Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
válasz
tonyqa23 #27403 üzenetére
Remélem valami időlimit van. Mert egyszer vissza térítettem jó néhány alkalmazást, akkor utána soha többet nem tudok vissza téríteni, azért az durva lenne. És az előző néhány év amíg csak vásároltam tőlük (meg a térítések után is vásároltam), azt gondolom nem veszik figyelembe...
-
danilla
őstag
-
-
oszi666
őstag
válasz
tonyqa23 #18997 üzenetére
Igen direkt lecsekkoltam mert ez bennem is felmerult
Arra gondoltam en opera mint hazsnalok turbo beallitason mobilnetes bongeszeshez. Ez alt 50% korul tomorit, szoval 100 letoltott mega helyett elvileg csak 50et szed le. Lehet hogy ez megsem mukodik? Sz opera mini es a telo sajat adatszamlaloja kb megegyezik.
Esetleg masnal nem fordult elo hasonlo? -
madgie
titán
válasz
tonyqa23 #18854 üzenetére
Az akkor azért van, mert egyetlenegy kontaktot mentettél eleve vCard-ba. Az iCloudnál is el lehet nézni, ha csak simán egy kontakton állva exportálsz, nem ctrl+a-val jelölöd ki mindet. Ha jól látom google-ből hoznád át, ott a google contactsban a nevek előtt a pipa, a legtetetén, a nevek felett is ugyaott egy pipálási opció, amivel mindet kijelöli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen monitort vegyek?
- Jelszókezelők
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 PRO Fekete Vezeték Nélküli Gamer egér
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i7-G5 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest