-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
blakey
titán
Újonnan nem érdemes, bár sokminden attól függ, hogy mennyit szánnál egy iPad-re, nekem Mini 2-m van, elégedett vagyok vele, talán még jön rá frissítés, de most jól muzsikál. Ha most kéne vennem használtan akkor bevállalnám, újonnan már nem feltétlenül. Mostanában én is gondolkodom, hogy lecserélem, de jelen pillanatban még minden jól működik rajta.
-
m0ski
aktív tag
Nálam is megvan ugyanez a hiba, sőt jónéhány másik is (Mini 2). Gondolkodtam, hogy visszatérek 8.4-re, de egyelőre inkább küldözgetem ezeket a hibákat a Feedback app-on keresztül.
Nyilván zavaró, hogy az Excelt nem tudom használni, mert ahogy cellába próbálnék írni kilép, illetve hogy a Safariban nincs "Jelszó automatikus kitöltése" opció, de amikor belevágtam a Beta verzióba, számításba vettem hogy lehetnek ilyen nyűgök. -
-Solt-
veterán
Business Net M díjcsomagom van, az sem lepne meg, ha ahhoz nem "járna" LTE...
Nekem csak az Asus külön programjával indult el a töltés, akkor is csak USB 3.0-ról...
(#60) Szabikaa20: Az USB 2.0 500 mA, az USB 3.0 900 mA-t tud, előfordulhat, hogy előbbi kevés az iPad-hez... ha jól emlékszem ez az Apple honlapján is fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest