- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz B-L-A-C-K #73148 üzenetére
Köszönöm szépen.Ezekben a válaszokban bíztam.
Beléptem PC-n az Icloudba.
Ami számomra fura, hogy a pl. a naptárban a bejegyzéseim a nincsen bent és a kontaktjaim is üresek pedig be vannak állítva mentésre.
Illetve a mentett appjaimat sem látom.
Vagy a PC-s felületen ezek nem láthatóak? -
-
bull84ghia
őstag
válasz -secret- #73126 üzenetére
Ha erre gondolsz nekem megvan.
Jó kis játék, trónolás közben szoktam játszani vele
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Def26
félisten
Üdv.
T-mobile -os navigon gps szoftverre lehet valahol eu térképeket venni? Honlap csak a teljes eu pakkot dobja fel, nekem meg csak 1-2 ország kéne.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Arcképgyáros
válasz bull84ghia #73156 üzenetére
Aha, erre gondolok.
Köszi, lehet megveszem.
-
galaxys80
veterán
Hátlapot ti fóliáztátok?
Mennyire hajlamos karcolódni?
Én most feltetettem egyet, de nem igazán tetszik vele a fogása és felül és alul (a szürke és a fehér részeknél) levegő került alá az illesztésnél. -
Arcképgyáros
válasz galaxys80 #73159 üzenetére
Nekem volt minden iPhonemon eddig. Picit bubis lett szinte mindig, kivéve zagg-nál, de legalább végi.
5S-t amikor megvettem, GSM boltban rakattam rá fóliát, de mondta a gyerek, hogy hátlap felső - alsó részére nem rak mert úgy is lejön. (fizetni ugyan annyit kellett)
Mondjuk a tokot tapogatom.
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz galaxys80 #73159 üzenetére
tegnap tettem rá én is fóliát. Felsó és középső résznél van nekem is "csík" - ha nem 3 db-ból van a hátlapi fólia, akkor az ilyen lesz.
3 darabosnál meg a két illesztés között ragad meg majd a kosz.
Mindkettőnek meg van a hátránya.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
R a y
senior tag
Nekem az iphone 5 ön van hátul is teljesen és egyáltalán nem jon le
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
galaxys80
veterán
válasz -secret- #73160 üzenetére
Hát, akkor marad a hátlapon is fólia. Annyira nem vészes, csak akkor látszik, ha közelről nézi az ember.
Ennyi védelmet megérdemel a telefon.
Tokokkal én nem szeretném elrondítani.Megértelek.
Valóban biztonságosabb.
Ez a telefon, viszont annyira szép, hogy nem akarom eltakarni.
Megpróbálok rá vigyázni amennyire csak lehet.[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
válasz hdanit610 #73168 üzenetére
Ott van a link harmadik és negyedik bekezdésében leírva hogy nem tudja aktiválni a telefont még akkor sem ha visszaállítja dfu-ból.Mit nem értesz ezen??
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
galaxys80
veterán
Az én Icloud-os kérdésemre esetleg tudja valaki a választ?
73152, 73155Milyen autós töltőt javasoltok?
-
-
galaxys80
veterán
válasz Kicsirics77 #73172 üzenetére
Akkor én nem értem, hogy miért nem látom a PC-s felületen a kontaktjaim és a naptárbejegyzéseim.
Pedig az Iphone-on a beállításokban (Icloud menü) be van kapcsolva a kontaktok és a naptár is.(#73174) Tibee86
Lehet ezt kapni valahol itthon is?[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Szeretnèk vásárolni iphone 4s telefont tmobilnál havi 7000ft lenne... remèlem megváltás lesz huawei y300 rol váltani.. megnyomom a home gombot ès 5másodperc mulva villanak fel az ikonok xd..Nos az a kèrdèsem hogy a 7.1 iosal jobb lett az aksi?? csak mert olvasom hogy vannak gondok az aksinál èrdekes modon valakinek pozitivan valakinek negativan ès a tmobilnál 7.0 verzioba hozzom ki megèrie majd hogy frisítsek?
az a vicc hogy lehet az android hibája de a huawei is naponta kell töltenem pedig átlagos felhasználo vagyok.. zene halgatás naponta 2-3 ora meg 3g netezès kb 4-5 ora.. facebook chat napi 2-3 ora kb.. telefonálás napi 1-2 ora jáccani nem szoktam... szerintem ez igen szerèny felhasználás mègis minden este töltőn vègzi :/
iphone 5-öt meg nem tudom venni mert nincs havi 15000-rem rá..
egy iphone 4s pedig mindenkèpp megakarom venni mert mindig is nagyon teccet az iphone.. meg így is havi szinten mozaik s csomagba 3200 de mindig tul dumálom plussz havi 1200ft a kèszülèk törlesztőm vagyis havi 8-10000ft ot fizetek a telekomnak akkor már mèrt ne hozzam ki az iphone 4s? annyi változna hogy mozaik s-be hoznám ki havi 5000ft pluszz 2000, a havi tőrlesztő vagyis össz 7000 lenne.. azt az ötezret most is lebeszèlem havi szinten..[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz Hardver Arc #73177 üzenetére
Az akksi ugyanolyan maradt, az üzemidő lett jobb. De ezt is naponta kell töltened. Egyszerűen az akksik nem feljődtek annyit, mint amennyivel nőtt a kijelző, cpu energiafelhasználása. Viszont gyorsabbnak gyorsabb lesz.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
legenda
válasz Hardver Arc #73177 üzenetére
szia,
megváltás lesz, sebesség tekintetében garantáltan.
4s alatt (is) gyengébb lett kicsivel az akkumulátoros üzemidő 7.1 alatt (link), viszont olyan hibák lettek javítva a korábbi ios 7 verziókhoz képest, amik miatt érdemes frissíteni.
4 - 5 óra 3g net...stb mellett a 4s-t is naponta tölteni fogod, sőt...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rage47
veterán
válasz Hardver Arc #73180 üzenetére
sok ilyen cikk volt már, egyik sem valósult meg
nekem is 4s van és 7.1, nem látom, hogy változott volna az üzemidő
-
Hardver Arc
senior tag
Pedig egy ilyen minősègnèl ennyi pènzèrt szerintem elvárná az ember alap lenne hogy az aksi legalább 2napig birja átlag felhasználásnál Köszönöm a gyors válaszokat..
Megbántáttok a megvètelt? -
jozefgucci1
addikt
Szevasztok Urak ! Szert tettem ma egy IPhone 4S keszülekre itt Franciaorszagban es azt szeretnem kerdezni , hogy ha itt aktivälom akkor tudok rä magyar nyelvet rakni ? A keszülek független teljesen uj garis 40Eur volt . Eddig nem volt ilyen oprendszeres keszülekem valoszinü toväbbadom a csalädban de a magyar nyelv kellene rä .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
csacsi67
addikt
válasz jozefgucci1 #73183 üzenetére
Alapból van rajta magyar nyelv,ha nincs akkor meg valami klont vettél.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Hardver Arc #73182 üzenetére
kinek mi az átlagfelhasználás, de ártól függetlenül sem jellemző, hogy a mai okostelefonok több napig bírnák, ha komolyan használva vannak.
igaz, nekem régebben volt 4s, de nagyon szerettem, amit az is bizonyít, hogy csak egy év használat után adtam el, pedig jellemzően sűrűbben cserélgetem a telefonjaimat.
jelenleg 5s-em van, ez jóval többet bír akkumulátoros üzemidőben is, mint a 4s, de még erre is mondhatja az ember, hogy az árához képes tovább is bírhatná az akkumulátor - persze ne legyünk telhetetlenek...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jozefgucci1
addikt
válasz csacsi67 #73184 üzenetére
Nem ez hivatalos ceges elöfizetesre kapok egyet mert a 4s mär itt is olcso es ma hozza a futär .Gondoltam elöre megkerdezem a dolgot mielött elällitok valamit . Nem vagyok nagy telefon mägus
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
csacsi67
addikt
válasz jozefgucci1 #73186 üzenetére
Ok semmi gond .Bocs.
-
legenda
válasz jozefgucci1 #73186 üzenetére
szia,
elég régóta tartalmaz már minden nyelvet alapban az ios.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
footy
addikt
Iphone 4-hez keresek felkarra erositheto tokot. 3-4ezer forintig van valami ertelmes?
-
galaxys80
veterán
Szokta valaki navigálásra használni a telefont?
Milyen autós töltőt használtok.
Igazából engem valami olcsó megoldás érdekelne, mert 1 évben talán 1-szer lenne rá szükségem. -
buci30
addikt
Valakinek van ilyen fülese a telefonhoz? SOL Republic - Tracks HD V10 Fejhallgató
Hogyan szól?Vagy másik kérdés: Valaki tud drótnélküli fülest a telefonhoz ami kompatibilis vele?
Van ilyen egyáltalán ami iPhone-hoz jó?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
StLui
veterán
Dechatlonban is van, bringás és futós résznél is, de 3000 felett van az ára, nekem onnan van, 1,5 év alatt elhasználtam, de valószínű azért mert nagy bele a mostani telóm (920)
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nederlanden
senior tag
válasz Hardver Arc #73182 üzenetére
Az 5s lazán bír 2napot 6-7h használattal 7.1-el is.
(Ja,,7.1 óta bekapcsolt mozgáscsökkentéssel akár 6-8h-val többet bír /5s/)[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Hardver Arc
senior tag
válasz nederlanden #73196 üzenetére
nem lenne rossz csak sajna dupla annyi a törlesztő havonta mint a 4s.. szerintem egyelőre beruházzok egy 4s-re azzal el leszek 2èvig.. aztán addigra csak le megy az iphone 5 ára hogy megtudjam venni szintèn havi 8000ft törlesztővel..
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap frissült a Wallpapers app. Rányomtam, de megállt minden. Ki tudtam lépni az alkalmazásból, majd amikor újra megpróbáltam, elfeketedett minden és semmire nem reagált a telefon. Sem a home, sem pedig a power gombra nem csinált semmit, tök fekete volt a kijelző. Egyszerre lenyomtam a kettőt, így elindult, majd még egyszer újraindítottam a készüléket.
Kérdés, hogy ez miért lehetett, kell-e valamit tennem, vagy használjam tovább így ahogy van?
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
nederlanden
senior tag
válasz Hardver Arc #73197 üzenetére
Nekem volt sima 5 is,de igazából 4s-ről váltottam az 5s-re potom 140e ráfizetéssel amit a mai napíg bánok mert (várnom kellett volna 2-3hónapot)rengeteg pénz azért a "többletért" és nagyon jó telefon a 4s,viszont az 5 és 5s közötti ÁR különbség már azon a szinten (120e-160e)nagyon csekély szerintem,szóval én úgy vagyok vele, h vagy 4s vagy 5s.(a 4s a sima 4-nél fényévekkel jobb,ott van különbség igazából)
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #73199 üzenetére
És a mai napíg nem áll úgy kezemre az 5s mint a 4s kényelemre,pörgésre,fogás stb....,bármilyen eltalált hibamentes és jobb akkus az 5s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest