- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
-
szabonagyur
félisten
válasz
papeti01 #43786 üzenetére
De így nézve neked pont a mini lenne az optimális.
Oké, hogy tanulsz rajta de azért nem feltétlenül jegyzetelsz, hanem ezek ugye videók nézése (linkedinlearning) vagy éppen felelet választós/hangosan ismétlős (duolingo) lenne.
Olvasni meg attól függ mit, de egy jó ebook olvasó messe kényelmesebb szerintem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
papeti01 #43783 üzenetére
2 olyan kérdést tettél fel amire igazából ne várj jó választ.
Nekünk van itthon Mini meg sima iPad 9 is.
Páromnak vettem anno a simát a Mini 2 helyére, de nem bírta a súlyt megszokni, mindig ölben tartja (hasonlóan nehéz neki sokszor a 13Pro is a 13 mini után).
Így nekem lett az iPad 9, neki egy Mini5, ami ugyanaz méretben súlyban mint a Mini 2 ami volt.
Nekem Mini4 volt előtte. Szembetűnő változás méretben, súlyban de nem zavar. De persze hordozni is autóval viszem kb., amúgy a Mini kompaktabb jóval az tény, de szinte ugyanarra használjuk mindketten és nem problémás (eléggé hasonlókra mint Te akarod).
Így a kérdés szerintem az, hogy melyikből mire van pénzed, mennyi időre tervezed.
Szerintem menj be bármilyen üzletbe, MM és társai és nézd meg, hogy kell e neked annyira nagy éppen.
Elvárásaid közül egyedül a videó aminél talán érdekesebb a méret, bár sokan filmeznek 4-5" körüli kijelzőn is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Elite: Dangerous
- BestBuy topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest