- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
november #9772 üzenetére
Nem csak a hatulja rezonal, hanem az egesz (elol is
)
Amig gondolkoztam csereljek-e azt hittem zavarni fog, de engem special nem nyomaszt.
A vekonyitas velejaroja...alig van tehetetlensege a haznak, es a hangszorocska onmagaban ad ki annyi melyet mint egy-egy kisebb bt hangszoro, csak nem hallod amig le nem rakod asztalra pl. es emiatt persze, hogy berezonal a hajszalvekony anyag hatul, meg mashol is az egesz.
Viszont ha valami hangelmenyt akarok akkor egy fules hozza, vagy hangrendszerhez csatlakozatni akar bt-n akar airplay-en keresztul, es kesz. -
válasz
november #9735 üzenetére
1. Eddig nem vettem észre, már egy hónapja megvan.. de nem is fogom nézegetni, abszolút nem tűnt fel semmi eddig.
2. Mivel ilyen vékony, szerintem egy közepes leejtés is végzetes lenne számára (bendgate), nem dobálom.. fólia-tok van rajt, biztosra megyek. Nem nagyon hajlamos a karcra otthoni használatnál, ha viszed-teszed-pakolod, egy fóliát szerintem dobj rá.
3. Tökéletes, nem csillog villog.
4. Itunes -> zene -> játéklista szerkesztése -> behúzod vagy tallózod -> szinkron
Nem kell jogtiszta zene, azt teszel rá meg olyan minőségűt amilyent akarsz.5. Nem hallgatok rajt zenét, de nagyon zavaró ahogy rezonál a tablet hátulja, sosem fogok zenét hallgatni rajt, telefonon sem.. ha igen akkor alap a füles. Vagy ha nagyon akarsz rajt zenét hallgatni ~10-ből megvan egy jobb fajta bt hangszóró.
6. Mennyire stabil az iOS? Legstabilabb rendszer szerintem. Volt androidom is, de amióta eladtam csak az iOS telefonban is meg tabletben is. Számomra nincs bosszantó hiba.
7. Most ebayes tokot használok, de van smart case utánzat is, annak szar a mágnese de nem is 28.000 volt hanem 2.600 vagy mennyi. De sok ember olyant kap aminek működik a mágnese. Fólia most valami olcsó van rajt de amint találok jó minőségűt ami az ésszerűség határain belül van (<3000ft) akkor cserélem.
Remélem segítettem.
-
NGA
addikt
válasz
november #9136 üzenetére
Amire számíts:
Skype szar, egy idő után lemegy valami mélyalvó módba, és nem csörög ki.
Nincs magyar teljes billentyűzet, ahol kint van az összes ékezetes karakter, csak fizetős, az is szar az elmondások szerint.
A programok közt nincs átjárás, azaz pl a PDF-et annyi példányban tárolja, amennyi programmal megnyitotta. Kivéve zene, kép, videó. -
Süvi
őstag
válasz
november #9143 üzenetére
1, Szerintem nagyon jó az AIR-is, bár többször elcsábultam, jó a marketinggépezet. Nem véletlenül nem adtak ki Air3-at, nem volt most idén értelme fejleszteni a 2-t, jövőre bekerül sztem a 3dTouch vagy a Pro érzékenyebb érzékelője.
2, A megvásárolt appokat bármikor le lehet törölni, utána ingyen vissza. Van családi megosztás. A párom hozzám van kapcsolva, ha valamit én megveszek, ő is ingyen letöltheti.
3. Nincs
4. Videók megfelelnek?
5. Én most egy ilyet vettem most az aprón 6.000Ft-ért, és használok az oktatáshoz, mert ott több az analóg jeles projektor. Ezeknek azért ennyi az áruk, mert nem passzív készülékek, hanem van benne egy kis aktív eszköz. Ugyan ilyen a lightning to HDMI is.Ezeket ott is tudod használni, ahol nincs wifi, vagy a másik készülék nem tudja. -
Noxy
veterán
válasz
november #9143 üzenetére
-1 passz mert én mindennel maradok az iOS 8.3-n. Nem csak a JB miatt, mert ezek után már jobbat nem lehet várni. (Air, 5s)
-2 iTunes, iCloud mindent ment. Az AppStore-ból bármikor letölthetőek a megvásárolt App-k. Nem kell ujra meg venni, ha uaz-l az Apple id-l jelentkezel be.
-3 Vírus az ismertlen a JB mentes iOS-n.
-4 http://www.apple.com/hu/support/ipad/
B..kártya nélküli reg... ingyenes app letöltésével kell kezdeni. Eközben kell létrehozni az Apple id-t.
-5 Apple TV, vagy Google: lightning hdmi adapter ( az utóbbi nem nagyon éri meg az árát, + 10e egy Apple TV. Az utángyártottakal meg néha gond is akad. -
Auratech
őstag
válasz
november #9136 üzenetére
Tartós de, hogy makulátlan legyen kell rá tok. Az nem gond, mert úgy is olyan vékony, hogy tokkal sem vastag, nehéz.
Akksi jól bírja. Mivel bika a proci, az alap böngészéstől langyos is alig lesz..
Rengeteg app válik ideiglenesen ingyenessé, vagy filléres árúvá. Szerintem ebben emeltebb a minőség, mint androidos platformon. Használom az AppsGoneFree és az AppZapp progit, amikkel a napi kedvezményeket, ingyenessé váló appokat mindig észreveszem..Kereshetem..
A másolás bármely közös felhőszolgáltatóval könnyed. Dropbox, One, Mega,, Pc-ről meg iTunes és külsős progik pár kattintással átjárhatóvá teszik a két platformot..
Monitorral a legjobb az Air play vezeték nélkül, Vezetékkel meg van HDMI kábel. Nem olcsó de csak egyszer veszed bármely lighting csatis eszközre. Én rendszeresen projektorral kötöm össze, egy 720P-s Acerrel.
Az igazsághoz tartozik, hogy nem natív 1080P a HDMI csati kimeneti felbontása, hanem 1600x900 van valahogy felskálázva. Ezt gyerekbetegségnek tartom és neheztelek az Apple-re. Amikor a tablettel hibátlan FHD, 2K, 3K videókat lehet csinálni. Meg 4K-t is. -
univerzita
addikt
válasz
november #9136 üzenetére
Tartós nagyon, csak akkor teszem tokba ha viszem magammal,kijelző nem karcolódik( 2 éves a enyém) még nincs rajta karc. Aksi nagyon bírja,nálam 14-16 óra. Nem melegszik ( esetleg játéknál picit). Szerintem van elég ingyenes jó ap ( sokszor van akció). Windows - ról lehet documentumok,képeket,filmeket,zenéket másolni. De még biztos kapsz válaszokat.
-
blakey
titán
válasz
november #9136 üzenetére
1. Nagyon tartós, fém ház, jó kijelző bevonat, nem tudom, hogy GG vagy zafír, de lényegtelen, mert nagyon jó.
2. Ha nem volt iOS-szed, akkor nem tudod, hogy milyen a jó üzemidő. :4 óra intenzív használat után, a hátlap kézmeleg és olyan 75%-os az akks (100%-ról számolva)i.
3. Nem igaz, több és minőségibb app van, mint bármelyik másik platformra, mindhárom van. Ingyenes app is rengeteg, nem számoltam, de ami "ott" ingyenes az általában "itt" is.
4. Felhő, SMB működik, nem kell közvetlenül, kábellel a géphez csatlakozni. Amúgy nem körülményes úgy sem, iTunes a barátod.
5. Vannak Airplay lehetőségek ill. kábelest nem próbáltam, még soha nem jutott eszembe, hogy monitorra csatlakoztassam. -
Szabikaa20
őstag
válasz
november #9136 üzenetére
Szia!
1. Tokban van igaz,de nem elejétől...2x esett képernyőre úgy hogy csúszott is,még hajszálkarc sincs rajta!
2. Ha napi 3-4órát használnád(attól is függ persze mire) 4-5napot kikéne bírni!A gyárilag megadott 10órát simán bírja!Enyém nem melegszik...Játszásnal tálán egy nagyon picit melegebb!
3. Nem igaz!Sok ingyenes jó progi van ugyan így mint androidnál is.Persze vannak fizetősek is de azok se nagyon drágák 0.79-5€ max attól függ milyen progi kell...
4. Milyen adatra gondolsz?Erre inkább más válaszol...
5. Vagy kábellel...meg talán apple tv-velmis lehet,de ezekhez nem ertek,szintén válaszol valaki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Assetto Corsa Competizione
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest