-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
SG3rg0 #28544 üzenetére
Vodafone saját alkalmazás. Mindegy milyen programot teszel fel, csak megközelítő, tájékoztató jellegű lehet max, a szolgáltató úgyis úgy számol, ahogy akar.
Más: Nektek is gond van a messengerrel? Értesítések tűnnek el, az üzenetek pedig azután sem jelennek meg, hogy jött értesítés zárt képernyőre. Csak nekem vacakol?
-
nofi
addikt
válasz
SG3rg0 #26382 üzenetére
Én a Simple alkalmazást használom erre a funkcióra (is). Több helyen fogadták már el így is, de pl. hiába van gyári alternatívaként az Auchan hűségkártya benne, benzinkútnál nyilván nem nyújtod be a telefonod a kasszába, pénztárnál meg eddig 3-ból 3x nem fogadták el ha így nyújtottam oda.
-
válasz
SG3rg0 #26382 üzenetére
"A kereskedők egy része olyan szkennelő-technológiákat használnak, amelyek nem képesek az okostelefonok képernyőinek leolvasására. Ilyen esetben egyszerűen csak kérd meg a kasszást, hogy kézzel pötyögje be a hűségkártyád számát. Ezért az applikációban egy nagyító funkció is megtalálható."
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
SG3rg0 #20799 üzenetére
Például az export szerintem mindenki számára elég fontos és csak a legdrágább verzióban van benne. iCloud szintén. Számomra a multi currency is nagyon fontos, ehhez is a legdrágább előfizu kell.
Ami a vicc, hogy még a saját kategóriákhoz és visszatérő kiadásokhoz is elő kell fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest