- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrownB
tag
-
törölt tag
válasz
joker91 #25711 üzenetére
A HomeBudget van meg nekem, teszek vele még egy próbát.
Az hiányzik nekem, hogy pl. lennének állandó elemek pl. villanyszámla, feljönne egy popup ahová beíorm az összeget és megnyomni a gombot amikor befizetem.
Mert nem fix időpontban fizetem ezeket és az összege se fix -
Ragnar95
félisten
válasz
joker91 #25524 üzenetére
Természetesen a fizetősben nincs reklám.
Én kipróbáltam anno pár kiadáskövető appot és a MoneyWiz mindent ver fényévekkel. Végre nem kell kézzel váltogatnom a valutát, illetve be tudok állítani különböző számlákhoz különböző valutákat, a szinkront is tudja és pont kifogtam 1$-ért, annyiért szinte ingyen volt. Ezen kívül megjegyzi a kategóriát is az adott leírással rendelkező kiadáshoz/bevételhez és fel is ajánlja a már korábban használt leírást, így még gyorsabb 1-1 kiadás feljegyzése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest