- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
válasz
tonyqa23 #27403 üzenetére
Remélem valami időlimit van. Mert egyszer vissza térítettem jó néhány alkalmazást, akkor utána soha többet nem tudok vissza téríteni, azért az durva lenne. És az előző néhány év amíg csak vásároltam tőlük (meg a térítések után is vásároltam), azt gondolom nem veszik figyelembe...
-
danilla
őstag
-
-
oszi666
őstag
válasz
tonyqa23 #18997 üzenetére
Igen direkt lecsekkoltam mert ez bennem is felmerult
Arra gondoltam en opera mint hazsnalok turbo beallitason mobilnetes bongeszeshez. Ez alt 50% korul tomorit, szoval 100 letoltott mega helyett elvileg csak 50et szed le. Lehet hogy ez megsem mukodik? Sz opera mini es a telo sajat adatszamlaloja kb megegyezik.
Esetleg masnal nem fordult elo hasonlo? -
madgie
titán
válasz
tonyqa23 #18854 üzenetére
Az akkor azért van, mert egyetlenegy kontaktot mentettél eleve vCard-ba. Az iCloudnál is el lehet nézni, ha csak simán egy kontakton állva exportálsz, nem ctrl+a-val jelölöd ki mindet. Ha jól látom google-ből hoznád át, ott a google contactsban a nevek előtt a pipa, a legtetetén, a nevek felett is ugyaott egy pipálási opció, amivel mindet kijelöli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest