- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince
senior tag
válasz
manchester85 #2 üzenetére
Sziasztok új vagyok itt
Samsung galaxy Note neztem de meg sem kell csak a cerka izgatott de úgy gondolom hogy végleg le montam róla12 év után dobom a Droidot volt már iphone telóm a 4S szerettem azt is de az nem most volt lenne egy pár kérdésem nem.tudom van e külön ilyen fórum.Van pl a Samunal ez a Bixby rutin almánál is van ilyesmi?
Youtube Vanced rá lehet varazsolni?
Wifi hotspot van rajta?
Google fiókos jelszavakat át lehet varazsolni I cloudba?? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #117302 üzenetére
A legnagyobb lanyomnak lenne, nem magamnak.
21 eves, es kb. azota hasznal okostelefont, mint en, vagyis kb. 5 eve, de neki masok az igenyei.
Igazabol az iphone fembol az igazi, es most rakerdeztem, neki muanyagbol nem kell telefon.
Most hTc one-t hasznal, (fem minosegi haz) de meghibasodott, es masikat kell nezni.
Sokat hallgat zenet, igy jo minosegu hangzas is elvaras.
Szerintem feher i5 lesz... -
válasz
manchester85 #113207 üzenetére
Persze, mert a rendszert optimalizálni kevesebbe kerül, mint hardvert adni a népnek. Na meg jobban is hangzik... Ez pusztán üzlet és valószínűleg én is így csinálnám. :-)
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #112756 üzenetére
Gondolkoztam a 6 és 6+ között, de végül 6 lett.
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #112753 üzenetére
Ráadásul amikor nincs kedvem átnyúlni a kijelző bal felső sarkáig, reachabilityvel még könnyebben elérhető, mint akár 3,5"-on.
Nagyon ritkán kényelmetlen csak amúgy a 4,7", leginkább csak ha fekve akarod használni, akkor jön elő egykezes használatnál, h lehetne kisebb, máshol szerintem egyáltalán nem zavaró. -
baro130
tag
válasz
manchester85 #112457 üzenetére
Szia! A képen csak a sima dictation nyelvek láthatók. Magyar Siri nem mostanában fog jönni sajnos.
-
brumi1024
veterán
válasz
manchester85 #98207 üzenetére
Nekem is ilyen, én is viszem vissza, csak én 28-án, sajnos itthon pár nap a csere. A hangerőgomboknál recseg időnként.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #98193 üzenetére
Szerencsére nekem mindenhol patika, viszont a hiba nem egyedi, olvastam hasonlót...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Nekem nem kell bemutatnod, hogy mennyi selejtet gyárt az Apple, idén ez a 4. 5S-sem. A következőt már lehet nem újonnan veszem, tök felesleges, pár hónap után úgy is besz*rik.
Ezen is néha tud kattogni a kijelző, ha nagyon átmelegszik, de csak nagyon ritkán és abba is szokta hagyni. -
_adaml21_
őstag
válasz
Ez egyáltalán nem trükközés, egy ilyennel én is olyan gondolkodás nélkül vinném vissza, tuti cserés.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #98205 üzenetére
Mire odaérsz vele az APR-be úgy is elhallgat, ott meg majd néznek rád bambán, hogy nincs ennek jobb dolga 24.-én.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #98202 üzenetére
Közben válaszoltak, pedig benned bíztam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
manchester85 #98202 üzenetére
Ma szenteste lesz, holnap és holnapután lesz karácsony.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #98195 üzenetére
Többen panaszkodtak már hasonlóra, selejtes példányt fogtál ki.
Többieknek karácsony nem ma van...
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #98195 üzenetére
semmi ilyesmi, nincs rejtett, második home gombom oldalt
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #98193 üzenetére
Nekem max az ízületek ropognak az ujjamban, ha nyomkodni kezdem, az i6 atomstabil minden oldalról.
-
agabe
addikt
válasz
manchester85 #94002 üzenetére
Jailbreak utan a BioProtect tweak ezt is tudja (appok, mappak, rendezeprogik vedelme mellett).
Igaz ugyan, hogy nem a power gombot alakitja at, de az ujjlenyomat (vagy kodzar ami kulonbozik a telefonetol) nelkul nem lehet kikapcsolni a telot sot azt is meg lehet adni, hogy ne csak a settings legyen hasonloan vedve, hanem a quick menuben a gyors gombok igy egyik sem allithato at ami arra jo lehet, ha esetleg valami free wifi kozelebe kerul a telo, es rakapcsolodik akkor lehet riasztani, uzit kuldeni, torolni stb.
Persze legjobb a fix beepitett sim/imei szam lenne, mert azzal tudna hibaltanul mukodni, de arra meg varnunk kell. -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #94007 üzenetére
Ez azért itt tőlünk pár 100 km-re sem olyan szokatlan.
-
válasz
a control center beállítható, hogy zárolt képernyő esetén ne legyen aktív, én is úgy használom.
azt kellene még megoldaniuk, hogy feloldás nélkül ne lehessen kikapcsolni a telefont.
a sim kártya kivétele persze akkor is hibalehetőség, de a beépített sim kártyás, vagy sim kátya nélküli megoldás nem fog menni még egy ideig, szerintem még az apple noszogatására sem, anno sem véletlenül mozdultak el a sim kártya irányába, és szűnt meg a sim kártya nélküli 60-as módozat. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Miért csak nem elloptak?
-
djotf
csendes tag
válasz
manchester85 #32 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #92815 üzenetére
"Ha újratölt valamit, amit te nem akartál volna, akkor máris kell."
Netbanknál milyen jó, amikor paste-elnéd a számlaszámot és ugye újratölt
-
Gergőke88
addikt
válasz
manchester85 #92810 üzenetére
Hol latod hianyat az i6 vagy 6+ban a 2gb ramnak?
Az optimalizacio es a RAM osszefuggesben van szerintem. Ha nem kell a rendszernek akkor miert tegyenek bele?
Nem azt kell nezni, hogy egy darabon sporolnak 0.5 dollart hanem 20-40 millio keszulek eseten mennyit sporolnak. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #92805 üzenetére
Biztos nem akartak mindent idén ellőni, valamit hagyni kellett jövőre is.
-
Gergőke88
addikt
válasz
manchester85 #92805 üzenetére
Tehát ha 3gb ram van benne attól valami nagyon jó lesz?
Mert szerintem az optimalizáció sokkal többet számít.
Lassan több RAM kell egy Androidnak, mint egy win8-nak.
OSX-ről ne is beszéljünk... -
holapito
tag
válasz
manchester85 #92723 üzenetére
Milyen felvétel ?
-
nederlanden
senior tag
válasz
manchester85 #92441 üzenetére
Ezt telibetaláltad,mert így van😜
-
Bitpalace
senior tag
válasz
manchester85 #91892 üzenetére
Építő jellegű kommentek egyike.....
aranyos vagy!
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
manchester85 #91892 üzenetére
Lol!
Ritkán írsz ide mostanság, hiányzol a szürkévé vált topicból! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #91886 üzenetére
Hol talalom a kikapcsolast?
(#91887) Gicz !
iPhone 6 8.1. Meg nem tudok rola, hogy lenne JB.amigy 3gs-en en is JB utan hasznaltam egy programot erre.MAS:
Hogyan tudok iCloudba mentest csinalni "csak ugy"?
Nem talalok ilyen lehetoseget, ahol a jelenlegi allapotrol mentest tudnek csinalni. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
manchester85 #86241 üzenetére
Ez mi is lesz pontosan?
-
sweet122
tag
válasz
manchester85 #81555 üzenetére
Volt restore, igaz, utana mindig ment a visszaallitas is. :/
-
gabormgp
senior tag
válasz
manchester85 #81555 üzenetére
Valaki tud egy olyan oldalt linkelni,ahol eredeti apple usb-s falitöltőt árulnak?
Az Apple oldalán kívül..
[Syd2012: Így ránézve,elég gagyinak tűnik..:/ /B] -
gabormgp
senior tag
válasz
manchester85 #81493 üzenetére
Na,ennek orulok.
Egyebkent ez az akksi ido,eleg jo,nem?I5S ios 7.1.2 -
wesaaa
aktív tag
válasz
manchester85 #80946 üzenetére
Vettem csak nekem nem volt lehetőségem kibontani mert valahogy így vettem
nem gyári full dobozos termék.
de ha nincs megoldás kap lapcserét:/ vagy megy a levesbe.... -
tomcsi23
veterán
válasz
manchester85 #80946 üzenetére
kemény buliba tettem rá hogy ne felejtsem el de reggelre elfejetettem és nemtudom feloldani...:S
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #80580 üzenetére
Értem. Én pedig tisztán emlékszek, hogy soha nem írtam olyat. Most akkor 1:1? Kinek kell bizonyítani a te állításod valóságtartalmát?
Van, amikor tényleg lehet nyelvi dolgokon vitatkozni, mert nincs egyértelmű szabály, vagy nem lehet tudni, melyik a jó. Jelen esetben egyik sem áll fenn, mivel a szabály egyszerű (zöngéshez z-t, zöngétlenhez sz-t ejtenek), az autentikus kiejtés pedig meg is hallgatható pl. az általam belinkelt oldalon. Persze tekergethetjük még, offolhatunk két napig egyértelmű dolgokon... Így utólag azt mondom, nem érte meg kijavítjanom, még akkor se, ha igazam volt. Csak szúrta a szemem. Azt viszont végképp nem értem, neked miért kellett hozzászólni hiányos ismeretekkel, aztán vérre menő, kicsinyes küzdelmet folytatni a semmiségen.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #80553 üzenetére
Aha, jön a személyeskedés... Linkeld azt a HD2 hozzászólást. Érdekes lenne, mivel a szabályt ismerem (ez ugye lényeges különbség az iTunes-os esetedhez képest), erre biztosan van is ezen a fórumon ezernyi példa, és a mobilos javítás se igen írja át arra a verzióra. Utóbbi sajnos gyakran előfordul velem is az utóbbi időben, nem mindig van időm átolvasni a teljes hozzászólást.
Egyébként te kérdeztél vissza, hogy miért z, illetve te jöttél azzal, hogy angolt tanítasz, ehhez képest próbáltalak kevéssé alázni... Az eredeti megjegyzéshez is tettem egy szmájlit, mutatva, hogy nem bántásnak szántam.(#80560) vadászcsiga
A kedvedért most megkérdeztem a 12 éves (hatodikot most végzett) lányom, és z-vel mondta az iTunes-t. Direkt rá is kérdeztem, hogy mi a vége, és magabiztosan vágta rá. Az ő angol tanára nem tanított hülyeséget az iskolában... -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #80553 üzenetére
Képzeld el azokat a gyerekeket ilyen apa mellett
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #80551 üzenetére
Zöngés az n a végén (mármint a néma e után). Linkeltem brit és amerikai kiejtést is, emellett megnézheted bármilyen lexikonban a fonetikus átírást. Szerintem ne égesd magad tovább ezzel, tanuld meg, és felejtsük el... Kérdés, mi lesz azokkal, akik eddig rosszul tanulták meg tőled.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #80549 üzenetére
Angol szakos, olvasd tovább a fórumot...
"Nem az a baj, ha valaki z-vel ejti"
Az nem, de ha valaki angol szakos és sz-szel, úgy elég gáz. -
StLui
veterán
válasz
manchester85 #80547 üzenetére
Írta később, mert szerinte z-vel kell ejteni az iTunes-t, ha így van akkor tényleg z, de én hallom sz-nek is, vagy inkább annak
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
manchester85 #79252 üzenetére
Jaja gyakran feljönnek a lakásomba is, van mikor én megyek le az utcára.(Persze ehhez elengedhetetlen anyanyelvi szinten beszélni a nyelvüket,ami nem az ANGOL)
roberto211 : Nem első iphone-ja volt volt előtte egy sima 4-e, és igen ezeknek az embereknek bármit el lehet adni nem csak telefonokat én minden hülyeséget árulok amire nincs szükségem és nagyon sok mindent meg is vesznek.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
manchester85 #79248 üzenetére
Ok úgysem Magyarországon hirdetek, ja és ott ahol hirdetek nem lehet linkeket írni illetve commentelni
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #79236 üzenetére
Akkor mi maradt volna a következő rendszerekre, ha mindent egyből beleraktak volna?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #79232 üzenetére
Túl sok ido es energia megy el a telefon beállításaira
Ez igaz, de meg van adva az is hogy semmit én állíts be, csak használd. Amúgy meg az iOS is kezd erre az útra lepni. Mire beállítottam ipad air-en hogy működjön az animáció amikor a springboardra lépek, de ne legyen perspektivikus a hatterkep, elmorzsoltam nehány b+et -
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #79232 üzenetére
iOS8-al jön a touch ID API, szóval akár ez is meg lehet oldva, hogy egy jelszókezelő appot a touch ID-vel nyiss meg
"Gergő, nem kúrsz félre, oszt problem solved.
