Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
válasz DonThomasino #202797 üzenetére
Nem hinném hogy olyan hamar megszüntetnék rá, az X hardvere van benne, szerintem 2021-22ig lesz támogatva legalább.
Veremivadék Undorkutya
-
l.skywalker
félisten
válasz Vazallus #202800 üzenetére
VoLTE-t ha kikapcsolod nem jobb? Sok helyen gondot okoz a 4G hang. Nekem volt a városban egy hely, ahol nem tudtam telefonálni, kikapcsoltam azóta jó. De van ismerős, akinek a háza fekszik valahogy úgy, hogy ha otthon van, nem lehet vele telefonálni. Kikapcsolta, azóta neki is jó.
(#202799) ittakary: hol van 7Plus 100k alatt?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
Sziasztok, egy elég nagy gondom akadt, tegnap vásároltam egy SE-t (Németország, V-Markt), annyira jó áron volt, hogy nem akartam otthagyni. Sajnos már csak az utolsó, kiállítási darabjuk volt meg, azt hoztam el, na most az van, hogy “iPhone ist deaktiviert” és hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz. Ez is megvolt, plusz DFU, recovery, minden, de így sem OK, képtelen vagyok aktiválni. Lehetséges, hogy mondjuk egy vevő a boltban bejelentkezett rajta, esetleg össze-vissza nyomkodta és letiltatta? Szerviz tud ilyenkor valamit csinálni, vagy egyszerűen séta a V-Marktba és kérjem vissza a pénzemet?
-
Vazallus
tag
válasz l.skywalker #202802 üzenetére
Kipróbáljuk, ezt még nem csináltam.
"Mr. Salieri sends his regards"
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #202797 üzenetére
Szerintem jó választás még mindig a 8, és nem hiszem, hogy 2020-ban megszűnik a supportja.
-
pikszel
addikt
válasz DonThomasino #202792 üzenetére
Esetleg az AssistiveTouch-csal elejét veheted ennek a problémának.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
törölt tag
Köszi, ma még küzdök vele egy kicsit meló előtt, hátha, aztán holnap vissza a feladónak, ha nem oldódik meg. Legfeljebb visszadják a 200€-mat, aztán nézek valamit a refurbed.de-n.
-
allein
addikt
Sziasztok. Van arra mód, hogy az iPhone-t csatlakoztatni tudjam monitorra? Kábeles csatlakozásra gondolok, monitoron van hdmi.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
Messenger mindenkinek oké?
Ma frissült, azóta szinte bármilyen kép megnyitásnál bezárja az appot, vagy ha valaki napját megnézném akkor is.
-
törölt tag
Köszi még egyszer a válaszokat, végül sikerült aktiválnom és imádom.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Használ valaki mágneses töltőkábelt? Ha igen milyet? Igazából az érdekelne megbízhatóak-e (amikor esetleg azt kell használni mert amúgy nagyon nagy részt a töltőpadot használom), adatátvitelre is jó-e és a szilikon tok is jó hozzá aminek átlagos a kivágása?
Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
válasz lugosi #202820 üzenetére
Sokadik nekifutásra, amire a rendszer letőltötte a frissítést, összejött a home+power+iTunes-szal. Nagy nehezen bejött a szokásos Hallo képernyő, utána visszaállítás iCloudból és kész. Jobb ez így, mert amúgy vagy pénz vissza lett volna, vagy választhattam volna a fos Huawei meg Samu kütyük közül.
-
Viper26
nagyúr
Két szifon közötti váltás esetén mindent áthúz a másikra? Óra adatait is stb? Nem kell újra felvenni, mindenhová belépni stb?
Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
válasz DonThomasino #202824 üzenetére
Arra mikor vmi kódot olvas le a másik telefonról.
Garmin epix™ Pro
-
aujjobba
addikt
válasz Viper26 #202825 üzenetére
Ez amikor közel teszed egymáshoz a két eszközt?
Nemrég csináltam ilyet, az Apple id átjött, beállította az iCloud e-mailt, fotók megjelentek, de nem jött át minden beállítás és az appok se.
Továbbá a Gmail fiók se jött át, én a gyári Mail-ből használom.Aztan kezdtem elölről, ráhúztam az iTunes mentést az új telefonra, úgy rendben lett.
Az órával szívtam kicsit bár lehet megoldható az is backupból.
A régi telefonon megszüntettem a párosítást de ezzel visszaállt az óra gyári állapotra. Párosítottam az újjal de így minden beállítás nulláról kezdhettem.
Valószínűleg én voltam a béna és azt is lehet backupból visszaállítani. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Viper26 #202823 üzenetére
Igen, mindent, még a régi telefonnal párosított bluetooth eszközök is párosítva lesznek az új telefonnal.
Nekem egyedül egyetlen egy cuccom, a fenix órám nem volt párosítva az új telefonra való átmásolás után, azt törölni kellett és újra hozzáadni, de minden más ugyanott folytatódott.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz btudos #202831 üzenetére
Pedig ez így volt mikor váltottam, az összes BT eszközömön automatikusan élt a kapcsolat (noname kihangosító, sony bt hangszóró, AEG hangszóró, speedlink BT billentyűzet) az új telefonon amire visszaállítottam. Egyedül a garmin órám járt úgy, hogy benne volt az is az ismert BT eszközök listájában, de nem csatlakozott, el kellett felejtetni és újracsatlakozni, úgy már működött. Ha jól gondolom, ezt és néhány más dolgot akkor tárolja a backup, ha titkosított a mentés (icloud backup mindig az).
-
norbertoth
senior tag
OTP Smart bank appon belül miért jelzi hogy hozzáadhatom a kártyám a wallet-hez? Kétszer is hozzá lehet adni? 😂 Rányomtam aztán a továbbra nyomva hozzáadná megint. (remélem nem állítottam el ezzel amár beállítottat de ugyanúgy ott van a walletben, nem távolította el)
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz norbertoth #202834 üzenetére
Mert OTP-nél elérhető már magyarban az ApplePay. Ha egyszer hozzá adod nem kérdezi meg megint. Legalábbis nekem nem kérdezte.
Smoke some weed nigga!
-
Csabroncka
addikt
Sziasztok abban kellene segítség, hogy - 6-os, de maradjunk inkább az univerzálisabb almás verziónál - telefonhoz keresek modern és jó minőségű telefontartót.
Nem mondtam le a hűtőrácsra csatlakoztatásról, de ettől jobban fázok, mint az üvegre cuppantástól. Ezek a mágneses (esetleg tokkal együtt) milyenek, zöttyenésnél nem esik le?
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Csabroncka #202837 üzenetére
Én angliába használtam olyat ami szélvédőre tehető és mágneses. Mivel strapa telefon volt ezért a súlya kb a duplája mint egy iPhone. Maga a teló sose esett le akár mennyire szar farmos úton mentem ahol gyakorlatilag nem is volt út. Így én azt láttam elég fasza cuccok ezek. Viszont a strapa telóról a fém mágnes lapka vált le folyton. Nem nagyon maradt rajta. Viszont az előzőleg használt Nokia 7 Plus-on meg úgy ráragadt hogy azóta se tudtam leszedni...
Szóval viszont ezzel számolj hogy a szilikon tok alá tedd ezt a mágnes lapot és hát iPhone-ból nincs is más fajta de sima legyen a hátlapi felület amire ragasztod. Mert a strapa telónak nem az volt ezért is vált le mindig.
Smoke some weed nigga!
-
Noxy
veterán
válasz Csabroncka #202837 üzenetére
de ettől jobban fázok, mint az üvegre cuppantástól.
Ha az üvegre rakod , akkor ezzel is számolhatsz:
[ "nyáron iPhone-t az kocsi ablakba GPS-nek töltő egy csinos tokkal megfejelve: hamar kivégzi a telefont."]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
sethi
senior tag
válasz allein #202840 üzenetére
Ugyan ilyen lett az i7-em a spigen toktól. Ablaktisztító+puha rongy és eltüntethető róla.
Csabroncka!
Ajánlom az iOttie telefontartóit. Nekem mindkét autóban az van a műszerfalra cuppantva. Stabil, kényelmes. Az egyik qi töltős és a minimális melegedésen kívül semmi extrém -
simpley
őstag
Milyen tokot ajánlatok iPhone SE-re ami nem szedi fel a 3D üveget? :)
signed by simpley.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék az automatikus lejàtszás kikapcsolásahoz.
Böngészés közben az oldalakon megjelenő reklámok között a reklám videó automatikusan elindul.
Ezt szeretném kikapcsolni.
iPhone 5. -
Wx
újonc
Sziasztok,
Valaki tudna nekem ebben segíteni ?
Németben vásároltam Applestorból egy Iphonet, hosszabb időre tervezek hazajönni és nem tudom lenne-e probléma belőle ha Tmobilos számomat használnám (sim). Kellene valami regisztrációt intéznem itthon ?
Minden jó tanács érdekel és köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest