Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Vásároltam kb 3 éve vadonatújan egy ipad air-t. Amíg nem frissítettem (ha jól emlékszem 8.3 volt, amivel vettem), addig tökéletesen hozta azt, amit elvártam a készüléktől, gyors volt, mindenre azonnal reagált, nem léptek ki az appok. Majd én hülye a firefox miatt befrissítettem, mert az csak azthiszem 11-el ment. Na ettől kezdve vége lett a szép életnek, jelentősen lelassult, az appok kiléptek többször, böngészés közben is akadt. Ekkor megfogadtam, hogy SOHA nem fogom frissíteni az IOS eszközömet, mivel nem lehet visszacsinálni, és ha szar, akkor lett egy olyan eszközöm, amit rossz érzéssel használok, mert laggol, lassú, vacak.
Beta-t meg soha semmire nem rakok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest