- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
megema #23129 üzenetére
Megvan a hiba. Utólag át lehet írni a felhasználónevet/nicknevet. Ha "Ő" karakter van benne, akkor lesz használhatatlan a weblap. Csak a szokásos...
Az Apple ID-nál is ezzel kell trükközni. A vásárlásokra külön fiók van (családi megosztás előtt valahogy meg kellett oldani, hogy mindenki hozzáférjen az appokhoz), és amíg nem írtam át "O"-sra, vagy "Ö"-sre a nevemet, addig nem volt hajlandó elfogadni a bankkártyát. Ha utána visszajavítottam, akkor következő vásárlásnál megint nyafogott. Így inkább úgy hagytam. Viszont, hogy elő tudjak fizetni nagyobb iCloud tárhelyre, a saját fiókomhoz is hozzá kellett adni egy bankkártyát nemrég. Ott szerencsére visszajavítás után nem nyafog érte, mivel automatikusan vonják. És milyen érdekes, jól is jelenik meg a "Ő".
-
madgie
titán
-
válasz
megema #12690 üzenetére
Egyiket sem próbáltam. A TeeVee-t nagyon szeretem, mivel mintha nekem írták volna, pont annyi és olyan funkciója van, amire nekem szükségem van, mindez egyszerű kezelhetőség mellett. Ingyenesen szereztem be (AppZapp), így nem próbáltam mást. Az Office appokkal az a helyzet, hogy nekem egyszerű dokumentumnézésre kell (azt is két havonta egyszer), szóval nem tudom megmondani, hogy miben más/jobb mint a többi hasonló cucc. Ha minden igaz, azt is az AppZapp miatt választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest