinek 2 évesen meg ennyinek kell lenni.
Illetve amiről már korábban is volt szó, hogy ha néha fullra lemeríted kikapcsolásig és vissza töltöd 100%-ra egyből (párszor)... akkor javulhat megintcsak ez a mutató, hisz újrakalibrálódik a rendszer.
Azt sem tudjuk hogy az apple hogy számítja ki ezt a mutatót, mennyit számít a ciklusszám és mennyit a maximális kapacitás... stb.
Nekem pl a két és fél éves i6-osomra 97%-ot mond még, de én csak napi kb 1-2 órát böködöm max meg telefonálok, nettó időben.
-
Coc@s
őstag
válasz
atees #181954 üzenetére
Annyit azért én hozzá tennék, hogy a 11 után azért belassult a 6-osom, de egyértelműen már szarakodott az akkum, amit tudtam.
Eljutottam az 55-56%-os akku állapothoz, ekkor kicseréltettem az akkut. (Szerencsére céges a telefon, így a cég fizette, és elvileg a "hivatalos csereprogramban" cserélódött, maga az akku volt egy tizes és 2000 a munkadíj.
No azóta teljesen korrekt a 11-es szoftverrel.Így kerek a történet.
-
8
senior tag
válasz
atees #177847 üzenetére
Na pont ez az, hogy amit itthon veszel meg, azzal azt is kifizeted, hogy nem kell rá heteket-hónapokat várni.
Esetleg apróból találhatsz 1.5x - 2x ebay-es áron.Nekem a Kingtel-lel jó tapasztalatom van, persze nem $15 de egy év garit adnak
iPhone 6 kijelző csere AKCIÓ + ajándék H9-es törésálló üvegfólia OEM minőség 1 Év Garacia
15.000 FtAz iSzereles szervíz is korrekt volt eddig mindenben, ez 6 hónap gari 15.900 Ft
-
BurgBurg
tag
válasz
atees #172504 üzenetére
Én is megcsináltam, és kb. 4 óra mulva szintén megjött az sms a további menetről.
Nézted a honlapon lévő infot?"
Az iOS operációs rendszerű Telekomos iPhone-ok és iPad-ek esetén az alábbiakat kell tenned.
Milyen típusú készülékeknél alkalmazhatod?Minden iPhone és iPad készüléknél.
A függetlenítéshez kövesd az alábbi lépéseketAmennyiben már rendelkezel egy másik szolgáltató SIM-kártyájával
•Készíts biztonsági másolatot a készülékről iTunes-szal vagy az iCloudba.
•Vedd ki a SIM-kártyát, majd helyezd be a másik szolgáltató SIM-kártyáját.
•Végezd el újra az iPhone aktiválását (ehhez internetkapcsolatra lesz szükséged).Amennyiben nincs meg másik szolgáltatótól SIM-kártyád, vagy a fenti folyamat nem segített
•Készíts biztonsági másolatot a készülékről iTunes-szal, vagy az iCloudba.
•Végezz egy teljes visszaállítást a készüléken.
•A folyamat végén töltsd vissza az adatokat a biztonsági mentésből."Tehát kell egy másik szolgáltató sim kártyája?
-
pellesmartin
tag
válasz
atees #170120 üzenetére
Most nézem,nekem az 50gb is elég lenne,ami csak 300ft havonta az tényleg semmi.. Viszont mi történik akkor ha egy adott hónapba nem tudja levonni az összeget akkor amikor kellene hanem pl csak 2 héttel később? Addig nem férek hozzá a képekhez,vagy esetleg törli?
PC-ről is tudnék feltölteni a felhőbe képeket,vagy csak telefonról amit automatikusan szinkronizál? -
kchris78
veterán
válasz
atees #170120 üzenetére
itt nekem nem a havidij a sok hanem hogy mennyi az 1-2-5 ev alatt.. es ez megint csak egy szolgaltatas a sok kozul.. kinek mi a fontosabb de en pl az apple photo konyvtarat ki is kapcsoltam es a sokezer kepet nem ott tarolom mert a telefonon felhizik egy sokgb-s index ami szerintem nem oda valo.. nagyon jo lenne ide egy “archiv” jeloles es akkor azokat a kepeket csak akkor szedne elo ha kivancsi rajuk az ember.. nem beszelve arrol hogy lehet egy kicsit konzervativ a hozzaallas de kozvetlenul nem vezerelheto az hogy mikor mit tolt le es mit torol ha nincs eleg hely a telefonon..
-
agabe
addikt
válasz
atees #165796 üzenetére
Spoty is kb hasonlo minoseget tud (nem csak letoltve), persze ha online akarod, akkor ahhoz kell adatmennyiseg, es persze be kell allitani, hogy a legjobb minosegben (kituno) jojjon a stream is.
Nincs igazi kulonbseg a hangminsoegben sem egyik sem masik javara, csak ugyanazon minoseget kell osszehasonlitani(#165780) Tibee86:
spoty es navi akkor mehet egyutt (esetleg) 4S-en ha spoty nem stremelve jon hanem le van toltve, de nem tuti.
5C-n probaltam spoty stream kozben (bluetoothon ment hagszoroba a zene) bongeszni otthoni wifin es, es a ketto (vagy ha a bluetooth adatforgalmat is szamitjuk harom) folyamat nem ment egyutt mar azon sem ebben a formaban. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
atees #158944 üzenetére
Ha a legolcsóbb megoldást keresed, és magadnak bele tudod rakni, akkor nem rossz megoldás. Ha nem akarsz rá várni míg megjön, és magad csinálni, akkor keresd fagyalllot, Ő olcsón dolgozik, és garanciát is ad rá.
California1: Animációkon gyorsítottak, ezért tűnik gyorsnak az egész, amúgy nekem is tetszik, jobb így használni.
-
-
Sdmv8
tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atees #130779 üzenetére
Most nézem mióta nem szükséges egy telefon aktiválásához wifi? Mobilhálózattal is lehet már aktiválni most látom, nemrég mindig is csak wifi esetén engedte...
atees:
De éppen ez a baj a korlátozásnál is (ez nem egyenlő a jelkóddal, a korlátozási jelszó az az hogy beállíthatsz bizonyos dolgok ne legyenek elérhetőek abszolút.), hogy ettől függetlenül iTunes/iCloud mentés van... Viszont ha visszaállítod a telefont, és rátöltöd a mentést újra benne marad ez a korlátozási jelszó, és ha nem tudod sehogy se lehet kiiktatni, csak ha újra csinálsz egy szűz rendszert amibe ugye már nem lesz benne.
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest