Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Ma egy rendezvényen fotóztam az iPaddal.
Az iCloud aktiválva van a készüléken. Mit kell tennem, hogy a fotók felszinkronizálódjanak a felhőbe?
Régi fotókat látok ott (még az előző iPaddal készültek), de új fotók nincsenek fent. -
oszy
veterán
Az iPad Air 32GB megér most 109.990ft-ot? Vagy érdemesebb használtban keresni ilyet?
-
hszilard666
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Attól függ hogy honnan nézzük
Én évekig 15col on dolgoztam és játszottam, aztán jött 22 inch aztán tripla 22 inch aztán szimpla 23 és most meg 29. De még ipaden is full jó vagyok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Kicsi a képernyő. Most lett szerencsém egy 28as 4k kijelzőhöz asztalin. 15ös noti után felüdülés
-
Ragnar95
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha nem mentette el a program, csak RAMban tárolta, azt meg már felülírta a rendszer, akkor buktad azt a dokumentumot.
-
hszilard666
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére

Más:
Asap help kerestetik!
Egy bő órája pötyögtem egy doksit a smart office 2 nevű appban, elmentettem, majd átváltottam safarir. Neteztem pár percig majd visszaléptem a so2 be és elfeljtett mindent amit beleírtam, a mentést is
Meg tudom menteni valahonnan a cuccom vagy kezdhetem elölről a gépelést?
-
silmatauki
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
semmi esély.
-
D@niel
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
igen, ott csináltam. a megvásároltak alatt tök üres az egész, keresésnél enter után mintha keresne de nem jön be semmi.
más appot a featured alatt pl le tudok tölteni, ahogy az update-ek is fel mennek.
anno el adtam a 4s-t, ami tovább is ment pár helyre, így néz ki a facetime alatt:képfeltöltés (android chrome alatt nem megy most a ph-ra feltöltés).
szóval volt már párszor fel ugró ablak, hogy hozzá akarja-e adni a számot a facetime-hoz, mindig nem-et nyomtam, ahogy most is látszik a képen, hogy nincs bepipálva a számomra ismeretlen szám.
esetleg ez okozhatja a gondot?
ha már itt tartunk, hogyan tudom ki törölni onnan a számot? -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Ha majd frissítik az ipad pro-t akkor van rá valami esély hogy az új modellt nem ios szel hanem macOS szel fogják adni? -
D@niel
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
sajna nem segít...
-
D@niel
addikt
üdv,
nem megy az app store... egy része: appra nem tudok rá keresni (többet is próbáltam), valamint az eddig letöltötteket sem listázza ki (purchased menüpont).
ki-be kapcsolás nem segített, most 3. napja tapasztalom a a jelenséget.
szerk. böngésző keresőbe rá keresve akármelyik appra sem nyitja meg a boltot, sőt meg nyit egy oldalt ami tele van krix-krax-al.
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik a gyári idén vásárolt Air 2 töltö? Az A1357 10W vagy az A1401 12W? -
dAnky
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szuper akkor le is tehetek az ipadrol:S
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok ipadon megoldhato a torrentezes nem tudjatok? Van hozza program ios-re olyan mint androidra az atorrent vagy az utorrent?
-
danilla
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
UPC-hez jobban vág.

-
Noxy
veterán
válasz
tigomigocika
üzenetére
Az iMessagenak semmi köze a vodához meg a UPC-hez.( Csak annyi, hogy a mobil ADATHÁLÓZATUKAT használod.) Ez akkor olyan lenne mintha a FB messengerbe küldött uzenetekért is fizetni kellene db, és karakterek után.
-
danilla
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
-
tigomigocika
senior tag
Üdv
Használ valaki UPC által Vodafone kártyát az iPad készüléken ?
Mik a tapasztalatok
Gondolok itt az lte dologra
Az igaz hogy ha iMessage küld SMS-t a tulaj azt 60ft/SMS áron szamlazzaaz UPC a vodan keresztül ? -
univerzita
addikt
Én a Battery Doctor -ral szoktam törölni ( sajnos már nincs a stórban). Tedd fel a gépre a iPhone Care(ingyenes verzió) és azzal. Vagy a harmadik módszer hogy megpróbálsz letölteni egy filmet a iTunes -ról aminek jóvál nagyobb a mérete mint amennyi szabad hely van. A rendszer megpróbál szabad helyet csinálni. De előtte nézd meg hogy a iTunes -ban a,,Más " vagy,,Other" alatt mit mutat.
-
Imy
veterán
Hogyan lehet szabad helyet felszabaditani? ( cache törlés, telepítő fájlok törlése) vagy egyéb más.
-
ZS3NI
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére

-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
lekapcsoltam oldalt a hangot -
-
Oldman2
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Lehet hogy "lassabb", de szerintem még elviselhető a sebessége.
Én már 9.3.2 -vel jutottam hozzá, tartottam tőle, de annyira nem vészes.
-
hszilard666
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ettől féltem

Köszönöm a villám választ!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Sajnos nincs út visszafele : (
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Ma frissítettem az ipad mini (gen 1,) met ios 7 ről ios 9 re, és szomorúan konstatáltam hogy annyira lassú mint én anno a testnevelés óráimon. Meg tudom azt csinálni valahogy hogy visszarakom az ios 7 et?
A segítséget előre is köszönöm, Aleska Diamond legyen veletek! -
kisspepe
tag
Sziasztok!
Van egy iPad 2 táblagépem. Kb. 4-5 éves lehet.
Tegnap este TV nézés közben használtam, semmi baja nem volt, majd eltettem a tokjába. 1-1,5 óra múlva mikor elővettem hiába nyomtam meg akár a középső gombot, akár a bekapcsoló gombot, nem reagál, a kijelző nem mutat semmit.
Egész este rajta volt a töltőn, hanggal jelezte is mikor rádugtam. Viszont nem az volt a baja, mert most reggel is ugyan az.
Letöltöttem az iTunes-t, hátha azzal tudok valamit kezdeni. Fel is ismeri az iPad-et, de a hozzáférést az iPad-en engedélyezni kellene, amit nem tudok, mivel nincs kép.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Van valami megoldás, amit kipróbálhatnék?
-
SoldierL
senior tag
9.3.2-re van Jailbreak? Esetleg tudtok leírást hozzá?
-
danilla
őstag
-
törölt tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nem használok Facebook app-ot, lehet, hogy nálad arról van szó, hogy a Facebook app nincs a 9-eshez optimalizálva. Nálam semmi gond a géppel. Én egyébként is nagyon kényes vagyok a sebességbeli problémákra, így ha nálam ekkora lassulás lépne fel. mint nálad, azonnal észrevenném. Ezért is váltottam android-os tabletről Apple-re, mert az néha 20 másodpercet is várt egy app megnyitásával. Ezzel nem volt gondom soha. Igaz, nincs is telepakolva cuccokkal.
-
vadászcsiga
félisten
Airen most már vagy egy hete eltűnt a töltő, a bill, meg a lezárás hangja. Többi jó, zene, yt szól rendesen. Nem nagy veszteség csak furcsa. Ha leszedem a frissítést akkor még a meglévő 912-t rajka vissza visszaállítás esetén remélem.
-
Ragnar95
félisten
Ha kínozni akarod magad, megér ennyit

Ha van mellette másik készüléked, akkor feltűnő és zavaró lesz nagyon a lassúsága. Számomra már az iPad 3 használata is inkább kín, mint öröm, az iPad 2 hardvere pedig még gyengébb.
De ki kéne próbálni élőben, mert mindenki más és más, simán lehet, hogy neked elég lenne az iPad 2 is. -
oszy
veterán
Most van egy Apple iPad 2 32GB wifi-s. 47.00-ért.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Véletlen kitöröltem az icloud-ból egy játék állást. (az ipaden) Vissza tudom valahogy varázsolni?
-
NGA
addikt
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
milszab
üzenetére
Valamit nagyon elnéztél, mert Mini 2-t újat lehet 80-ért kapni

50-ért makulátlan állapotú 16-os Mini 2-ket árulnak... Nyilván felhasználási mód kérdése is, de én ma már semmiképp nem vennék sima Minit, mivel egy 4 éves modell és az A5 processzor, illetve 512MB RAM nem épp felel meg jelenleg sem, hát még hosszútávra. -
oszy
veterán
Egy IPAD Mini 32GB wifis megérhet 50.000Ft-ot?
-
chatran
őstag
Ipad-ről akartam értèkelni egy gearbest-es vásárlást, 5 tulajdonságról lehet adni max 5 csillagot. Az a gond, hogy egyszerre csak egy tulajdonságot tudok csillagozni, ha átnyomok egy másikra, azonnal eltűnik az előzőből, az èrtékelés. Mi lehet a gond, a Safari? Van esetleg más böngésző, ami tudja ezt kezelni?
-
zolikaDB
veterán
válasz
chatran
üzenetére
Már csak az a kérdés, h a "smart case" is van-e olyan minőségű?

Amit én rendeltem "origami" jellegű tokot, abban a mágnes nem túl acélos, a fedlappal amúgy semmi baj, jól illeszkedik a tok, de fél éves korára szétrepedeztek a hátlap sarkai, használhatatlan lett. Pedig csak itthon volt használva.
Úh erre a tokra nagyon kíváncsi lennék: Baseus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Revolut
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én évekig 15col on dolgoztam és játszottam, aztán jött 22 inch aztán tripla 22 inch aztán szimpla 23 és most meg 29. De még ipaden is full jó vagyok

Köszönöm!

Mit szólsz?