- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dimaj
aktív tag
Na és miért ? Ios 12 béta megy az enyémen jó ideje, és meg gyorsabb lett, mint ios 11 volt.. inkább örülnének hogy az Apple ad új rendszert a Megvásárolt készülékek ez és nem pedig Android szinten van ahol 80 %-ban nem is frissítenek rendszert ha nem azt kapod amivel megveszed a készüléket.
-
Friczy
senior tag
Nekem minden vásárlásról jön SMS, és ha a mobilom kéznél van, egy perc alatt le tudom venni a kártyalimitet, onnantól több vásárlás nincs, tehát max. 5000 Ft a kockázatom. Ráadásul a kártya ellopása esetén törvényileg szabályozva van, hogy max. 15ezer Ft-ot terhelhetnek az ügyfélre.
http://www.azenpenzem.hu/cikkek/ellopott-bankkartya-most-mar-tenyleg-minden-mas/4667/
-
BaLee
addikt
Ha nem számít mennyiért bankolsz akkor ne válts.
Haverom ugyan ezt írta amit te, hogy a telefon mindig nála van és mindig azzal fizethet, ez így van, ez tök jó. De vehetsz olyan tokot, hogy a bankkártyádat belecsúsztatod és akkor az is mindig nálad van. Meg amíg a haverom kifizetett évi több 1000Ft-ot ezért a számláért meg a kártyáért addig én nem fizettem semmit, sőt évi 60-70 ezer ft kaptam vissza a kártyás vásárlások után. Ennyiért inkább magamnál tartom a kártyámat... -
Cuccok
tag
"Boltban sem használok bankkártyát, otthon van biztos helyen"
jézus....
"A levelezőből átraktam a Pages-be, ott a tollal kitöltöttem, majd azonnal visszaküldtem pdf-ben."
A pages tud pdf-et megnyitni szerkeszteni és utána (nem külön layerként) elmenteni?
Mert akkor lehet ránézek. -
Noxy
veterán
Ok ne vegyél A TV-t, ha a TV-d tudja, de a NAS nem hülyeség. Az iPad-ról minden felmehet rá, + az összes média tartalom PC-röl.
Mind ezt lejátszhatod az okos TV-l, + az iPad-l is. De azt csak te tudod hogy mi jó neked. (Ja ès minden NAS-hoz van iOS app amivel meg lehet a “bonyolult” fájlkezelést oldani.) -
umfrider
senior tag
Igen, ez lehet. Megnézem akkor. Mert most azzal küzdök, hogy kitöltök egy pdf-et, elmentem; ha a fájlokon keresztül nyitom meg a goodle driveból akkor emlékszik a kitöltésre, de ha a google drive appon belül nyitom meg akkor pesig nem. Ráadásul, ha a Canon print app-ban szeretnem nyomtatni, akkor szintén nincs benne kitöltés. Viszont, ha a Fájlokban az említett módon van megnyitva és tovább küldöm mailben, akkor mrgtartja a kitöltésr.
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
Elengedtük
Én még nem jöttem rá, hogy a pages-t mire tudnál használni. Hátha megvilágosok valamikor...
Más: Hand off működik iphone és ipad között? Engedélyezve van mindkét készüléken, de nem akarja csinálni. Apple support oldala szerint mennie kellene, de vagy én vagyok béna, vagy tényleg nem kompatibilis.
-
Noxy
veterán
Csak annyi hogy az egyik pár e Ft, a másik meg több mint 100 e. (Típustól függően).
Az elsőt csak arra lehet használni, a másodikat meg sokkal többre. Ráadásul ha meg valami értelmesebb dologra használod ezen kívül, akkor az aznapi képed el is tűnik a szemed elől.
Ezért írtam a képkeretet, mert azt egész nap nézegetheted. -
-
Süvi
őstag
Igen, ez megoldható, én már csináltam ilyet (nem a sidebook alkalmazással), hanem sok másikkal, de megoldható.
IOS frissítés kikapcsolására 1 éve ilyen lehetőség volt, biztos van most is hasonló. -
Jano_023
őstag
Nem kötöszködés,de az én 1,5 éves ipad air 2 nem fagyott még soha. Nem vagyok nagy Apple fun és a telom is egy S7 edge ami szerintem az egyik legjobb telefon. Szerintem ha neked ilyen sok gondod van vele érdemes lenne elvinni és megnézetni, mert lehet más gond is van ott. Nehogy valami hardveres gond legyen és csak a gari idő után derüljön ki.
Nekem az előző frissítsnél olyan gondom volt hogy néha a kép forgatás beragadt és csak úgy javult meg ha újra indítottam. A mostani frissítés óta nem jött elő. -
galaxys80
veterán
Látom nehezen megy a szövegértés.
Harmadszorra mondom el, hogy igen. Tudsz nézni PDF magazinokat, hallgathatsz zenét, nézhetsz filmet, másolhatsz képeket a pendrive-ről.
A frissítés letiltása meg nem mindegy, hogy hivatalos-e? Működik.
Androidon a root vagy IOS-on a JB az hivatalos lenne? -
galaxys80
veterán
Ismeretlen lenne? Max számodra.
Mutattam neked kipróbált és működő megoldásokat.
Ha neked ez nem felel meg, így jártál. Megszoksz vagy megszöksz.
Mellesleg tudok neked mutatni nem kínai pendrive-ot 5X ennyiért. Az megfelelne?
Egyébként úgy van ahogy felmásolod pc-n a PDF-et aztán hajrá.A böngésző fagyással kapcsolatban meg nem fogok mást írni, mint ami a tapasztalatom. Ha te ezt nem hiszed el, akkor az a te bajod.
-
galaxys80
veterán
Nem tudom milyen motort használ a Chrome, viszont nálam sem iPhone-on, sem iPad-en nem fagyott ki soha.
Háttértárat nem kezel az ipad.
Rosszul tudod. Temérdek fajta pendrive van már amit kezel az iPad.
Én például egy ilyenről [link] nézem a filmeket.Frissítés: Ha jól tudom állandóan feldobja, hogy frissítsél, nincs olyan lehetőség, hogy köszönöm, én nem frissítek ezentúl.
Szintén rosszul tudod.[link]
-
Ragnar95
félisten
iPaden én sem tudom, de pl gépen csomószor kényelmesebb fogadni a hívást, mert úgyis be van dugva a fejhallgató, így nem kell a telefont a fülemhez tartani, csak 1 kattintás gépen és már megy is a hívás.
Arra értettem csak az előző hsz-em, hogyha már használja az ember ezt a funkciót iPaden, akkor nyilván otthon fogja használni, ahol általában senkit nem zavar, ha kihangosítva telefonál. -
-
CharlieDrop
veterán
Én úgy vagyok az ilyenekkel, hogy igen, minden ami még támogatott rendszer, arra megéri feltenni.
Igaz a iPhone 4 esetében szívás volt a 7-t feltenni, mert használhatatlan lett, de ha az lesz vele, egy ideig még simán vissza lehet állni az előző verzióra.
Mondjut Airen nem tudom milyen a 8.1.2 iPhone-on megérte lecserélni 8.1.3-ra
-
Auratech
őstag
Bocsánat, ha meggondolatlanul feltételeztem a lezárt képernyőt említve.. Természetesen jogos az igény, hogy ne álljon meg a felvétel, ha a képernyő takarékra áll... Némely progival előfordul.
Az AAC modernebb PC-s médialejátszókon ismert almák világán kívül is. VLC, Foobar, MPCHC.. Mai telefonok viszik..
Fizetős progik között van jó pár, ami MP3-mat is tud, dropboxba ment, adott jelszintre aktiválva vesz fel-előadást felvéve a firkálással telt időt nem rögzíti, csak, mikor duma van...Ha érdekel, privátba küldhetek listát.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest