Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz syIex #173747 üzenetére
Szerintem ahhoz, hogy egy rendes átfogó teszt készüljön nem elég egy nap, tuti jövőhétre mondanám a MA!-s tesztet. Ma még csak a kicsomagolóvideók/első benyomások lettek kitéve mindenhol. (Háromról tudok: Horváth András, Gál Balázs, Magyarósi Csaba, ha gondolod belinkelem egy hsz-be mindhármat)
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv
i8+ ra hatoldali fóliát honnan tudnék rendelni?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
bandigno
senior tag
11.1-ből kivették az automata fényerő kapcsolót? eddig minden iOS alatt marháskodott néha nálam, hogy megállt a szabályzás, a kapcsoló ki/bekapcsolása mindig megoldotta! ezért lenne lényeges! Danke
-
MODERÁTOR
Mi ez a HEIC?
File Explorerben feltettem a NAS-ra a képeimet amit ma készítettem, erre nem tudom PC-n megnyitni.
Hogy lehet visszaállítani a -jpg formátumot?Szerk, megva: Beállítások, Kamera, Leginkább kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
buci30
addikt
Hát nem vagyok hasra esve az X-től.
Å faceiD már 3x csináltam újra de így is 10bol 2x nem ismer fel szóval ez elég gáz szerintem...
Å nagy kijelző tényleg szép és hasznos
Å gesztusok a home gomb miatt teljesen jó nem hiányzik a home gomb
A kijelző színek oled hát én nagyobb különbséget vártam őszintén.Elsőre ennyi.
Szerk.: tboldi: igen ott van de logikus lenne h simán is mutatja nem tippelni kell h mennyi lehet vagy azért huzzam le 😡
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Redplee
senior tag
Hello,
nos, beszereztem egy i X-et. Galaxy S6 edge-ről váltottam, hehe... Éles váltás ráadásul első iOS eszközöm.
Hát, baromi szép, jó-jó, de tényleg nem ér ennyit... A FaceID macera, jobb lenne ha a kijelzőbe tudnák integrálni a TouchID-t
Megszoktam, hogy az íróasztalon van mellettem, az egér mellett a teló munka közben, és néha úgy nyomkodom, de így esélytelen feloldani...
A home gomb hiánya nem fura, könnyen megszokható, bár én alul inkább lapozva váltok az appok között.
Lehet jobban jártam volna egy MediaMarktos -10% akcióval ma az i8 Plus ra
Nekem csak kétféle telefon létezik, a Samsung meg az Apple, de szerintem ez azért jóval előrébb jár az S8 nál, bár tény, hogy árban is dupla annyi.
Akinek a külső fontos, az vegye csak meg szerintem, a FaceID miatt nem éri meg a + pénz a i8 plushoz képest.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Redplee
senior tag
válasz FhRossi #173782 üzenetére
Szerintem van annyira pontos mint az ujjlenyomat olvasás az S6-on. Tempóra is egyenlő. Ahogy próbálgattam az I8- at ott viszont gyorsabb a TouchID mint a FacID itt.
Polarizált napszemcsibe kipróbáltam ma délután és abban felismert gond nélkül. Inkább akkor gáz, ha nem vagy szemben a telefonnal, pl ha asztalon van.
Ja, és pl azt vettem észre, hogyha a teló el van fordítva oldalirányba, akkor egyáltalán nem működik a FaceID.
-
Bossi
őstag
iOS alatt nincs hasonló mit android rendszerben, hogy biztonságos hely megadása és akkor nem kell FaceID, ha például otthon tartózkodsz?
-
Redplee
senior tag
válasz jeromosi #173786 üzenetére
Csak átfutottam a kommenteket, de nem tökéletes, az tuti.....
Egy kézzel sem ideális mert felül már át kell nyúlni, a FaceID meg szerintem baromi megosztó lesz...
Akksi jónak tűnik viszont, bár lehet csak a 2.5 éves S6 Edge után, ami már azért hamar merült
-
Redplee
senior tag
válasz hemaka #173790 üzenetére
Az aláírásodban szereplő I8+ sem tűnik olyan ócccóságnak Téged is megvettek kilóra
Pár éve, HTC One kor már húztam a számat, az 220 volt, aztán az S6 edge 250, mondom á, ez a max... ennél többet nem ér telefon. Hol tartunk...?
-
Redplee
senior tag
-
buci30
addikt
Portré mód képek tetszenek ügyes 😊
Aksi idő nem tudom még holnap tesztelem rendesen az én használti szokásomhoz.Képek nem rosszak de attól se estem hasra eddig.
De i7-nel szebbek az biztos, de van egy Note8 a családban az is csinál ilyen szép képeket sőt...A gyorsaság tényleg érezhető az i7 után is jobbnak mondható.
Külsőre és a teli kijelző az tényleg nagyon jó lett a nagyon szép!Nekem a faceiD ami csalódás 😡😡😡 💩
nagyon most újra állítottam az arcom és ugyan az 10-ből 2-3x nem nyílik ki.
Főleg most szobában lámpánál elég gyenge teljesítmény vagy csak tv fénynél is elég gyenge.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Vissza vonom a faceID gondom 😁👏 Találtam egy ilyen beállítás nekem most pöpec lett a face ID 👌
Kikapcsoltam a "figyelem szükséges" lehetőséget.
Lehet a szemüvegem miatt vagy nem tudom de most ha nincs pont szembe a telefon, vagy lejjebb van nem szembe akkor is felismer rögtön. 👌iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ragnar95
félisten
válasz Redplee #173788 üzenetére
Reachability van itt is, Settings>Accessibility alatt találod. Így lefelé swipe-olva a kijelző alján "lehúzza" a rendszer a kijelző tetejét és simán eléred a sarkokat is egy kézzel.
Így kb 3 óra használat után nekem nagyon bejön egyelőre az X. 6plusról váltottam, így a sebességbeli ugrás is elég nagy, home gomb elhagyása jó döntés volt, elég gyorsan meg lehet szokni a gesztusvezérlést és tényleg nagyon kényelmes. Kijelző eszméletlenül szép, i7 mellé rakva is elég egyértelmű a különbség, szerintem az X-en természetesebbek a színek, bár van akinek meg pont az i7 színei jönnek be jobban. Hangszóró is jelentősen hangosabb és tisztább i7-hez képest.
FaceID valóban lehetne még kicsit jobb, ha elsőre nem ismeri fel az arcod, néha le kell zárni a telefont és újra feloldani hogy működjön. Koppintásra való feloldás is jó újítás nagyon.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
buci30
addikt
Melyik az a játék ami X bemutatón volt?
Vagy melyik ajánlott játék még ami kihozza a kijelző stb lehetőségeit?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Blu-ray lejátszók
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest