- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Sziasztok! Egy Apple szervízben vettem egy 1m hosszú USB A Lightning kábelt. Kibontáskor nagyon furcsa volt, hogy cikcakkban van hajtva a kábel, nem a tipikus Apple kör alakú papírra volt feltekerve, aminek két fülét kell feltépni. Csak úgy benne volt ide-oda hajtogatva. 2005 óta több Apple gép, iPhone, iPad kábelét bontottam ki és ezidáig egytől egyig szépen fel volt tekerve körbe. Lehet hamisítvány?
MFI logo sehol sincs és neten már találtam hamis kábelről olyan képet ahol ugyanúgy két vonalkód van a doboz alján. Ugyanakkor ezt és a hajtogatást leszámítva ennek az Apple leírásának megfelel a kábel.
Nagyon furcsa ez a csak úgy behajtogatott kábel, köszönöm ha tudtok adni pár pointert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest