- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
Munkaeszköz, de nem úgy hirdetik, hogy kőműves munkákra is jó.
Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.