- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
Van pár jó tweak valóban. Szerintem én ha kijön a 7.1 akkor már nem JB-elem a telefonom. Pár napja van csak feltörve, de nagyon kevés a hasznos tweak a több ezer közül, számomra fontosabb a stabil (most is az) rendszer, a normális backup készítés és a jövőbeli frissítések gond nélküli telepítése. A Virtual Home nekem is fent van, klafa, de nehéz volt megszokni azt, hogy kb fél másodpercig rajta kell tartani az ujjamat, mert nem elég "csak úgy megérinteni". De már jól tudom használni. A Zephyr volt ehhez hasonló iOS6-on, na az tényleg egy klafa tweak volt.
Fent van 6-7 tweak, de fagyás nincs, úgyhogy most tetszik. Majd meglátjuk a 7.1-et.
Ám activator-al ki lehet váltani rendesen a slepp gombot, pl a főképernyőn összecsippentéssel. Viszont most nem tudom telepíteni és nem jövök rá mi a baja. Valami beta activator van most a cydiaban. Mi lehet a gond nálam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest