- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stellaz #45480 üzenetére
Ez a gyártó nem úgy gondolkozik, hogy ez egy pc, és alkalmazásonként szabályozod a hozzáférést, hanem a profilnál tudod megadni, hogy mihez fér hozzá a felhasználó. Ebből a szemszögből nem értelmezhető, hogy ugyanaz a profil (felhasználó) egyszer hozzáfér a yt-hoz, egyszer nem. Az a profil, aki be van jelentkezve, az használja. Ezért minden üzenete, személyes adata azonnal hozzáférhető.
Olyan értelemben persze "megoldható" amit akarsz, hogy amikor odaadod a gyereknek a tabletet, akkor te kijelentkezel az id-dből és ő bejelentkezik a sajátjával, de ezt nem nevezném egy jó megoldásnak, nem igazi felhasználóváltás. Sajnos ezt a gyártó ugyanúgy egy személyes eszköznek tekinti mint a telefont, az oprendszere is egyébként ahhoz áll közelebb, nem a számítógéphez. -
DanielLong
senior tag
válasz
stellaz #45481 üzenetére
Megértem a kritikád. Fájl másolást én PC-n 3utools-szal csináltam, az működött jól. Egyébként a megosztott mappákat meglepően jól látta a tablet, hozzáadtam a fájlkezelőben a pc-t, mint egy szerver, tudtam az ip-jét. Néztem róla így filmet és szépen működött. Wifivel nem volt gondom, eddig mindenhol stabilan ment nálam, pedig 4-5 különböző router is volt. Profilok nekem is hiányoznak, Bluetooth-t nem ismerem.
-
chatran
őstag
válasz
stellaz #44563 üzenetére
Az app store az ahonnan az alkalmazásokat le tudod tölteni az iPad-re. Az Apple Store meg ugyanaz, mint az apple.hu, onnan apple cuccokat és kiegészítőket lehet rendelni.
Az első nélkül nem, a második nélkül simán lehet élni. Le is törölheted.A beállításoknál a ti ID-tokkal van bejelentkezve az iPad az iCloudba?
-
chatran
őstag
válasz
stellaz #44556 üzenetére
Gondolom nem törölte az ipad-et, mikor eladta. Beállítások, általános, ipad átvitele vagy alaphelyzetbe állítása, itt pedig összes tartalom és beállítás törlése.
Ha nem akarjátok törölni az egészet akkor az a megoldás, hogy a frissíteni kívánt appot törlitek és letöltitek újra, immár a ti apple ID-tokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest