- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sify
senior tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nem! IOS alatt nem támogatott. :-(
-
Sify
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én sima Ipadon (2018) találkoztam kb 1 héttel ezelőtt. De nekem az újratelepítés megoldotta.
-
Sify
senior tag
És megérkezett az új Airpods is.
[link] -
Sify
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Attól függ, ha olyan modellt veszel, ami csak WIFI-s abban nincs GPS modul.
-
Sify
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Várhatóan most tavasszal.
-
Sify
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszönöm! Újat vennék csak, viszont így meg csak részletre. 2 év részlet lenne, havi 4000.- Ft. UPC csak ezt a tabletot adja. Csak kérdés, hogy megéri e így is? Nekem nem kell nagy dolgokra (játék kizárva!) böngészés, filmezés (Netflix, HBOGo, Horizon Go, stb), fotózásra sem használnám erre van Iphone.
-
Sify
senior tag
Ipad mini 2-öt érdemes még venni vagy már nem? Várható még rá frissítés vagy már nem nagyon?
-
Sify
senior tag
Ha eladom az ipademet mi a legegyszerubb modja hogy toroljon mindent ?
-
Sify
senior tag
Sziasztok!Ipad Air 16 Gb Wifi+Lte, 2013.11.08-an vasarolt de lett hozza apple care +1 ev garancia vasarolva.Gyari tolto. Gyari smart cover. Doboza viszont mar nincs meg. Karcmentes. Mennyiert lehetne eladni? Koszonom!
-
Sify
senior tag
Ipad Air 9 publikus beta van fent. Facebook app ha ramegyek hogy a legfrisebb esemenyeket mutassa (show recenc) akkor kilep az appbol. Mar toroltem es ujra feltelepitettem, de a hiba tovabbra is megvan. Masnal is van ilyen hiba?
-
Sify
senior tag
Kb 1 honapja nekem is sikerult vennem az edigitalban ilyet. Nem volt vele semmi gond, siman beaktivaltak de csak telefonon lehet aktivaltatni. Vagy ha nem kell akkor meg el is lehet adni.😄
-
Sify
senior tag
Nekem Airem van, telekom mobilnet, hibatlanul mukodik az LTE. De amikor megveszed akkor eloszor aktivaltatni kell. Ugyfelszolgalat felhiv es aktivaljak. Majd a keszulek kikapcsol es be es mar mukodik is.
Nekem mind az Airt mind a Iphone4-et tolti a gepem rendese, nem kellet semmit sem trukkozni, telepiteni, csak usb2 van a gepemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Pixel 7 eladva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest