- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Vásároltam kb 3 éve vadonatújan egy ipad air-t. Amíg nem frissítettem (ha jól emlékszem 8.3 volt, amivel vettem), addig tökéletesen hozta azt, amit elvártam a készüléktől, gyors volt, mindenre azonnal reagált, nem léptek ki az appok. Majd én hülye a firefox miatt befrissítettem, mert az csak azthiszem 11-el ment. Na ettől kezdve vége lett a szép életnek, jelentősen lelassult, az appok kiléptek többször, böngészés közben is akadt. Ekkor megfogadtam, hogy SOHA nem fogom frissíteni az IOS eszközömet, mivel nem lehet visszacsinálni, és ha szar, akkor lett egy olyan eszközöm, amit rossz érzéssel használok, mert laggol, lassú, vacak.
Beta-t meg soha semmire nem rakok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest