- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz mAtThEw0319 #153250 üzenetére
Ha nálad ugrál akkor miből gondolod hogy másnál nem fog? Feleslegessen nem szívatja magát senki.
Várd meg, amíg frissítik az app-t az iOs 10.2-höz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
nord_
veterán
válasz mAtThEw0319 #153250 üzenetére
Kipróbáltam, használhatatlan.
-
Arcképgyáros
-
Coc@s
őstag
válasz -Ben- #153259 üzenetére
Az előbb kipróbáltam, repülő módba tettem a telefont, kollégám hagyott üzenetet, és az értesítő SMS-en túl megjelent a piros pötty is.
Lehallgattam a hangpostát és a pötty megint eltűnt.
Szóval alapvetően ezt szerintem erre találták ki.
Hogy annál akinek nincs beállított/aktív hangpostája mit mutat, az jó kérdés.
Nem lehet, hogy mégis működik az a hangposta?
Esetleg nem jelezheti ki ott is a nem fogadott hívásokat?@secret:
Menj offline-ba, hogy ha hívnak, hangpostára megy-e a hívás. Hátha mégis működik az a hangposta.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
l.sebestyen
senior tag
-
mr.tamasbiro
őstag
A 6 az SE-től mennyivel gyengébb mert ajándék lenne csak nem tom,hogy milyen legyen.
Gyereknek lesz mert a mostani szar android mindig lefagy.
Sok facebook,kép és viber. -
anderledani
őstag
válasz mr.tamasbiro #153271 üzenetére
Jóval. Benchmarkban közel kétszeres a különbség.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
-Ben-
veterán
válasz mr.tamasbiro #153271 üzenetére
Sokkal gyengébb. Az SE gyakorlatilag egy 6S hardvert kapott. Hosszabb távon biztos, hogy az SE a nyerő, de jelen pillanatban még jól működik a 6 is.
-
Kiss67
senior tag
Üdv. MIndenkinek.
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem kezd egy kicsit androidosnak tűnni a 6S+ om.
Egyre sz@rabb a darab.
Egyszer csak fogja magát , és nem csörög, csak rezeg.
Hiába bököm meg a hangbeállításoknál a csengőhangot csak rezeg.
Minden ujraindítás után megjavul, de az az androidnál van, ennél ne legyen már!!
Most ne jöjjetek nekem azzal ,hogy nincs hibátlan rendszer.......hagyjuk már ezt.
Más:
Mi a különbség a sima kikapcsolás, meg a hosszú ideig home+ power gomb.
Mert az ég világon semmi különbség nincs közöttük utána.
Csak eddig egész elégedett voltam a telefonnal, de csak azért, mert nem volt olyan sok a bosszúság, mint a Note 3-mamon.
De ez már zavaró, mert sokszor van sok apró hiba, olyan mint az android lassan.
Megoldás?
Azt hittem hogy ez azért jobb , meg biztonságosabb , stabilabb, és elnéztem a hiányosságait.
Gondoltam jobb a szoftvare, talán....de csak azt látom hogy toldozzák foldozzák az OS10-et, aztán egyre rosszabb szegény.
Persze vissza meg nem lehet tenni a 9-et!!!
Azt sem értem hogy kiadják Beta tesztelőknek a rendszert , ó soknak, aztán mégis vacak.
NEM ÉRTEM!!
Lassan nem áll fenn a Status Quo és billen a mérleg , de nem az iOS irányába......
Várom az építő javaslatokat.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Coc@s
őstag
válasz l.sebestyen #153270 üzenetére
Ilyesmikre gondoltam.
Vagyunk itt páran, akiknek nyilván felrémlik ez a "hasonlóság", és a BB-re visszaemlékezve nem biztos, hogy egy szép fényes jövőt látunk emiatt.@Noxy:
Sejtem, hogy a piros pöttyöket hozod párhuzamba, de nem hiszem, hogy ez egy szakmai topicba való méha még oly poénos is.
Én ha modi lennék, akkor bizony törölném. És abban az esetben is, ha a "vörösökkel" hoznád össze a dolgot.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
Kiss67
senior tag
Apropó, kérdezném , hogy vissza lehet térni 10.2 ről 9.3.5-re valahogyan?
Esetleg így? ITTEN[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Noxy
veterán
válasz Kiss67 #153275 üzenetére
Persze vissza meg nem lehet tenni a 9-et!!!
NEM ÉRTEM!!
Az első 2 hétben nem láttad ezeket?
Mert ugye a megjelenés után, kb 2 hétig VISSZA LEHET RAKNI az előző verziót. Jelen estben a 9.3.4-t.
De most még pld a iOS 10.1 (14B72) vagy a iOS 10.1.1 (14B100) vagy a iOS 10.1.1 (14B150) is visszarakhatod. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
GhettoChild
tag
Hihetetlen ez az istyle csaló lehúzó banda !!!
100ezer forint ért akarták megjavítani a garanciás 5s-em !!!
Persze nekem volt igazam és kaptam egy újat... -
ittakary
nagyúr
válasz GhettoChild #153281 üzenetére
az a lényeg hogy ebből mi mindent értünk!!!! nem is kell leírnod többet
!!!!
-
-Ben-
veterán
Abban egyetértek, hogy lehúzó és „csaló” banda, de ezt 1500 felkiáltójel nélkül is le lehet írni.
Persze az luxus, hogy leírd, mi is volt a komplett történet... -
Kiss67
senior tag
Szia.
Igen, ezt tudom, de mint tudod azóta hogy kijött ez a "super" IOS10, legalább 3 vagy 4 szer jött ki javítás, amitől az ember azt várná hogy jó lesz és csak teszi fel , és vár , és vár hátha, és szép lassan ugyan úgy jönnek a hibák, és .... a hajó meg elmegy.
Érdekes ez az Apple gondolkodásmód.
Ez akkor állná meg a helyét,ha a rendszer azért jobb lenne.
Amikor iphone-os lettem, nem értettem miért van néhány embernek elege ebből.
Most már kezdem érteni...
Sajnos.
ÉrdekesHa valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Gyurma_13
aktív tag
Írj az apple-nek, azt hogy ide beírsz pár felkiálltó jelet nem fog semmi változni.
Ha mondjuk bővebben is kifejtetted volna, még lehet mi is tanulnánk belőle. -
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagyon kepben a fotozas teren, viszont szeretnek a jelenleginel kicsit komolyabban foglalkozni vele. Na mar most van az a RAW fotozas, de ugy tudom, hogy az peldaul gyari kameraban nem mukodik. Tudtok ajanlani appokat hozza, valamint szerkeszteshez is? Szerkeszteni telefonon is lehet rendesen vagy csak gepen erdemes? A telefonom iphone 7 -
Chiftain
aktív tag
válasz Kiss67 #153285 üzenetére
Mindig is ilyen volt. Jött ki új fő verzió, aztán jöttek utána a javítások/frissitések. Van amikor több van amikor kevesebb. Ha nem javitanák az lenne a probléma. Abban igazad van hogy vannak benne hibák, olykor idegesítőek is. Mondjuk nekem ezek egy frissitéssel vagy hard resettel mindig eltűnnek. Ráadásul bagatell dolgok, más rendszerek hibáihoz képest. Aki nem tud ezekkel együtt élni az vált, vagy pedig "szenved" ezzel az oltári bugos ios10-el.
Arra egyébként kiváncsi lennék hogy mi okozza azt, hogy egyesek mint pl én, egy teljesen stabil és normálisan működő ios10-et kaptam/kaptunk. Mások pedig a hajukat tépik a hibák sorozatától. Ott van pl a laggolás, van akinek jelentkezik, van akinek meg nem vagy alig észrevehetően. Vagy mitől érint téged az amit leírtál mást meg miért nem? -
Shamat
aktív tag
Ismét ingyen tölthető a Magic Launcher Pro.
DEAD LIKE ME
-
bandigno
senior tag
ma azt vettem észre, hogy ha jobbra suhintok vagy lehúzom a redőnyt, ugyanúgy az értesítési sáv jött elő, fél órára rá meg mindkettőre csak a widget nézet. ez bug vagy direkt ilyen?
-
gyuromoj
veterán
Kint van a 10.2.1 fejlesztői béta.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest