Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
ittakary #5395 üzenetére
Ne érts félre!
1. Általánosságban mondtam pl a pc játék témát is. Nem te voltál a célpont!
Nem mondok személyes véleményt senkiről, míg nem tudom a hátterét, nem ismerem őt!
2. Egyáltalán nem hiszem azt, hogy ilyen lennél. Megint csak általánosságban beszéltem, de ez látszik is szerintem!
3. Nem neveztem az üzletelgetést munkának. Értsd úgy, hogy van egy alap kereset, legyen az magyar ÁTLAGBA(!!!) 130 ezer forint és ebből nem jutna 200ezres telefonra, akkor kamatoztatja az illető az "üzleti" készségét és a neki már nem szükséges dolgokból összeszedi rá a pénzt!4. pontba meg teljesen egyezünk , ugyan ezt mondtam én is!
ui:. A "testvírem" jelzőt meg nem tudom eldönteni, hogy szarkazmusból (mert netalántán láttad, hogy nem budapesti vagyok), vagy csak szimplán poénból szúrtad a monológod elejére!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ryzen 3 2200G processzor tartó dobozban, ventilátorrak
- Újszerű, garanciás Samsung Galaxy Tab A9+ 5G tartozékokkal eladó.
- Microsoft Xbox Series X/S Remix Special Edition kontroller + Play & Charge töltőkészlet
- Fehér Pc:Ryzen 5 5500/16Gb RGB /512GB SSD/RTX 3060Ti RGB+ajándék
- Gigabyte RTX 4070Ti Super OC MAX kártyámat cserélném erősebbre!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest