- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
válasz tonyqa23 #27403 üzenetére
Remélem valami időlimit van. Mert egyszer vissza térítettem jó néhány alkalmazást, akkor utána soha többet nem tudok vissza téríteni, azért az durva lenne. És az előző néhány év amíg csak vásároltam tőlük (meg a térítések után is vásároltam), azt gondolom nem veszik figyelembe...
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
danilla
őstag
-
-
Ragnar95
félisten
-
Wlac
Ármester
válasz tonyqa23 #19020 üzenetére
Undorító egy valami az IAP, de a Modern Combat 4 esetében pont nem sok vizet zavart, mivel a második végigjátszással mindent fel lehetett oldani, amit meg tudtunk volna venni. Nem tudom, hogy az 5-tel mi a helyzet, de IAP és IAP között is van különbség.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
oszi666
őstag
válasz tonyqa23 #18997 üzenetére
Igen direkt lecsekkoltam mert ez bennem is felmerult
Arra gondoltam en opera mint hazsnalok turbo beallitason mobilnetes bongeszeshez. Ez alt 50% korul tomorit, szoval 100 letoltott mega helyett elvileg csak 50et szed le. Lehet hogy ez megsem mukodik? Sz opera mini es a telo sajat adatszamlaloja kb megegyezik.
Esetleg masnal nem fordult elo hasonlo?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
madgie
titán
válasz tonyqa23 #18854 üzenetére
Az akkor azért van, mert egyetlenegy kontaktot mentettél eleve vCard-ba. Az iCloudnál is el lehet nézni, ha csak simán egy kontakton állva exportálsz, nem ctrl+a-val jelölöd ki mindet. Ha jól látom google-ből hoznád át, ott a google contactsban a nevek előtt a pipa, a legtetetén, a nevek felett is ugyaott egy pipálási opció, amivel mindet kijelöli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vicces képek