Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Több dolog is beleszólhatott. Mint ahogy koránban írtam(kérdeztem) a szerver is felelős a valós internet sebességbe.
Az is lehet, h pont valami felhőszolgáltatás futott a háttérben(google, icloud stb..) fényképek, fájlok letöltése-feltöltése. -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
IPad-ra az iPhone-hoz hasonlóan van valamilyen módon szövegbeviteli lehetőség diktálással? Vagy ez csak az iPhone kiváltsága?
Köszi
-
Dreadloord
senior tag
válasz
gabyka
üzenetére
Köszi a tippeket, még aznap próbáltam több mindent, de semmi nem segített, szóval ráhagytam.
Tegnap megnéztem újra, és magától megjavult, mostmár hozza a telefon sebességét wifin, több helyen is teszteltem. Gondolom valami magától állítódhatot/frissülhetett a háttérben, mert én nem módosítottam azóta semmit

-
merqree
őstag
válasz
Rage47
üzenetére
Igen, az M1 chip ami különbség, amiből arra engednék következtetni, hogy ha "meggondolom" magam, és nem csak youtube-ra használnám, akkor nem kellene fejet vakarni, plusz a kijelző is "különbözik". A csatlakozó is USB-C az Air esetén. Nüaszok, én is érzem.
A chip-et abszolút nem tudom megítélni, főleg, hogy még csak december óta van az i13, előtte "robotoztam". -
merqree
őstag
Sziasztok,
Kizárólag saját szórakoztatás végett az iPad Air 5(2022) erős túlzás az iPad (9. generációval) szemben?
Mindkettőt 256 GB-os háttértárral és modemmel venném, és ár tekintetébel szemmel látható a különbség.
Látom, a chip teljesen más, de nem munkára venném, hanem videót nézegetni, illetve a kezdő általános iskolás gyerek is néha kézbe venné.Köszönöm a válaszotokat/ötleteket előre is!
-
UX
tag
válasz
Bogðan
üzenetére
Köszi a választ.
Az illustrator meg van de nem jön be, valószínűleg lemondom.
A Corel valami olyasmit ír hogy microsoft 365 előfizuval használható, csak az én egyszemélyes csomagommal nem. Szóval lehet hogy váltok csomagot.
PC-re meg valami 140e/év a corel. Nem olcsó.Az új ipad pro megjelenés időpontjáról senki semmit?
-
gabyka
senior tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nézd meg a router beállításait, ha lehet tedd fix frekvenciára/csatornára. Az apple cuccok érzékenyek az automata router-beállításokra.
-
Bogðan
csendes tag
2020-as nem M1 procis, ég és föld a difi teljesítményben.
Corel-t a 2-es verziója óta használok, hacsak nincs aktív Suite előfizetésed szerintem ne erőltesd. Vektoros tervezésre a Vectornator vagy az Affinity Designer a jó cucc ipaden.
(Meg persze az Adobe Illustrator de az is előfizus.) -
UX
tag
Sziasztok!
Lehet már tudni hogy az új ipad pro mikor érkezik?
Az árukeresőn több helyen is úgy láttam hogy a 2021-es 12,9-es pro-nak kisebb a processzor órajele mint a 2020-asnak, és úgy írták mindkettő M1-es. Ez elírás lehet vagy új fejlesztés?Illetve, használ itt valaki coreldaw-t ipaden?
Webdesign tervezéshez kellene valami. -
Amilo02
aktív tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Ugyan azon a szerveren próbálod mérni mint amin a telefon mérte?
-
consono
nagyúr
válasz
Dreadloord
üzenetére
Próbáld meg kikapcsolt Bluetooth-al mit mér, hátha az zavar be!
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
IPAD Air 5 wifis készüléknél mi okozhatja, hogy 2,4 GHZ-n, és 5 GHZ-n is 30-40 megabitet tud mérni internetre router mellett állva (250 megabites net), ugyanott állva Androidos telefonnal mindkét sávon kimérek 200 megabit körül.
Próbáltam keyboard folio nélkül is, nem az zavar be, úgy is lassú.
Van ötletetek?
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni.
Adott egy iPad Air 5. gen. LTE tablet. Hiába rakok bele fizikai sim kártyát vagy adok hozzá esim-et felismerni felismeri ki is írja, hogy 3G, de a net nem jön. Van esetleg még valami amit be kell állítani? Wifi-n tökéletesen működik. -
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan programot amiben jól lehet jegyzetelni, rajzolni és elérhető windows-ról is?
Jelenleg OneNote-ot használok, tökéletesen működik a szinkronizálás az iPad és a PC között, szinte egyszerre is lehet használni a kettőt, viszont az utóbbi időben borzalmasan belassult a OneNote, másodpercek telnek el mire megjelenik a szöveg miután lenyomtam a gombot. -
lita66
tag
válasz
moleculez
üzenetére
bocs, erre gondoltam:
https://support.apple.com/hu-hu/HT212017 -
lita66
tag
válasz
moleculez
üzenetére
kényszerített újraindítás?
https://support.apple.com/hu-hu/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios
A lányomnak ez segített anno az ő ipad air-ján -
moleculez
veterán
iPad 7:
Egész egyszerűen fekete a kijelző, nem reagál semmire. Ha feldugom tölteni, hallom a hangját, tehát be van kapcsolva, de nem reagál semmire.
Mit lehet csinálni? Külső behatás nem érte, legalábbis látható külsérelmi nyom nincs. Gyerek tabja, és ezért vastag tokban van, ha le is esett sem lehet komoly baja. -
lita66
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy a 3utools-al készített full backupot hogyan tudom böngészni PC-n? Pl kivennék belőle procreate file-okat, vagy üzeneteket/sms-eket. Előre is köszönöm ha tudtok segíteni!
-
törölt tag
Köszi az infót
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudna valaki valami ötlettel szolgálni, hogyan tudnám előhozni az Ipaden futó yutoub videóknál a magyar feliratot? Mert Windows alatt simán van magyar felírat, de Ios-nél én nem találok. -
Redchucky
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szaszyka
üzenetére
snapdrop.net, és még appot telepíteni sem kell.

-
Redchucky
aktív tag
Megvettem a 9-et, de az ideg csapkod. Tudnátok mondani nekem valamilyen technikát arra, hogyan tudok epub fájlokat az ipadra juttatni?
Köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok!
Melyik tabletet javasoljátok, ha sokat lesz használva Facebookra, Messengerre és Instagramra?
iPad 9. generáció vagy iPad Mini 6?Az iPad 9 sokat kézben tartva kényelmetlen lehet?
-
Redchucky
aktív tag
Köszönöm, Huawei mediapad t5- öt cserélnék le, de őszintén szólva nem tudom hogy az laminált vagy nem. Némi játék, több olvasás lenne a fő cél. Tudom hogy ebook olvasó lenne a célszerszám, az is van, de mindent nem cipelhetek el melóba

Az Air 4 meg ugye más kategória árban. -
R a y
senior tag
Engem nagyon zavart a rés, és ezért váltottam a pro-ra összel. Egyébként már nagyon aljasság, hogy még mindig ilyenek a sima ipadek. És nem csak a kényelemről van szó, még régebben volt egy 2017-es celluláros ipadem , ami már porosodott, bőven egy éven belül. Elfogadhatatlan szeritnem ez.
-
DGery
aktív tag
válasz
Redchucky
üzenetére
Ha valaki nem használt huzamosabb ideig olyat ami laminált lenne, akkor nem feltétlen fogja zavarni. Meg ugye ki mennyire szenzitív a dologra.
Én első iPad-nek 9-et vettem, de korábban használtam laminált kijelzős gépet. Tény és való, hogy teljesen más érzést kelt a laminált, de én nem vagyok rá annyira érzékeny, és nem használom olyan módon a gépet (pl rajzolás) ahol nálam nagyon kijönne.
Ennek ellenére a következő gép (ki tudja hány év múlva amíg elég az iPad9) biztosan laminált lesz, mert annyira bejött az egész eszköz, hogy szintet fogok lépni tablet téren
Érdemes egymás mellett megtapicskolni 2 készüléket (pl Air 4 + iPad 9), és személyesen meggyőződni a dologról
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Lehet furán teszem fel a kérdést, de nem vagyok nagy iPad guru (Régi Air-t használok olvasásra), de ismerős ezzel cseszeget már egy hete, szóval itt kérek inkább segítséget.
Melyik az az iPad, amivel ha mondjuk kompromisszumokkal is, de lehet még játszani újabb játékokkal (COD: Mobile, Genshin Impact, League of Legends: Wild Rift, majd később Diablo Immortal) és mondjuk használtan 100k alatt kapható. Létezik egyáltalán ilyen, vagy felejtős a téma?
Köszi válaszokat előre is.

-
Kókuszdió
nagyúr
Skacok ,
Az iPad 9-nél az ezüstnek már nem fehér az eleje?

-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok, a 2021-es Ipad 9-re mindegyik tok jó, amit 10.2-esnek hírdetnek? Kezdek belezavarodni
-
plejik
addikt
válasz
Dreadloord
üzenetére
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, IPAD-en hol kell beállítani, hogy a képernyőfelvét hangot is rögzítsen? Szeretném kommentálni a felvételt élőben, miközben megy a felvét.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Társasjáték topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erősítő, hangfalak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez akkor vmi hardveres hiba.