Hirdetés
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Ha vótmá, akkor bocsi! Valamilyen oknál fogva az Apple aláírja a 4S-re a 6.1.3-as iOS-t. Gondoltam megosztom Veletek, ha esetleg lenne valakinek 4S és hátha érdekli.
Sic Parvis Magna
-
Coc@s
őstag
válasz Danny365 #182301 üzenetére
iPhone-nál eddig én nem bétáztam, korábban BB OS10-nek minden verzióját föltettem ami megjelent.
Itt a 4-es bétával kezdtem, nálam annál se volt semmi gond (pontosabban egyszer váratlanul (sokat b@sztattam akkor a telefont) újraindult, és annyi. Most az 5-ös is teszi a dolgát, semmi gondot nem vettem észre.18 éve itt
-
Csabee.
nagyúr
Icloudban fennt lévő fotókat iphone-ra hogy lehet letölteni?
Üdv: Csabee.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Csabee. #182310 üzenetére
Nálam is ez volt. Sajnos ha nincs elég hely, még annyi se, hogy az iCloud fotókönyvtár cache-ét leszedje, akkor nem lesznek meg a fotók a telefonodon. Sőt, folyamatosan elfogyasztja a szabad helyet, és ha letörölsz valamit, annak a helyét is megeszi. Bónusz, hogy ha ki is kapcsolod az iCloud fotókönyvtárat, esélyed van rá hogy az így elfogyott helyet automatikusan teljes egészében nem kapod vissza, csak restore esetén.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz chaosmonger #182312 üzenetére
En is google fotokat hasznalom a kepek videok mentesere.
Am neked automatikusan menti a kepeket ? Mert nekem csak akkor menti oda ha be is lepek a google fotokba es akkor kezdi feltolteni. Az lenne a tuti ha a hatterben is menne. -
aujjobba
addikt
válasz Csabee. #182313 üzenetére
De mi a ciki? Hogy nem tudja letölteni a képeket ha nincs hely?
Amúgy a fotók beállításai alatt iPhone tárhely optimalizálása, és akkor csak a kisméretű képeket tölti le.
Nálam így kb 150MB-ot foglal az egyébként a felhőben 8.5GB-os fotókönyvtár.
Amikor valami régi képet meg akarok nézni normál méretben akkor letölti.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz aujjobba #182315 üzenetére
Az a ciki hogy a felhőben lévő képeket meg sem tudod nézni ha nincs tárhely. Hisz a nézegetés nem igényel tárhelyet.. Én a nasomat használom kép tárolásra ahol ez a funkció működik. Az apple felhője nem tudja ezt.. ismerősöm telefonján néztem ezt a lehetőséget.
MasterMark: Azt hogy ne tudnám kezelni a telefont kikérem magamnak. Tudom kezelni hidd el, mindenem apple de ez az icloud egy szar jelen állapotban. Tehát ha valakinek 16os iphone ja van az b@szhatja az icloudot ha vissza akarja nézni valaki a mentett képeit.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
aujjobba
addikt
válasz Csabee. #182317 üzenetére
Gépen megnézheted a képeket itt: [link]
Mobilról ez nem működik."ha nincs tárhely" - erre szerintem biztosan tudod mi lesz itt a válasz.
Esetleg használhatnád a tárhely optimalizálás opciót, azzal nem tölt le mindent teljes méretben, csak épp akkora felbontásban, hogy a kijelzőn belenagyítás nélkül jól mutasson.
Korábban írtam is, nálam a 8.5Gb-os fotótárból kb 150Mb-nyi ilyen bélyegkép lett a telefonon.
Semmi hátrányát nem látom, nem akarok évekkel ezelőtti fényképekbe belenagyítgatni, de ha mégis akkor ott helyben letölti az a képet.Nekem a 16-os telefonon 4Gb szabadon van.
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
iPhone 6-hoz lehet kapni csavarokat? A burkolat 2 csavarjabol az egyil elveszett sajnos...
A játék az nem játék!
-
chaosmonger
tag
válasz Mbenyo97 #182314 üzenetére
Amikor 1-2 éve elkezdtem használni akkor még mentette automatikusan ahogy wifi-re csatlakoztam, de mostanában nekem is bele kell mennem, hogy elindítsa a mentést. Kicsit bosszantó, de egyre több ilyen bosszantó apróság van IOS-on is sajnos. Ez mondjuk még kibírható.
-
B-L-A-C-K
titán
-
vasi89
addikt
válasz aujjobba #182318 üzenetére
az a baj h mindezt csak wifin keresztül tudod megtenni, ha nincs korlátlan mobilneted mert én nem fogyasztom arra az adatkeretet hogy a saját képeimet töltögessem vissza icloudról. De wifin is elég érdekesen működik, van amikor otthoni hálózaton is perceket kell várni h történjen valami.
-
aujjobba
addikt
válasz vasi89 #182322 üzenetére
A probléma az volt, hogy a kérdező nem tudja visszanézni a képeit, ha nincs tárhelye.
Namost ha ugyanilyen helyzetben a Google Fotókban vagy más hasonló appban akarja nézegetni, ahhoz is kell a net.
Ha meg a telefon tárhelyén akarja tárolni offline az összes képet, akkor miért 16os telefont vett?Érted fából vaskarika. Mit tanácsoljon az ember ha semmisejó?
-
ERipley
tag
Üdv!
Használ-e valaki hátlapi skin-t a telefonján? Valami olyat keresek, ami nem csúszik, kicsit gumis hatású.
A Dbrand fóliáit ismerem, azok elég merevek (régebben legalábbis azok voltak...)"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz aujjobba #182315 üzenetére
"De mi a ciki? Hogy nem tudja letölteni a képeket ha nincs hely?"
Szerintem az azért pl. több mint kellemetlen, hogy az icloud fotókönyvtár kikapcsolása után sem szabadul fel teljes egészében a lefoglalt tárhely. Volt kb 5 giga szabad helyem, bekapcsoltam az icloud fotókönyvtárat. A felhőben több mint 130 giga fotóm van. A helyi adatbázis rövid idő alatt elvitte a telefonon lévő helyet (1: lehetne annyira intelligens a rendszer, hogy összeveti a telefonon lévő szabad helyet és az adatbázis szükséges várható méretével, és kiírhatná, hogy nem fog elférni). Ezt követően kikapcsoltam az icloud fotókönyvtárat, és ezt követően maradt (tartósan) 1.5 giga szabad helyem, tehát a többi ott maradt. (2: lehetne annyira intelligens a rendszer, hogy a saját szemetét eltakarítja.) Így volt a telefonon lévő kb 80-100 képem, ami több gigát látszott foglalni, holott nem az foglalt, hanem a megmaradt adatbázis(töredék?).
mastermark: nem hiszem, hogy ezek a telefon kezelni nem tudásából eredő problémák, én inkább programozási problémának érzem őket.
-
galaxys80
veterán
válasz lugosi #182326 üzenetére
Én például az Apple által fejlesztett iMovie tárhelykezelését sem értettem.
Helyet foglal a nyersanyag videók (ez természetes), helyet foglal az elkészített anyag az iMovie-ban, majd helyet foglal az onnan lementett anyag a fotótárban. Szóval egy laza 6 gb-os anyag esetén 18 gb tárhelyre van szükség. Rejtély, hogy miért nem ad lehetőséget arra, hogy az iMovie-ból áthelyezhető legyen a fotótárba. -
sutyesz96
őstag
Gyári “barátok” alkalmazásban nem lehet beállítani hogy az utolsó befrissített helyzetét lássam az adott személynek? Mert ennek így nem sok értelme hogy csak olyankor látom ha internetkapcsolata is aktív.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
8
senior tag
válasz sutyesz96 #182328 üzenetére
A Glympse app jobb, azt javaslom.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Rico33
aktív tag
Böngészés közben történt egy olyan, hogy vmi repülő jószág telibe szőnyegbombázta a kijelzőt. Van olyan fólia 6s-re amin van vmi ablaktörlő?
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
7 plusra érdemes felrakni a 11.2.6-ot? Még mindig a 11.2 van fent.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
-Ben-
veterán
válasz LordAxwell #182336 üzenetére
Nyugodtan felteheted. Viszont hamarosan jön a 11.3 (szerintem 2 héten belül), így ha nem fontos, hogy felrakd a 11.2.6 -ot, akkor megvárhatod a 11.3-at..
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz LordAxwell #182338 üzenetére
Azzal semmi rosszat nem csinàlsz ha addig felrakod a jelenlegi legfrissebbet.
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, mehet rá, és majd a 11.3 is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
8
senior tag
válasz sutyesz96 #182331 üzenetére
Linket tudsz megosztani vele, amin böngészőben látja a helyzeted bármilyen eszközön. De ha felteszi a glympse appot, akkor abban is lát, sőt értesítéseket is kaphat (geofence stb), illetve létre lehet hozni baráti kört, amiben bizonyos szabályok szerint meg lehet osztani a helyzetet automatikuan.
Nekem a barátok app nem jött be mert sokszor nem mutatta a helyzetet még állandó internetkapcsolat esetén sem, waze helyzetmegosztása sem jött be, eddig a glympse a legjobb amit találtam.
Ha valakinek van más javaslata ne tartsa magában.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
J3LLyF!sH
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy nekem Settings>Photos alatt csak iCloud Photo Library opció van, Photo Stream nincs? Sehol nem találtam erre info-t
Összeadás ergo sum | Ah, teenagers. Known for dealing with shit in a stoic manner.
-
choco01
addikt
Hali.
Ha beviszem valamelyik iStyleba az iPhone 6s Plust akkor tényleg mindennel együtt 9900ftert kicserelik az akksijat?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
lugosi
MODERÁTOR
Érdemes.
-
Fiddlestick
aktív tag
Skacok! iphone 7 vagy 8 mennyire vizallo, egy samsung s8-al szemben ? Koszonom !
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest