Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
Munkaeszköz, de nem úgy hirdetik, hogy kőműves munkákra is jó.
Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.