"
Ezen jót röhögtemDe lehet,h államtitkokat őriz a telefonon
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #79222 üzenetére
Azt majd a user eldönti hogy mennyire körülményes, ez nem magyarázat
-
buvartacsko
addikt
válasz
manchester85 #79083 üzenetére
Nagyon +1, ez nagyon zavar engem is. Főleg a hangerő állításnál, eddig annál is láttam hogy mi történik közben a játék alatt pl. Most nem. Ettől függetlenül szeretem az iOS7-et.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #79093 üzenetére
Nem mindegy, mennyibe kerül az ipari hulladék? Nem veszem, nem eszem, és kész.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Ez így van... elforgatva egy képből semmi nem látszik annyira összeszűkül a kép.
De engem a hivás fotó is nagyon lehozott hogy nem teljes képen hanem csak abba a szocos kis karikába jelenik meg... nem is értem miért kell visszafejlődni, merthogy ezt a rajzold dizájnt még úgy ahogy megszoktam.. meg a hófehérséget a menükben... már megszoktam, nem olyan rossz de azért belegondolva .... legalább testre szabható lenne vagy valami
-
Totheground
addikt
válasz
rum raisin > cappuccino
-
Ragnar95
félisten
válasz
Én imádom az iOS7-et, de az tény,h ez nem lett jobb, bár engem egyáltalán nem is zavar, mivel mindig első dolgom eltüntetni az állapotsávokat, ahogy elkezdek képeket nézegetni.
-
joey04
titán
válasz
manchester85 #78541 üzenetére
Nem te vagy, én vagyok!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #78541 üzenetére
Itt természetesen olyan eszközökre céloztam amin normálisan megy, de pár készülék kivételével az összesen szépen megy azért...
-
TheMarci
addikt
válasz
manchester85 #77309 üzenetére
Na jó, de hány éven keresztül beszéltek a nagyobb iphoneról, hány éve beszélnek róla, hogy jövő hónapban jön az apple tv, az iwatch, és társai? Az ujjlenyomatolbasó is már több éve pletyka volt minden iphone előtt.
Más: Minek kell az Applenak a Beats?
i5 előtt megljelent hírek egy része:
Olcsóbb, szerződésmentes iPhone Nano várható
A Forbes azonban váltig állítja, információi szerint az iPhone 5-ben igenis lesz NFC.
A 9to5mac jelentése szerint a Foxconn-nál már megtalálható az iPhone 5 és az Apple hamarosan elindítja a termelést. A jelentés továbbá megemlíti, hogy az eddig hallottak alapján méretbeli különbség nem lesz az iPhone 4-hez képest, -
Víz Elek
senior tag
válasz
manchester85 #77224 üzenetére
45-ért vettem.. és nem lopott, ha kell tudok mutatni képet a papírjáról.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
manchester85 #77217 üzenetére
Nem-nem, papírokkal együtt vettem, lejárt a garanciája néhány hónapja..
@ Totheground.. haha
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #76888 üzenetére
Az egyetlen alapesetben 100 %-os megoldás, ha kiteszed az üzenetet a Lock háttérképre. Pl. egy Pimp My Screen szintű app már tud ilyet.
-
Noxy
veterán
válasz
Restore ellen csak ez az egyetlen megoldás van. JB telón még ott van az iChaugtu, ami meg akadályozza a kikapcsolást + bekapcsolja a 3G-t meg a WiFi-t vagy az előre beállított sikertelen jelkód feloldás után a fake mód. Így sokkal nagyobb esély van arra hogy meg találd, ha már SIM sincs bent.
Ha ennek ellenére restore akkor még mindig a ott van az Apple ID. -
Kommy
veterán
válasz
Ha bekapcsold a lost mode-ot akkor beírhatsz telefonszámot és akkor azt kiírja a telefon, de ugye ehhez be kell lennie kapcsolva és nethez is csatlakoztatva kell lennie.
-
Zjunior
veterán
válasz
Gondolom a sim kartya benne van a teloban, azon meg az én számom-on jelzi..
Ritkàn hagynak el sim kártya nélkül telót
Icloudon lehet üzenetet küldeni bármit írhatsz! -
Kicsirics77
veterán
válasz
Icloudon keresztül azt hiszem van valami figyelmeztetés küldés.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #76560 üzenetére
De csak amíg eljut az 5s-ig, utána már nincs kihívás, nem cseréltetné folyton, csak gari hosszabbítás céljából.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #76555 üzenetére
Én már attól boldog lennék, ha lenne egy iPhone-om ami fél évnél tovább bírja hiba nélkül...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #76553 üzenetére
Mert amit már egyszer használt valaki, az nem új.
"Egy gyárilag hibásan összerakott teloval több lesz a bajod, mint egy olyan refurb-bel aminél mindent klappolt."
Ez lehet így van, de nem erről beszélgetünk épp.
Tök jó volt a 2 napos telefont leadni szervizbe tudva, hogy majd egy olyat kapok vissza, amit már ki tudja hányan hogyan meddig használtak, még ha a burkolat, akku meg miegymás új benne. Igen, számít."Felhasználói szemszögből szerintem az az uj, ami kívül uj, a színfalak mögé úgyse látunk be."
Tehát akkor nem zavarna az se, ha vennél egy új autót, amibe nem egy 0 km-es új motor van, hanem egy 5 éves 100.000km-et futott, de a szelepfedelet, meg ezt azt ami kívülről látszik kicserélik. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #76551 üzenetére
Nem mondtam, hogy rosszabb lenne, de semmiképpen sem "vadonatúj", mivel már használt alkatrészek is vannak benne.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #76471 üzenetére
sziporkázol ma is
-
válasz
manchester85 #76471 üzenetére
Nem értem, hogy miért kell instant selfie gomb is.
Na mindegy, messenger téma off.
-
válasz
manchester85 #76468 üzenetére
Sosincs bekapcsolva a helymeghatározás.
Meg annyit nem iszok, hogy olyan állapotban legyek.
buvartacsko: Én meg igen, és kva zavaró.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #76402 üzenetére
Mivel a lassan 3 éves 4S-en, és a bő 3 éves iPad 2-n is elég jól fut, szerintem az állításod nem igazán állja meg a helyét. Nézz meg egy 3 évesnél idősebb androidos eszközt a legfrissebb rendszerrel. Már ha találsz ilyen kombinációt...
-
bull84ghia
őstag
válasz
manchester85 #76297 üzenetére
Párom I4-én 6.0.1 van és nincs gond a facetime-al. Nálad mi a gond?
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #76312 üzenetére
Milyen jogon teszi ezt elérhetetlenné az Apple? Ez egy gyári szolgáltatás, ezzel együtt vettem az eszközt, es jogom van az Apple által kiadott szoftverrel használni
Ért anyagi kár??? Az lenne az érv a bíróságon, hogy a képernyő darabosan ferdül el, csak mert facetimeolni szeretnék? Mit szólnál, ha leállítaná az Apple az egész facetime projektet???
A 6-os szoftvert nem fejlesztik tovább, a szolgáltatást viszont igen. 10 év múlva is elvárnád, hogy működjön iOS6-on? Vagy csak 2 évig kéne?
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #76312 üzenetére
Ez így valóban nagyon igazságtalannak hangzik, inkorrektnek teljes mértékben inkorrekt is, de ettől még jogi alapja egyáltalán nincs a felháborodásodnak, ezzel jogsértést nem követett el az Apple.
De ha el is követett volna, elég mehéz lenne bizonyítani, h direkt okozták a hibát. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha jogos is lenne a dolog és tudnád is bizonyítani a dolgot, nyerj pert egy dollármilliárdos vállalat ellen
Azért iOS5-ről se 2 perc volt a downgrade, ráadásul iOS5-el vett készülék esetén ott sem volt lehetőség rá... -
erdoke
titán
válasz
Nincs minim, és nem véletlenül. Szerintem 2012 végén kiadni és megvenni is nagy butaság volt egy tabletet az iPad 2 hardverével. Azt még valahol megértem, aki a "jajdecuki kici epöl tabletecke" effektus alapján rámozdult, de hogy a hozzáértők miért vásárolták...
Ettől függetlenül furcsának találom az általad leírt tapasztalatot, mert a nejem által használt i4S és a mini között elvileg nem lehet akkora különbség, hiszen az is majdnem ugyanaz a vas, és szó sincs gépeléskor akadozásról. Az iOS 7.1-re frissített iPad 2-t már elajándékoztuk a családban, de azt is én állítgattam be, és csak a felbontással volt gondom, a működéssel nem.(#76308) Ragnar95
Ezzel a Lock problémával még egyik iPaden se találkoztam, pedig van itthon 2-3-4-Air. Egyébként iOS 7 alatt gyakorlatilag kötelező a jelkód, ezért mindig zár képernyőt látunk, ha nyitjuk a SC-t. -
Ragnar95
félisten
válasz
Ez a jogi lépéses duma elég vicces, de hagyjuk is, kár erre szót is fecsérelni, remélem te sem gondoltad komolyan
Sajnos az valóban undorító az Apple részéről, ahogy egyre agresszívabban kényszeríti a felhasználókat frissítésre. Arra már a 3G korában is láttunk példát, h a legújabb rendszer milyen szinten be tudja lassítani az addig tökéletesen működő telót, így ezen sajna nincs mit csodálkozni, ez ugyanúgy megmaradt, mint ahogy eddig is volt. A választás lehetőségének gyakorlatilag diktatórikus eszközökkel való megszüntetés viszont tényleg vérlázító és nincs mit tenni, szó szerint megszoksz vagy megszöksz.
Nekem mondjuk nincs különösebb bajom az iOS7-el, egyedül a NC az, ami tényleg nagyon rossz lett a korábbihoz képest és ez az egy, amit még mindig nem tudtam megszokni.
Amúgy iPad 3-on is tökéletesen használható a rendszer, nem tűnik lassabbnak, mint az iOS5 volt 1-2 kivétellel. A multitasking mozdulatoknál a 4-5ujjas csípésnél ugye akad az animáció, ez sajna nyílt titok, bár szerencsére én ezt sosem használtam, így nem érint, viszont ami fájó pont, h a SmartCoverös feloldás néha 5-6mp-et késik, illetve kb 10-ből 1-szer nem old fel a kijelző, hanem a lockscreent látom, míg iOS5 alatt konkrétan nem találkoztam a lockscreennel egyszer sem a SmartCover miatt. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Nekem szerencsére nincs szükségem a facetime-ra, én iPad 2-n még mindig 6.1+jb-n vagyok. Nem tudom mi lenne az amit meg tudnának szüntetni hogy frissítsek. Esetleg ha a Safarit blokkolnák, vagy nem tudom.
A fontos appokat még időben beszereztem, iTunes-ban sem frissitem őket tehát ha véletlenül letörölném az egyiket vissza tudom rakni. Olyan trükköt pl már csináltak hogy a PasswordBox ami honapok óta meg van, újabban nem engedi letölteni a Store-ból még purchased-ből sem, csak ha váltok 7-re. Régebbi verziót sem ajánl fel.
Természetesen ott van a gepemen belőle egy példány -
válasz
manchester85 #76301 üzenetére
Én az iOS 7 miatt váltottam nagy részben szóval én csak egyetértek veled
-
válasz
Ajjaj. Téged itt most ki fognak végezni. Szidni merted az iOSt!
-
Edi77
őstag
válasz
manchester85 #75430 üzenetére
Háttal ülsz a lovon, kolléga! Figyelj a sítlusodra, én nem bántottam senkit.
-
lacy86
addikt
válasz
manchester85 #75353 üzenetére
Nalam mar napok ota xar!
Nagyon elcsesztek az utobbi idoben , pedig jol indult! -
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #74751 üzenetére
Simán lehet, de ettől még nekem tisztára olyan érzésem van, h tök elavult az egész iOS6 a 7 után... XP-Vista váltásnál ugyanez volt nekem
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #74079 üzenetére
Reméljük ez valóban így lesz, nagyon jó lenne
-
roberto211
őstag
válasz
manchester85 #73990 üzenetére
Úgy függ össze. ,hogy törésállót akar mivel nem akarja ,hogy ugy járjon mint a 4el. Akkor en nem azt a plusz 3500ft at sajnalnam arra ha biztos akarok lenni abba ,hogy tuti törésálló vagy sem.
Én is kínai/Hongkongi fóliát használok de ha ilyen fóliába gondolkodnék,hogy törésálló akkor megvenném az eredetit.
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #73788 üzenetére
Én is meg lennék lepve - egyúttal nagyon sajnálnám is... Nekem a 3,5" igazán ideális méret volt.
Esetleg abban lehet reménykedni, hogy a 4,7-et és 5,5-öt csak tesztelik, hogy melyik kerüljön gyártásba. -
bundli
tag
válasz
Egyébként valaki megértettné velem, hogy mire jó ez a képernyőméret növelése?
Tehát oké, értem, hogy kényelmesebb egy nagyobb kijelzőn böngészni, filmet nézni, de attól, hogy az igények nőnek, attól még nem nő ezzel egyenesen arányosan az emberek tenyere is. Tehát most oké, hogy az 5" a menő, pár év múlva a 6, lesz, aztán meg a 7 és így tovább?
Annó 6-7"-os tabletek voltak, most meg már telefonoknak hívjuk őket. Érdekes egy evolúció.
-
erdoke
titán
válasz
A kedvenced, az 5C jó eséllyel marad.
Sőt, már el is indult a 8 GB-os verzióval, csak egy kicsit esik majd az ára.
Szerintem jön mellé egy prémium 6-os 4,7" körüli kijelzővel, illetve egy batár 6C kicsit foghíjas feature listával (zafír, új szenzor és Touch ID nélkül pl). Ahogy eddig három modellt árult az Apple, ezek után is megmaradhat a fenti trükkel. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
manchester85 #73686 üzenetére
Tény, hogy Cook azt mondta, hogy nem megy olyan jól, mint gondolt, de ne legyen soha nagyobb bukása az Apple-nek mint az 5c. Link
A cikkben azt írkák, hogy 12.8 Millió darabot adtak el 5c-ből, amelyet összevetve WP vagy Droid fronttal, bőven rengeteg, max Apple méretekben lehet kevés.
Tehát attól, hogy valamit nem annyian vesznek, mint gondolták, nem feltétlenül kell bukásnak nevezni, még így is baromi sokat kaszál belőle az Apple, nem kell őket félteni.
Épp ezért lesz 6-os szériából is C verzió, figyeld csak meg.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #71610 üzenetére
Akartam már korábban kérdezni, hogy erről mi a véleményed?
"Ahogyan az ilyenkor általában lenni szokott, most is szinte ismeretlen és felületes blogok kezdték el terjeszteni a téves információkat"... -
Zjunior
veterán
válasz
manchester85 #73507 üzenetére
Majd megtalálod!
-
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85 #73145 üzenetére
Esélytelen, h lopott legyen a teló,tuti ez van, amit mondasz
Amúgy iOS7 óta jópár iCloud lockos telóval találkoztam már aprón és sajna sokan meg is veszik őket (most azt inkabb ne is firtassuk h tudatlanságból v csak spórolásból)... -
samgar
őstag
válasz
manchester85 #72979 üzenetére
Szerintem lassan eltűnik ez a faj. Én mindent megveszek, még cydián is. Ez a tuti
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #72979 üzenetére
Én is pont ezt akartam írni.
-
törölt tag
válasz
manchester85 #72951 üzenetére
ez kellemetlen, főleg, hogy nem is tudom errefelé (hajdú-bihar) van e hivatalos szerviz, de szerintem nincs
azért köszönöm az infót.szerk.: akkor jól éreztem
-
törölt tag
válasz
manchester85 #72949 üzenetére
az eredeti tulajdonosa nem jelentkezett érte, a telefont ismerősöm találta, bevitte a rendőrségre ahol 3 hónapig pihent, majd visszakapta egy papírral együtt mely szerint most már az ő tulajdonát képezi a telefon.
nem mint ha bárkinek is kellene ezt bizonygatnom, de ha valami nem lenne kerek a történetben, lenne annyi eszem, hogy nem egy nyilvános fórumon kérdezgetek.
így a kérdés továbbra is adott, lehet e ezzel bármit is kezdeni, vagy nézzük meg, hogy "will it blend"? -
snorbis2
tag
válasz
manchester85 #72655 üzenetére
Tehát nem tudom ezt beállítani?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #72655 üzenetére
Ezen most kénytelen voltam kacagni...
-
nord_
veterán
válasz
manchester85 #72616 üzenetére
Már bocsi, ha időd van topikolni, akkor legyen időd a melléfogásod is rendberakni.
-
domerator
veterán
válasz
manchester85 #72613 üzenetére
Nem semmi, hogy csak úgy kiplakátolsz egy privát sms beszélgetést ...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest