- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz markknight #289731 üzenetére
A szilikon tokok zsebbe ragadósak még?
-
gyapo11
őstag
válasz aprokaroka87 #289752 üzenetére
Ez igaz, de nagyobb profit olyan sw fejlesztésből is származhat, amit a vevők szeretnének használni, pl. a BT file átvitel. Nem tudom hányan szeretnék ha lenne, de ha sokan, és megelégedéssel használnák, akár bevonzana más vevőket is. És nyilván még másik ezer ilyen van, és vannak olyan vevők is akik az iphone mellé androidos telót is használnak, mert ott kapják meg a kívánt szolgáltatást, és olyanok is akik csak androidot használnak mert hiányolnak valamit/valamiket az iOS-ből. Szóval lehet egy kő egy ökölnyi gyémánt, sokkal értéktelenebb ha nincs megcsiszolva, ilyen a teló is, bármilyen jó egy hw ha az sw miatt nem működik ez meg az. Ezt kell mérlegelnie az Apple-nek.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
F.B.I.
veterán
válasz szecskkaa #289746 üzenetére
Veszel magadnak az Aliexpressről, egy minőségi NOHON aksit, amit nagyon jó
minőségű szerszámokkal csomagolnak és megnézel egy YouTube ifixit videót, ha jó a szemed, max egy fél óra alatt megcsinálod magadnak. Vagy a telefon értékének árában cserélnek mostanában, minden komolyabb IPhone szervizben.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
félisten
-
F.B.I.
veterán
válasz Zsolt,72 #289756 üzenetére
Én most raktam egy Aliexpress Xadou-t XS-be, magamnak….új készülék lett, annyit bőven megért (mondjuk marad családban). Annyi, hogy ismeretlen alkatrész felirat megmaradt (majd veszek karácsonyra egy írót, megcsinálom azt is).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Topikgazda
válasz szabonagyur #289758 üzenetére
Ez igaz, viszont tény, hogy az eszköz saját számlálója csak tájékoztató jellegű (magad is tapasztaltad, részben éppen evégett született a posztod).
Tehát pontos fogyasztási adat ÉS annak apponkénti felbontása nem áll a rendelkezésre.
-
F.B.I.
veterán
válasz lorcsi #289761 üzenetére
[Itt kezdődnek az árak] , persze ahány fajta készülék, annyiféle board kell.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
M1995
aktív tag
válasz gyapo11 #289754 üzenetére
Több mint egy évtized alatt kiderült szerintem, hogy nem akkora deal breaker a BT file transfer dolog. Sem az, hogy az alap iPhone kijelző 60 Hz. Sem az, hogy nincs SD.
Az okostelefon piac profitjának 80%-át az Apple viszi el:
Apple in the Smartphone Market: Win Where It Matters
A "más vevők" bevonzásával sincs gond:
-
félisten
-
Buckey
őstag
Sziasztok!
A [Spigen Car Charger F31QC] autós töltő megfelelő egy i13-hoz és pár év múlva az újabb Iphone-okhoz?
Vagy, ha van jobb, azt is elfogadom.
Előre is köszönöm a segítséget! -
KillerATi
tag
Egy kis tapasztalat, természetesen semmi meglepő nincs ebben, tisztában voltam vele hogy ez lesz. iPhone 14, vissza tettem az iOS 17 helyett a 16.5-öt, és sokkal jobb az akksi idő, és sokkal gördülékenyebb a rendszer 16.5-ön Egyébként, annak ellenére hogy dev béta, egészen jól használható a 17 is a mindennapokban, minden alkalmazás működött amit használtam. A szokásos béta bugok voltak csak, hogy néha nem jött elő a billentyűzet, Safariba pl, meg ilyesmi. (Ugyanez igaz a MacOS Sonomára is, néhány apróbb bugtól eltekintve tök jól használható csak eszi az akksit nagyon.)
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
14Pro-nál már harmadszor fordul elő, hogy videóra ránagyítva a készülék lefagy, majd újraindul!
9 év iOS használt alatt még sosem tapasztaltam ilyet!
Hogyan jelentsem ez az epölnek?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Mo Bill
aktív tag
Járt már valaki úgy, hogy a zsebében lévő telefon életre kelt?
Tegnap melóban, halkan hallom a Kraftwerk point punchak száma megy valahol.
Erre mondom kollégámnak, hogy én is szeretem a Kraftwerket, valakinek cseng a telefonja!
Ekkor már több kolléga, kollegina nézte, de senkié nem csengett.
Ekkor előveszem a zsebemből a telót és médialejátszón megy a zene!!!
Ez hogyan lehetséges????
Mindig lezárva teszem el, közeli időben még csak elő sem vettem a telót! A nyitásához meg face ID kell!!!Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Topikgazda
válasz Mo Bill #289780 üzenetére
Igen, ez előfordulhat, amennyiben aktív az „Emelés az ébresztéshez” funkció.
Például zenét hallgattál, leállítod és zsebre teszed a telefont. Ekkor egy rövid ideig a zene vezérlő még a kijelzőn marad és ha emelést érzékelve (a zsebedben) felébred, akkor el tud indulni a lejátszás.
Az első képen látható, hogy emelést követően a zárolt képernyőn (fent középen ott a zárt lakat ikon) elindul a zene, mert még rajta van a lejátszó vezérlése.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Sungoo #289783 üzenetére
A Kamera App véletlen elindításának valószínűségét jelentősen csökkentheted, ha a Beállítások/Érintés/Haptikus érintés menü pontban a „Lassú” értéket választod. [kép]
A kereséssel kapcsolatos Safari gondhoz nem tudok hozzászólni, mert nem jellemző, hogy belefutnék. Talán évente egyszer…
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
válasz Zsolt,72 #289782 üzenetére
Én az autómmal járok így rendszeresen. Az applikációt bezártam, beülök a kocsiba, elindítom, csatlakozik az eszköz és elindul a zene vagy podcast amit legutóbb hallgattam. Kérés vagy kérdezés nélkül. Kipróbálom, hogy az emelés az ébresztéshez funkció kikapcsolása után is jelentkezik-e a probléma.
[ Szerkesztve ]
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
-
oszy
veterán
válasz markknight #289779 üzenetére
Nem tudom mi az.
Nem kép, hanem videó, de 90MB. Egy iMovie videóval is csinálja.
Igen.
Igen.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Topikgazda
válasz D4rkm4n #289786 üzenetére
Hoppá.
Talán itt, talán máshol pont a napokban volt ugyanez a téma, -secret- jelzett hasonlót. Mivel ugye a Zenében erre nincs kapcsoló, azt javasoltam, hogy nézze meg az autó beállításait, mert gyártótól függően van, hogy azon az oldalon lehet kiválasztani, hogy legyen-e automatikus lejátszás a telefon csatlakozása után.
[ Szerkesztve ]
-
Radomer
aktív tag
Sziasztok!
14 pro-ra váltottam nem olyan régen régebbi iphone-ról, és azóta problémám van a mobil adatforgalommal. Carplay- nél vettem észre ha elmegy a 4G majd visszacsatlakozik amikor újra elérhető nem kommunikál a telefon adat szinten. Csak az segít ha berakom repülő üzemmódba, és vissza. Szerintetek telefon, vagy sim kártya szinten lehet a hiba?
Köszi!
-
Villa7
tag
Biztos volt már sokszor kérdés, van lehetőség az "Nincs hívóazonosító" hívások tiltására? netet bújtam, de nem találtam, ugye arra találtam, hogy aki nem szerepl a kontaktok közt azt lehet szűrni.
-
szecskkaa
csendes tag
Köszönöm a válaszokat az iPhone 7 akkumulátor témával kapcsolatban.
Arról lehet tudni, hogy az Apple meddig támogatja az iOS 15-öt még biztonásgi frissítésekkel? (Talán múlt hónapban is jött egy frissítés.)
Mert ha még mondjuk egy évig jönnének a frissítések (biztonsági), akkor lehet csak meglépném az akku cserét. -
ittakary
nagyúr
válasz szecskkaa #289794 üzenetére
ahogy nézem, mindig az éppen aktuális előtti iOS kap még ilyen frissítéseket, tehát szeptember után nem valószínű, hogy a 15 fog kapni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest