- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Vásároltam kb 3 éve vadonatújan egy ipad air-t. Amíg nem frissítettem (ha jól emlékszem 8.3 volt, amivel vettem), addig tökéletesen hozta azt, amit elvártam a készüléktől, gyors volt, mindenre azonnal reagált, nem léptek ki az appok. Majd én hülye a firefox miatt befrissítettem, mert az csak azthiszem 11-el ment. Na ettől kezdve vége lett a szép életnek, jelentősen lelassult, az appok kiléptek többször, böngészés közben is akadt. Ekkor megfogadtam, hogy SOHA nem fogom frissíteni az IOS eszközömet, mivel nem lehet visszacsinálni, és ha szar, akkor lett egy olyan eszközöm, amit rossz érzéssel használok, mert laggol, lassú, vacak.
Beta-t meg soha semmire nem rakok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- Bigme HiBreak Pro e-ink okostelefon
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest