- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
12800 - 12701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amalgam
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok.
Tablet vásárlás előtt állok, és egy iPad Pro 9.7-re gondoltam.
Nem ismerem az iOS-t, ezért volna pár kérdésem:
1. Van olyan ebook olvasó alkalmazás, amelyikre a saját könyveimet tudom felrakni? Tehát nem online áruházból megvenni, hanem a tablet tárhelyéből, vagy felhőből felmásolni.
2. Van olyan videó lejátszó, amelyik minden formátumot lejátszik?
3. MP3 lejátszó van e olyan, amelyik a mappa nézetet is tudja?
4. Én Erdélyben lakom, ennek ellenére fel tudok e telepiteni bármelyik magyar alkalnazást?
5. Ha tok nélkül használom, könnyen karcolódik e a hátlap?
6. Az iPad 3100 lej nálunk, míg a Galaxy Tab S2 2100. Megéri e a majd 50 %-os felárat?A válaszokat előre is köszönöm.
1. Gyakorlatilag az összes ilyen, a gyári iBooks-szal is tudsz olvasni saját könyveket, de van még millió másik is.
2. Természetesen van, nPlayer a leginkább ajánlott.
3. Mappa nézetet felejtsd el iOS-en, mivel a sandboxing és a root jog hiánya miatt nem férsz hozzá a fájlstruktúrához, így max az adott appon belül tudsz létrehozni mappaszerkezetetet, de azzal is csak magadat szívatnád. Az Apple már régóta adatbázis alapú adattárolást használ. Az iTunes-szal ismerkedj, mert lehet, hogy bele fog telni egy kis időbe, mire átállsz erre a fajta fájlkezelésre, de utána garantáltan egyszerűbb lesz az életed.
4. Igen, csak egy magyar Apple ID kell hozzá. -
ittakary
nagyúr
-
Noxy
veterán
-
Amalgam
aktív tag
Inkább egy iPad Air 2-t vegyél
jelenleg az iPad Pro a képességeihez képest nagyon túl van árazva... Oké, jobbak a hangszórói, és a szokásos kicsit erősebb CPU van benne, de azonkívül rohadtul nem éri meg kifizetni 2x annyit, mint egy Air 2-ért
"MP3 lejátszó Mappa nézet" soha nem volt még Apple eszközöd? Itt gyakorlatilag nem léteznek MAPPÁK

Air 2-t már nem vennék, a legújabbat akarom. Az Air 2 egy normális tárhelyű változatban majdnem annyiba kerül, mint a Pro.
A 16 gigás Air, csak egy rossz vicc. -
ittakary
nagyúr
-
univerzita
addikt
Sziasztok.
1. Van olyan ebook olvasó alkalmazás, amelyikre a saját könyveimet tudom felrakni? Tehát nem online áruházból megvenni, hanem a tablet tárhelyéből, vagy felhőből felmásolni.
4. Én Erdélyben lakom, ennek ellenére fel tudok e telepiteni bármelyik magyar alkalnazást?
6. Az iPad 3100 lej nálunk, míg a Galaxy Tab S2 2100. Megéri e a majd 50 %-os felárat?A válaszokat előre is köszönöm.
E-book olvasót tudod használni saját könyvekkel, van videó lejátszó ami mindent visz. A hátlap nem karcolódik könnyen ( de tehetsz rá covert).
-
Amalgam
aktív tag
jelenleg az iPad Pro a képességeihez képest nagyon túl van árazva... Oké, jobbak a hangszórói, és a szokásos kicsit erősebb CPU van benne, de azonkívül rohadtul nem éri meg kifizetni 2x annyit, mint egy Air 2-ért
"MP3 lejátszó Mappa nézet" soha nem volt még Apple eszközöd? Itt gyakorlatilag nem léteznek MAPPÁK

Az iOS-t nem ismerem, csak az Androidot, meg a WP-t.
-
ittakary
nagyúr
Sziasztok.

-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
-
univerzita
addikt
-
Ragnar95
félisten
-
dAnky
aktív tag
Lenne egy olyan kerdesem h jailbreake nelkul lehet valami torrent klienst letolteni az ipadre vagy iphonera?
-
gzbotii
nagyúr
-
Noxy
veterán
-
20ár
tag
-
vadászcsiga
félisten
-
chatran
őstag
Ha safariban néztek egy youtube videót és kiteszitek fullra, akkor nektek sem teljes full screen?
-
gzbotii
nagyúr
Nekem múltkor 100%rol merítette le 0ra valami, kikapcsolt wi-fi mellett, ugy, hogy reggel kihúztam es elmentem otthonról. Délben be sem kapcosot
-
Noxy
veterán
Hasonlitsd ossze, mennyire lehet bezoomolni bongeszoben, ill.,az appban. Van egy 'kis' kulonbseg...
Hogyne lenne.. Pld a Flickrben jobban lehet zoomolni mint a gyári fotók appban.
A böngésző meg hogy jön ide? -
silmatauki
őstag
-
ittakary
nagyúr
addig addig beszéltünk itt erről, hogy tegnap beragadt egy app, és 9 óra használatot csinált nekem -15%-kal

2 hónapja van meg az Air 2 de sosem volt még ilyen... most még újra is kellett indítanom, amire megintcsak nem volt még példa

-
Noxy
veterán
Sajna a Flickr appot szarul írták meg – tényleg nem tud zoomolni. Gyak. használhatatlan komolyabb célra, én mindig Safarit használok helyette.
Azt miből szűrted le, hogy sz.rul íták meg?
Nem pixeles, zoomolni is lehet + újra le menti a fotókhoz is ha akarod.
CSAK MŰKÖDŐ INTERNET KAPCS.. KELL HOZZÁ. -
DigitXT
félisten
És hétfő éjjel miért nem dugtad töltőre? Vagy éjszaka is nyomkodod?

(Költői kérdés, mert igazából nem érdekel...) Január óta van meg a cucc, ment
fel rá a frissítés, amint lehetett. Az RR3 egyre jobban fut. Ha tölteni kell töltöm.
Jellemzően alvás közben nem szoktam nyomogatni, és amúgy: gyorsan tölt.
-
silmatauki
őstag
Sajna a Flickr appot szarul írták meg – tényleg nem tud zoomolni. Gyak. használhatatlan komolyabb célra, én mindig Safarit használok helyette.
-
gzbotii
nagyúr
-
Noxy
veterán
-
vadászcsiga
félisten

Sosem néztem az akku használatot. Azt sem tudom melyik adat mit jelent. Egyszer mintha Ittakary elmagyarázta volna, de közvetlenül utána el is felejtettem
-
gzbotii
nagyúr
Csak zavaró, hogy hétfő reggel leveszem töltőrol es kedd délben mar megint egy 40cm madzaggal vagyok a falhoz kötve.
~február mar be lett állítva újként. -
Noxy
veterán
Mi meg használjuk. Ha kell akkor a töltőre dugjuk.
A fene sem nézegeti a használatot.
Rakd újra, állítsd be újnak.
Addig is ki zökkensz egy kicsit a monoton akku nézegetésből.
Ezután meg kezdheted újra. -
gzbotii
nagyúr
Tyu, hogy eltelt az idő..fel se tűnt, hogy május van.

Mar január óta fennáll a problémám, azóta ennyi az üzemido. Erre írtam. -
DigitXT
félisten
Mi szükség van erre a stílusra? Valamennyit biztos gyengült, hiába nem "hígfos".
Szerk: megjegyzem, én már májust látok a naptárban, nem januárt, LOL.
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Air2-n Flickr appban full screenben, miért recések az I5-tel készített képeim? Olyan mintha egy alacsonyabb felbontású képet nagyítana ki. A képekkel nincs gond, mert megnyitva a Fotók gyári appban élesek.
-
gzbotii
nagyúr
-
DigitXT
félisten
-
gzbotii
nagyúr
-
erdoke
titán
-
DigitXT
félisten
addig nem is volt bajom, ameddig a 14 óráról volt szó, mert nekem is simán elpötyög 12-14 órát bármikor
amit utálok az az akksiidős epénisz effekt a 20 óra üzemidővel
minden topikban ez van
OnePlus + iPhone topikokat látogatom, de az akksiidő minden nap előkerül szinte, és mindig jön egy Dzsoni, akinek 1,5-2x annyit bír mint a többieknekBelinkeltem volna poénból a statomat, hogy alig 4 (!) óra, és már
csak 65% töltés... igaz 50%-ban az RR3 szívta le. Ez ilyen, LOL!
(Egyébként minden frissítés után egyre jobban fut a játék, szóval
pont nem zavar, ha cserébe többet fogyaszt - szaladjon szépen!) -
ittakary
nagyúr
Nem értem mi bajuk van. 51%-on van az akksi, 7 óra használat után,
erre azzal menőznek, hogy nekik 14 órát is bír... 2x7 óra az nem 14?
Mondjuk eleve röhej a köbön, használni kell, nem statot nézegetni.
(Valahogy nem életszerű, hogy 14 órán át olvasgat, de töltője nincs!)Namegaztán el nem kezdenék 10% körüli töltéssel játszani RR3-mal.
Agyon merül nekem futam közben, csak akkor dugiszáljam be, s úgy
tekergessem a levegőben, hogy ki van kötve a konnektorhoz?! Hehe.addig nem is volt bajom, ameddig a 14 óráról volt szó, mert nekem is simán elpötyög 12-14 órát bármikor
amit utálok az az akksiidős epénisz effekt a 20 óra üzemidővel
minden topikban ez van
OnePlus + iPhone topikokat látogatom, de az akksiidő minden nap előkerül szinte, és mindig jön egy Dzsoni, akinek 1,5-2x annyit bír mint a többieknek -
DigitXT
félisten
oké, de én használom is, nem csak olvasgatok rajta
fényerővel sem spórolok: napközben 60-75% manuálisan
akkor átfogalmazom, csak hogy ne menjünk át a prohardveren szokásos akksi-péniszméregetésbe: az én SAJÁT általános felhasználási szokásaimmal mérve nem csökkent az üzemidő az előző frissítéshez képest
Nem értem mi bajuk van. 51%-on van az akksi, 7 óra használat után,
erre azzal menőznek, hogy nekik 14 órát is bír... 2x7 óra az nem 14?
Mondjuk eleve röhej a köbön, használni kell, nem statot nézegetni.
(Valahogy nem életszerű, hogy 14 órán át olvasgat, de töltője nincs!)Namegaztán el nem kezdenék 10% körüli töltéssel játszani RR3-mal.
Agyon merül nekem futam közben, csak akkor dugiszáljam be, s úgy
tekergessem a levegőben, hogy ki van kötve a konnektorhoz?! Hehe. -
ittakary
nagyúr
oké, de én használom is, nem csak olvasgatok rajta
fényerővel sem spórolok: napközben 60-75% manuálisan
akkor átfogalmazom, csak hogy ne menjünk át a prohardveren szokásos akksi-péniszméregetésbe: az én SAJÁT általános felhasználási szokásaimmal mérve nem csökkent az üzemidő az előző frissítéshez képest
-
zolikaDB
veterán
-
ittakary
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
-
pescara
aktív tag
-
Chereiose
addikt
-
ittakary
nagyúr
-
Chereiose
addikt
App store nektek jó? nekem semmit nem akar elkezdeni letölteni...
-
lacy86
addikt
-
ittakary
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
-
erdoke
titán
9.3.2 elérhető
Nem javították a Safari újratöltős bugot sem. Bezárok egy fület, aztán egyszer csak felugrik holtából és újra betölt. Néha az ellenkezője történik, a megnyitott fül tartalma eltűnik, és a böngészési történetben sem látható.

-
vadászcsiga
félisten
-
törölt tag
De nagy szarrá vált ez az iPad. Jo dolog a cc meg a multitasking, de gépelés közben 2 percenként beugrik valamelyik a kettő közül, néha a falnak vágnám emiatt.
A multitasking kikapcsolható. Nálam is így van, és az iPad-emmel semmi probléma nincs. Nem laggol, simán és tökéletesen fut.
-
vadászcsiga
félisten
De nagy szarrá vált ez az iPad. Jo dolog a cc meg a multitasking, de gépelés közben 2 percenként beugrik valamelyik a kettő közül, néha a falnak vágnám emiatt.
-
manacz
csendes tag
Lényegében vennék egy Air 1-et. Akarnék egy tabletet megint mert hiányzik

9.1-nél adtam el ilyesmi lagokkal, persze nem ez miatt, de eladtam
De örülök ha javult! Ez jó jel. -
univerzita
addikt
Mivel tegnap töltöttem fel a Airt aksi időről még nemtudok nyilatkozni. Nekem mostanában 12- 14 órát bír ( nem merítem le tisztára). De a sima 9.3-al bírta akár 18 órát is. A rendszert én pörgőssebnek érzem a előzőhöz képest ( de lehet hogy ez csak afajta,,placebo " érzés.
-
manacz
csendes tag
Sziasztok!
iPad Air 1 userektől kérdezném, hogy mi a helyzet a rendszer animáció lag-okkal ios 9.3-on?

Különös tekintettel az alkalmazásváltóra, meg úgy ámblokk a megnyitás, bezárás animációkra
Köszönöm a válaszaitok előre is.
-
Szabikaa20
őstag
Nekem is már csak 12órát bír maximum az Air.7-8-as sokkal többet bírt!
-
gzbotii
nagyúr
9.3.2 elérhető
i5-re felraktam, iPadel még várok. Valakinek tapasztalat?
Amúgy meg, most már folyamatosan 7 órát bír a tab...8.4-el 9,5 volt, anno

-
vadászcsiga
félisten
-
focvis
veterán
Ph linkelős bug javítva lett? Megnéznéd nekem, vagy valaki?
-
vadászcsiga
félisten
9.3.2 elérhető
Ph linkelős bug javítva lett? Megnéznéd nekem, vagy valaki?
-
univerzita
addikt
9.3.2 elérhető
-
zolikaDB
veterán
-
törölt tag
-
Ragnar95
félisten
-
törölt tag
-
koxkids
őstag
Üdv! Mától én is váltottam iPad Air2-re androidról.

Az a kérdésem, hogy a Split View funkciót hogyan kell használni, mert nekem eddig nem működik! (az ok, hogy balra húzva láthatom a korábban megnyitott appokat, de nem tudom megfelezni a kijelzőt, hogy egyszerre két alkalmazás is működjön! Valamit külön be kell esetleg kapcsolni hozzá? Multitasking engedélyezve...)
Köszi előre a segítséget!Ez csak fekvő módban működik. Húzd be az appot jobbról a képernyő feléig.

-
törölt tag
Üdv! Mától én is váltottam iPad Air2-re androidról.

Az a kérdésem, hogy a Split View funkciót hogyan kell használni, mert nekem eddig nem működik! (az ok, hogy balra húzva láthatom a korábban megnyitott appokat, de nem tudom megfelezni a kijelzőt, hogy egyszerre két alkalmazás is működjön! Valamit külön be kell esetleg kapcsolni hozzá? Multitasking engedélyezve...)
Köszi előre a segítséget! -
erdoke
titán
-
Ragnar95
félisten
Hardveraprón nézz körül, megbízható eladótól lehet venni bontatlan 9,7"-os Prot 190k-ért, illetve 12,9"-osat 230k-ért.
-
erdoke
titán
Én nemrég rendeltem a vaterás hölgytől. 128-as, tollal, számlával 225. (Ő külföldről hozza)
Ilyen tok megy rá.
És ilyen cover.Össznépi ajándékként jött szóba ballagásra olyan kölyöknek, aki rajzolgatni, tervezgetni is szeret. Tehát idő már nincs sok. BIztos helyről szeretnénk, de az almás webshoptól azért olcsóbban. Ahogy néztem, a toll és a fedő is kijön az árkülönbözetből, ha máshol veszi az ember...
-
vadászcsiga
félisten
-
csab2
veterán
Köszönöm a válaszokat!

Újratelepités megvolt.
Az iMagazin app is ezt csinálta.
Egy ki-be kapcsolás megoldotta. 😀 -
törölt tag
-
vadászcsiga
félisten
-
kezo0
addikt
-
csab2
veterán
Az IMDB app nálatok sem indul el iPaden? Azonnal kiugrik. IPhoneon jó.
-
Süvi
őstag
Én nemrég rendeltem a vaterás hölgytől. 128-as, tollal, számlával 225. (Ő külföldről hozza)
Ilyen tok megy rá.
És ilyen cover. -
erdoke
titán
-
gzbotii
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
Szerintetek ha elviszem Münchenben garanciában egy Apple storeba, kezdenek vele valamit?
Vagy iStyle itt? Van esély rá?Ma reggel 46% volt (10 órakor), használtam kb egy órát...most meg mar 10%

Most két hete meg 100% toltottsegrol, magában, wi-fi kikapcsolva, lerakva lemerült es baromi forró volt...Restore, majd újként beállítást próbálj meg, a szervizben is ez lenne az első dolguk. Ha utána se jó, akkor elviheted szervizbe, ahol vagy cserélik vagy nem, sajnos nem garantált előbbi.
-
gzbotii
nagyúr
Szerintetek ha elviszem Münchenben garanciában egy Apple storeba, kezdenek vele valamit?
Vagy iStyle itt? Van esély rá?Ma reggel 46% volt (10 órakor), használtam kb egy órát...most meg mar 10%

Most két hete meg 100% toltottsegrol, magában, wi-fi kikapcsolva, lerakva lemerült es baromi forró volt... -
gzbotii
nagyúr
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok!
Üveg(fólia) kérdést vetnék fel. A pro9,7-re ugyan olyan méretű fólia kell szerintetek mint a Air1,2 -re?
Ill. Erősen gondolkozok, hogy rakjak-e rá. Eddig minden ipadon volt, van.
Az Air2 esetében gondolkodtam először, hogy menjen-e rá, mert annak már elég jó tükröződéscsökkentő üvege van, de végül ment rá. Aztán ahogy elkezdtem írni rá, arra gondoltam, hogy az a 0,3mm is sokat jelenthet, nélküle jobb lenne.A pro-n pedig már erősen gondolkodom. Még jobb a réteg, toll biztosan pontosabb nélküle
Egyedül a mikrokarcoktól, tisztítástól félek. Ez fekete lesz, amit ráadásul többet is kell tisztítgatni.
(Megy a hátuljára egy tok, ill. az elejére egy cover, amikor pedig nem használom egy Case Logic Hard Case-be is beleteszem)Mit gondoltok, Ti hogyan használjátok, lesznek-e rajta hajszálkarcok, milyen fóliát használtok? (eddig én Mocolot, de már nem gyárt ilyen nagyot)
KöszönömHa teszel rá valamit, akkor majd írd már meg légyszíves, hogy a ceruza hogyan reagál rá. Rosszabb lesz-e, esetleg nem változik. Gondolom jobb nem lesz

Most tervezek venni egy pro-t. Az Air2-re (többire sem) raktam semmit, csak egy Ozaki tokot és nincs vele gond, nem karcos. -
Süvi
őstag
-
-secret-
Arcképgyáros
Sziasztok!
Üveg(fólia) kérdést vetnék fel. A pro9,7-re ugyan olyan méretű fólia kell szerintetek mint a Air1,2 -re?
Az Air2 esetében gondolkodtam először, hogy menjen-e rá, mert annak már elég jó tükröződéscsökkentő üvege van, de végül ment rá. Aztán ahogy elkezdtem írni rá, arra gondoltam, hogy az a 0,3mm is sokat jelenthet, nélküle jobb lenne.A pro-n pedig már erősen gondolkodom. Még jobb a réteg, toll biztosan pontosabb nélküle
Egyedül a mikrokarcoktól, tisztítástól félek. Ez fekete lesz, amit ráadásul többet is kell tisztítgatni.
(Megy a hátuljára egy tok, ill. az elejére egy cover, amikor pedig nem használom egy Case Logic Hard Case-be is beleteszem)Mit gondoltok, Ti hogyan használjátok, lesznek-e rajta hajszálkarcok, milyen fóliát használtok? (eddig én Mocolot, de már nem gyárt ilyen nagyot)
KöszönömIgen, ugyanakkora kell rá.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Köszönöm -
gzbotii
nagyúr
-
bok92
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
12800 - 12701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Apple asztali gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 128 GB
- Logitech Crayon USB C digital pencil ÚJ Alza gari! 2027.09.06.
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 13600KF 32GB DDR5 512GB SSD RX 7800 XT 16GB DeepCool CG530 THERMALTAKE 750W
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ! GARANCIA 2029-IG!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple - Megkímélt állapot - 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néha naponta töltöm.