Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Little Hulk
tag
Ezt a megoldást választottam, mert nem tudtam jobbat, válogattam az icloud-ból, töröltem meg kiegészítettem, és most rendben van, már exportáltam is egy vcard-ot. Egy laza fél óra ráment, de legalább rend van... Azért majdnem felrobbantam amikor összegyúrta a két telefon névjegyzékét.
Köszönöm -
Little Hulk
tag
Gyakorlatilag nem mentettem, sim kártyáról felraktam, aztán mentettem hozzá újakat. A baj az, hogy elkövettem egy nem kis hibát, 2 telefont használtam egy apple id-vel, és szépen összegyúrta a kontaktokat az icloud, aztán a 300 kontaktomból 500 lett, amiből persze 200 nem az enyém volt. Azóta csináltam másik apple id-t, de az én icloud-omban 500 szám van, most emiatt valahogy nincs kedvem az icloud-al rendezni a sorokat, mert csodát látok megint...
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Tudna valaki olyan alkalmazást mondani amivel le lehet menteni a kontaktokat, ha lehet wcf formátumban, mert 2-3 hétig androidos telefonom lesz biztosan! Köszönöm előre is!
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! A gyári fotók helyett tudna valaki más alkalmazást ajánlani? A règi kèpeimet szeretnèm külön alkalmazásba felmásolni. Köszönöm előre is!
-
Little Hulk
tag
Na a kontaktokat egyesítettem sikeresen, káosz van, úgy látom visszaút nincs, most olyan app lenne jó amivel tudom rendezni őket, többet kijelölni ès törölni egyszerre! Lètezik ilyen?
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Lenne egy kèrdèsem, sosem használtam icloud-ot most bekapcsoltam - már megbántam - de mivel kèt telefont használunk egy apple id-vel, egyesítette a kontaktokat! Vissza lehet ezt csinálni valahogy?
-
Little Hulk
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jogos, belefèr, csak veszek egy új feltöltőt aztán Jöhet is!
-
Little Hulk
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Jól látom, hogy a fizetős kell hozzá?
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Kèpernyőtükrözèshez kèrnèk egy kis segítsèget! Samsung smart tv-re próbálnèk tükrözni, ami apple tv hiányában csak routerról működik. Smart view alkalmazással a telefonnal kèszített fènykèpek ès videók átmennek, de pl. egy film már nem! Tudtok erre megoldást? Esetleg valami más alkalmazással?
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Olyan kèrdèsem lenne, hogy egy USA-ból származó független i6-al lehet-e itt bármilyen gond?
-
Little Hulk
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni! Ha menni fog akkor beszerzek egy ipad-et!
-
Little Hulk
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Hogy lehet? Ha hosszú leírni, megköszönnèk egy linket, aztán kiművelem magam...🙂
-
Little Hulk
tag
Előre elnèzèst kèrek a kèrdèsèrt, de lètezik IOS-re használható torrent alkalmazás?
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Korábban emlegettek egy Dark Mode beállítást! Tudtok erről valamit? Belekerült? Mert ha igen én nem találom...
-
Little Hulk
tag
Ha valakit èrdekel, a Lara Croft Go most 1 Euro!
-
Little Hulk
tag
Ha valakit èrdekelne ingyenes a remote media manager pro!
-
Little Hulk
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm, iTunes fent van, de nem tudtam, hogy kell neki!
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Talán nem teljesen ide való a kèrdès, de nincs jobb ötletem. iTools-ot használ valaki? Èrdemes? Működik rendesen? Mèg nem használtam, de úgy tudom egèsz könnyen lehet a telóra másolni vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest