- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #21324 üzenetére
Duet display?
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr Bond 007 #21321 üzenetére
Megoldják, hogy átlátszóak legyenek az ujjaim?
-
NGA
addikt
válasz
Mr Bond 007 #21164 üzenetére
OTP-s vagyok. Miért is váltsak? Telefonnal fizetek, ott nincs pinkód. Feloldom az ujjammal, és odaérintem. Még az ipadomat is így fizettem ki, pedig az már 100e felett volt. Az ujjlenyomat azonosítás meg csak 2 percig enged fizetni. Kóddal nem lehet megkerülni. Max levágod az ujjam :-)
-
NGA
addikt
válasz
Mr Bond 007 #21160 üzenetére
Ne haragudj, de nem értem. Ha nem a vásárlási limitet veszem le, akkor mit? A PayPass-nál én nem tudom módosítani a limitet, ez fix 5000 Ft.
És bizony igaz, a neten tudok rendelni a fizikai kártyával webshopból pl postaautomatára.
-
markknight
veterán
válasz
Mr Bond 007 #20936 üzenetére
Kellett neki a nézettség. Mindegy, mert úgyis megveszi, meg bemutatja az újakat stb.
-
válasz
Mr Bond 007 #20779 üzenetére
Őszig meg malmozzon a két ujjával???? Vicceseket írsz. Főleg, hogy szinte semmi sem biztos abban, hogy jön és.mennyivel lesz jobb.
-
Lipton
őstag
válasz
Mr Bond 007 #20781 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ezek nagy része "adat", amit értek is, csak mit jelent ez user szinten valóban.
Most egy IPAD2 van, amit azért cserélünk le, mert már nagyon a végét járja (akku ko, töltőnél a csatlakozó haldoklik, sokszor leesett és néha elmegy a képe, stb.). Amennyiben működne, nem cserélnék le, mert "nincs igény jobb gépre" arra amire használjuk.Viszont ha már venni kell akkor a nagyobb sokkal jobban tetszik, kizárólag a méret (én nem egyéb teljesítmény?) miatt tetszik a 12,9 pro.
Így is megéri a 2017-es?
-
Lipton
őstag
válasz
Mr Bond 007 #20779 üzenetére
A 12,9 pro 2 verziója között gondolkodom. A első (2015?) van még 180-ért, a frissebb (2017?) pedig 230k-tól. Itt látom a spec-ben, hogy más a proci meg pár egyéb változás, de nem tudom, hogy ez felhasználói oldalról mit jelent. Bőven jó az első verzió vagy megéri a második +50k ráfizetéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest