- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
11000 - 10901
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
Hátőőő, én pl. pont belefutottam abba, hogy az Ipega 9023, amit most vettem
azon kívül, hogy csatlakozik BT-n, semmire nem hajlandó... (Mármint 9.2.1-en.)
Szóval látja az iPad, csatlakozik hozzá, csak éppen utána le se tojja, LOL...
Mondjuk ha még működne a billentyűzetemuláció, valószínűleg a játék tojná le:

Nem akarom mondani, hogy a doridos telefonomhoz csatlakozik gamepadként:
már a launchert is tudja vezérelni, és a játékban is használható, kormányzásra.
Meg persze a gombjai is működnek, gáz/fék, kameraváltás, ilyesmi. De sajnos
messze nem tökéletes.
(Meg hát egy kicsit hülyén is néz ki benne a telefon.)Alapvetően fontos, hogy legyen játék ami támogatja + maga az oprendszer stb.
Én pl a steelseries stratus-ra gondoltam vagy hasonlóra. Fifa 16/ RR3 hoz kéne

-
ZS3NI
őstag
vaterán Ilonától, akitől többek is vettünk. Semmi gond nincs az eladóval, ezt tanúsítom, de valami brutál sok idő telik el a fizetés és az átvétel között. hajóval vettem már csomó mindent USAból, de még a 40-50kilós nagy dögök is mindig itt voltak 3 hónap alatt.
Kapok egy linket az eladóhoz? Kíváncsi vagyok milyen árakon dolgozik.
-
lacy86
addikt
-
Süvi
őstag
vaterán Ilonától, akitől többek is vettünk. Semmi gond nincs az eladóval, ezt tanúsítom, de valami brutál sok idő telik el a fizetés és az átvétel között. hajóval vettem már csomó mindent USAból, de még a 40-50kilós nagy dögök is mindig itt voltak 3 hónap alatt.
4 hónap alatt volt mozgás az árfolyamban is nem?

-
bajnokpityu
félisten
-
Süvi
őstag
szept 28án kifizetett mini 4esem ma érkezett meg ...
ami rossz: elképesztően tetű a posta.
ami jó: szuper a készülék, 9.2vel is, eddig
Ezt hol és kitől rendelted meg?

-
lacy86
addikt
Azert komoly, hogy kozel 4 honap kell a 21. szazadban mire eljut egyik helyrol a masik helyre
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
DigitXT
félisten
Hátőőő, én pl. pont belefutottam abba, hogy az Ipega 9023, amit most vettem
azon kívül, hogy csatlakozik BT-n, semmire nem hajlandó... (Mármint 9.2.1-en.)
Szóval látja az iPad, csatlakozik hozzá, csak éppen utána le se tojja, LOL...
Mondjuk ha még működne a billentyűzetemuláció, valószínűleg a játék tojná le:

Nem akarom mondani, hogy a doridos telefonomhoz csatlakozik gamepadként:
már a launchert is tudja vezérelni, és a játékban is használható, kormányzásra.
Meg persze a gombjai is működnek, gáz/fék, kameraváltás, ilyesmi. De sajnos
messze nem tökéletes.
(Meg hát egy kicsit hülyén is néz ki benne a telefon.)Alapvetően fontos, hogy legyen játék ami támogatja + maga az oprendszer stb.
-
BoC1ka
senior tag
Valaki használ controllert Ipadhez? Mit ajánlotok?
-
zolikaDB
veterán
-
Rage47
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
-
Rage47
nagyúr
androidos telefon ha megosztja a netet akkor az iPad ra tud csatlakozni?
-
Süvi
őstag
-
DigitXT
félisten
-
Hunt3r22
őstag
-
lacy86
addikt
-
Kalos7
tag
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kinek melyik eszközzel van tapasztalata?
- kingston mobilelite wireless g2
- lehet-e vele jól filmeket lejátszani?- VERBATIM "MediaShare Wireless"
- USB-s inernetet tudja-e osztani?Köszönöm
-
lacy86
addikt
-
szmayer1
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Igen, itt PH-n elő szokott jönni ez a bug sokaknál.
Az appok kilövésével többet ártasz, mint használsz... -
Ragnar95
félisten
Köszi, megpróbálom az iBackupBot-ot, egyébként azt honnan tudom, hogy a játék támogatja-e az iCloud synicet? A Lara Croft GO-ban a beállításokban van egy olyan lehetőség, hogy iCloud be, vagy kikapcsolása, de nem tudom, hogy ez menti-e a játékállást.
Esetleg valakinek ilyesféle tapasztalata?Settings>iCloud>Storage>Manage Storage>Documents&Data alatt ha szerepel az adott app, akkor támogatja, egyébként nem.
-
szmayer1
senior tag
Köszi, megpróbálom az iBackupBot-ot, egyébként azt honnan tudom, hogy a játék támogatja-e az iCloud synicet? A Lara Croft GO-ban a beállításokban van egy olyan lehetőség, hogy iCloud be, vagy kikapcsolása, de nem tudom, hogy ez menti-e a játékállást.
Esetleg valakinek ilyesféle tapasztalata? -
Ragnar95
félisten
Sziasztok.
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy ha frissíteni szeretném az iPad-et iOS 8-ról 9-re, és újkén szeretném beállítani, de szeretném ha két játékom mentése megmaradna valahogy. Az egyik a Lara Croft GO, a másik pedig az MC 4. Esetleg ha van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az icloud-ban, vagy a gamecenterben megmaradnak-e a mentések, azok megoszthatnák velem. Tehát gondolok itt arra, mikor újra telepítem a játékokat, akkor indulás után felajánlaná, hogy visszatölti az akkori játékállást?
Gamecenter nem backupra szolgál, iClouddal akkor oldható meg backup nélkül, ha az iCloud syncet támogatják a játékok.
iBackupBottal oldható meg a dolog biztosan, de az nem garantált, hogy az esetleges hibákat nem menti el az iBackupBot, volt már rá példa, hogy elmentette azokat is. -
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy ha frissíteni szeretném az iPad-et iOS 8-ról 9-re, és újkén szeretném beállítani, de szeretném ha két játékom mentése megmaradna valahogy. Az egyik a Lara Croft GO, a másik pedig az MC 4. Esetleg ha van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az icloud-ban, vagy a gamecenterben megmaradnak-e a mentések, azok megoszthatnák velem. Tehát gondolok itt arra, mikor újra telepítem a játékokat, akkor indulás után felajánlaná, hogy visszatölti az akkori játékállást?
-
zolikaDB
veterán
Mióta A5-ös chip van a készülékben nem sajnos. iPad 2 és i4s óta semmilyen lehetőség nincs downgrade-re.
SHSH-t kellett lementeni. Amelyiknek meg volt, arra rálehetett tölteni egy régebbi iOS-t.
Akkor piszkosul résen kell lenni

-
vadászcsiga
félisten
Mióta A5-ös chip van a készülékben nem sajnos. iPad 2 és i4s óta semmilyen lehetőség nincs downgrade-re.
SHSH-t kellett lementeni. Amelyiknek meg volt, arra rálehetett tölteni egy régebbi iOS-t.
-
zolikaDB
veterán
Urak!
Regen volt valami modszer, h adott fileokat lementve vissza lehetett rakni regebbi iOS-t is.
Most ez meg mukodik, illetve kivitelezheto-e Air 2 eseteben? Ha igen, mit s hogy kell tenni?
Koszonom
-
LaptopSystem
őstag
Pc-n a vlc lejátsza a cd, video cd, dvd lemezképeket. Blurayt még nem próbáltam. iPadon nem próbáltam dvd isot elindítani.
"Play all files, in all formats, including exotic ones, like classic VLC media player." Ezt írja... De ez nem garancia.
Az ISO nem file formátum, hanem lemezkép, ami bármit tartalmazhat, amit lemezre írhatsz. Fájlokat, cd, dvd, bluray... lemezformátumot, telepítőlemezt...
Meglepődnék, ha egy win8 ISO-t behúznék a vlc-be, aztán a lejátszóban telepíteni kezdené....
ez is igaz

-
Auratech
őstag
Sziasztok
tudtok nekem olyan lejátszó programot ajánlani ami lejátssza az ISO File-t?
Pc-n a vlc lejátsza a cd, video cd, dvd lemezképeket. Blurayt még nem próbáltam. iPadon nem próbáltam dvd isot elindítani.
"Play all files, in all formats, including exotic ones, like classic VLC media player." Ezt írja... De ez nem garancia.
Az ISO nem file formátum, hanem lemezkép, ami bármit tartalmazhat, amit lemezre írhatsz. Fájlokat, cd, dvd, bluray... lemezformátumot, telepítőlemezt...
Meglepődnék, ha egy win8 ISO-t behúznék a vlc-be, aztán a lejátszóban telepíteni kezdené....
-
Kalos7
tag
Apple Ipad Air 3 várhatóan mikor fog megjeleni?
-
pescara
aktív tag
Sziasztok
Az airplay szerintem mindent lejatszik
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok
-
Handball94
senior tag
Bár nem tudom, hogy pontosan milyen áron adná a szolgáltatód, de Ipad Mini3-at nem vennék, mivel hardveresen ugyanaz mint a Mini2 (az egyetlen különbség a TouchID), ami szerintem nem éri meg a felárat a Mini2-höz képest.
Az hogy mennyi év van még a Mini2/3-ban jó kérdés, én azt érzem a Mini2-n hogy lehet az iOS10 már sok lesz neki, de iOS 9.2-n nekem tökéletes.
Ha több mint 2 évre tervezel - amennyire lehet tablet/ipad fronton ilyen időtávra - és mindig szeretnél a legújabb iOS verziókra frissíteni, akkor inkább Mini4. -
SoldierL
senior tag
-
focvis
veterán
-
SoldierL
senior tag
Feltennék egy kezdő kérdést. Hogy lehet feltölteni képeket az icloud-ba?
-
vadászcsiga
félisten
-
Treff
aktív tag
Dehogynem tudsz. Asztali iTunes-ban letöltöd, majd AppStore, purchased, és felajánl egy régebbi verziót.
E voilaEz komoly?
Zsíííír! Köszönöm szépen, ki fogom próbálni! 
-
vadászcsiga
félisten
Dehogynem tudsz. Asztali iTunes-ban letöltöd, majd AppStore, purchased, és felajánl egy régebbi verziót.
E voila -
Treff
aktív tag
Így van! Pont ez a bajom, hogy nem tudok a Minire appokat feltenni vagy meglévőket frissíteni a hibátlanabb működésért 6.1.2-n,mert már legalabb 7-es ios- t kér a legtöbb app.
Itt meg nincs ilyen, mint a PC esetén, hogy fogom es felrakok egy korábbi verziót.

-
Black83
tag
Sziasztok! Szolgáltatónál vásárolnék iPad Mini 3 64gát vagy Mini 4 16g át néztem. A hely a kérdés, mini3 ban van meg annyi hogy jo pár évig nyuzzam vagy kompromisszum es Mini 4 et válasszam?
-
focvis
veterán
Szerintem okosabb valamilyen droidos tabbal összehasonlítani az ipadet de nincs olyan ami méltó lenne hozzá sajnos pedig lehet hogy már olyanom lenne. Magasan veri a teljes mezőnyt.
Na meg az iCloud mentés is hibátlan dolog - hogy dícsérjem is az Apple-t - a Googledrive mentésnek még bőven van hová fejlődnie.
Az elmúlt héten sokat filóztam, hogy veszek egy Nexus 6-ost. Azzal kivaltanám a Nexus 5-öt és akár az iPadet is, lévén 6"-os phablet. Az egy dolog, hogy röhejesen nagy és 2kezes használatot feltételez, meg kilóg egy farmer gatya hátsó zsebéből is. De szerdán lemértem, és kiderült, hogy az autómban sem fér el a középkonzolon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vadászcsiga
félisten
-
gzbotii
nagyúr
-
blakey
titán
-
gzbotii
nagyúr
-
Noxy
veterán
Köszönöm, a mókusvakító dolgok nagy részét kikapcsoltam eleve. Megnéztem most a mozgáscsökkentését, segít valamicskét, aztán visszakapcsoltam, anélkül elég otromba az animáció - a szülők végül is nem váltogatnak állandóan az alkalamazások között. Remélem nem veszik észre a változást!

Más.
Bevallom elég távol áll tőlem a rajongás az Apple cuccokért...
Az iPadben a hosszú üzemidőt és a hülye-biztos működést értékelem.
Viszont a 2013. őszén bemutatott Nexus 5 telefonom a legfrissebb 6.0.1 droiddal tökéletesen fürge, talán jobb is, mint új korában volt. Az Air pont egykorú vele.
@Noxy: még tegnap este rákérdeztem.
Bocs tegnap nem láttam a kérdésed, de valszeg lebeszéltelek volna. (A JB-re meg rá.
) -
vadászcsiga
félisten
Köszönöm, a mókusvakító dolgok nagy részét kikapcsoltam eleve. Megnéztem most a mozgáscsökkentését, segít valamicskét, aztán visszakapcsoltam, anélkül elég otromba az animáció - a szülők végül is nem váltogatnak állandóan az alkalamazások között. Remélem nem veszik észre a változást!

Más.
Viszont a 2013. őszén bemutatott Nexus 5 telefonom a legfrissebb 6.0.1 droiddal tökéletesen fürge, talán jobb is, mint új korában volt. Az Air pont egykorú vele.
Szerintem okosabb valamilyen droidos tabbal összehasonlítani az ipadet de nincs olyan ami méltó lenne hozzá sajnos pedig lehet hogy már olyanom lenne. Magasan veri a teljes mezőnyt.
-
focvis
veterán

Más.
-
Auratech
őstag
Frissítettem a szülők Airjét 9.2.1-re, kiderült, hogy 8.3 volt rajta, letiltottam a multitaskingot. Nyomkodtam egy félórát, az alkalmazásváltó szó-szó döcögős rajta. :-( A Safari szeret újratölteni , ez utóbbin természetesen nem lepődtem meg.
Ha ismertek valami plusz trükköt, ami simábbá teszi a működést, ne tartsátok magatokban!Ezúton üzenem azoknak akik vacilálnak, hogy egy új Airt vagy egy új Air2-t vásároljanak, hogy ne sajnálják azt a 20 ezer forint felárat kiadni a 2-esért, minden plusz forintot jól költenek el.

(Esetleg vegyenek egy izmos Androidos tabletet, de az is 100 ezer felett lesz.)
Mozgás csökkentése, értesítések, adatvédelem átböngészése. Könnyen lehet, hogy több app feleslegesen kér helyadatot, küld értesítést, frissít háttérben... Aminek memóriára van szüksége, esetleg lassíthat is.Azért csodák nincsenek.
-
vadászcsiga
félisten
-
Noxy
veterán
Frissítettem a szülők Airjét 9.2.1-re, kiderült, hogy 8.3 volt rajta, letiltottam a multitaskingot. Nyomkodtam egy félórát, az alkalmazásváltó szó-szó döcögős rajta. :-( A Safari szeret újratölteni , ez utóbbin természetesen nem lepődtem meg.
Ha ismertek valami plusz trükköt, ami simábbá teszi a működést, ne tartsátok magatokban!Ezúton üzenem azoknak akik vacilálnak, hogy egy új Airt vagy egy új Air2-t vásároljanak, hogy ne sajnálják azt a 20 ezer forint felárat kiadni a 2-esért, minden plusz forintot jól költenek el.

Ha ismertek valami plusz trükköt, ami simábbá teszi a működést
A trükk az lett volna, ha békén hagyod a 8.3-t.
Kár volt, de miért nem kérdezel előtte? -
focvis
veterán

-
HardRic
addikt
Nem a lehuzható kereső hanem a plusz egy oldal a főoldal elott. Nem tudom mi a legújabb neve.
Más. Ha beágyazott videó közben kiléptek a főoldalra vagy facen visszaléptek nálatok is tovább megy a hang? Iszonyú bosszantó hiba így az iOS 9 táján. Először azt hittem megoldották a folyamatos lejatszast, de nem. Ami pozitívum 9-ben hogy videó közben a control center felhúzásakor nem áll le a videó, lehet hangositani.
Ja, tovább megy. Messengerben iszonyat idegesítő. Amúgy a spotlight oldalt azért szeretem, mert simább az animáció mintha felülről húznám le

-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
Nem a lehuzható kereső hanem a plusz egy oldal a főoldal elott. Nem tudom mi a legújabb neve.
Más. Ha beágyazott videó közben kiléptek a főoldalra vagy facen visszaléptek nálatok is tovább megy a hang? Iszonyú bosszantó hiba így az iOS 9 táján. Először azt hittem megoldották a folyamatos lejatszast, de nem. Ami pozitívum 9-ben hogy videó közben a control center felhúzásakor nem áll le a videó, lehet hangositani.
Ja a plusz kereső oldalnak én sem látom értelmét, a sima Spotlightra vonatkozott az előző hsz-em

-
vadászcsiga
félisten
-
focvis
veterán
Nyugodtan, bár van egy két idegesítő dolog, pl a Spotlight oldal. Ujra visszahozták de minek?!
Az enyémen (a2) 921 van, a Spotlight az gondolom a kereső, én is használom az eldugott appokhoz.
Szóval akkor nem lassítja be az Airt nagyon 82 után, köszönöm! -
vadászcsiga
félisten
Szerintem mondjuk elég hasznos. Mióta OSX-en rászoktam a használatára, telefonon is csomószor Spotlightból indítom az "eldugottabb" helyen lévő appokat, mert gyorsabb, mint kikeresni, illetve pénzváltásra + mértékegységváltásra is az egyik leggyorsabb megoldás a Spotlight használata.
Lehet, de nekem a régi jutott róla eszembe ezért teljes elutasítással fogadtam. Majd ránézek mit tud.
-
SoldierL
senior tag
Akkor ez a felugró ablak csak engem idegesít? Senki mást?
-
Ragnar95
félisten
Nyugodtan, bár van egy két idegesítő dolog, pl a Spotlight oldal. Ujra visszahozták de minek?!
Szerintem mondjuk elég hasznos. Mióta OSX-en rászoktam a használatára, telefonon is csomószor Spotlightból indítom az "eldugottabb" helyen lévő appokat, mert gyorsabb, mint kikeresni, illetve pénzváltásra + mértékegységváltásra is az egyik leggyorsabb megoldás a Spotlight használata.
-
vadászcsiga
félisten
-
focvis
veterán
Merjem frissíteni a szüleim sima Air-jét 9.2.1-re? Jelenleg valami 8.2 lehet rajta, lehet, hogy kérdeztem már..., bocs! Köszi!
-
Ragnar95
félisten
A BT mondjuk kb alig számít, annyira keveset fogyaszt és hacsak nem folyamatosan böngészőből futott a google maps, a kép alapján nem hiszem,h túl sok szerepe lett volna a GPS-nek a fogyasztásban.
De pont ezen tényezők ismeretének hiánya miatt nincs semmi értelme az ilyen képek linkelgetésének... -
SoldierL
senior tag
Nem találtam ilyen lehetőséget. Inkább frissitettem

Én úgyszintén. De az elavuláspolitika veszélye miatt nem szeretnék tobább frissíteni. Megállok a 9.2.1-nél nehogy úgy járjak mint a iphone 4-5 tulajok. De ha ez az ablak random módon mindig fel fog jönni, és nem lehet letiltani, nagyot fogok csalódni az almában!
-
vadászcsiga
félisten
-
SoldierL
senior tag
A rohadék Apple legújabb húzása hogy ujra és ujra felugró ablakban figyelmeztet a frissítésről. Ennek már fele sem tréfa, egyre agresszivabbak 😁
Ez a felugró ablak a frissítésről tényleg gusztustalan! Nem lehet letiltani?!
-
blakey
titán
Attól még nem ua. a két készülék. Kb. olyan mintha azt kérdeznék, hogy milyen a kétütemű motorral szerelt Trabant, mire olyan válasz jön, hogy a Wartburgban teljesen jó.

-
törölt tag
-
blakey
titán
-
lacy86
addikt
A rohadék Apple legújabb húzása hogy ujra és ujra felugró ablakban figyelmeztet a frissítésről. Ennek már fele sem tréfa, egyre agresszivabbak 😁
Microsoft feeling
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
vadászcsiga
félisten
-
Noxy
veterán
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
-
blakey
titán
-
törölt tag
Nálam Mini 2-n teljesen jó. Anyám régi, iPad 2-esére tegnap tettem föl, azt mondja, semmi gond vele, jól megy.
-
Treff
aktív tag
7-es 8-as mindenképp sokkal lassabb volt vele. annyira, h el is adtam.
na azt hallottam, azért is nem tettem fel őket

-
univerzita
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
11000 - 10901
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i7-8650U 16GB 512 1év garancia
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Lenovo Idea Tab Plus 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 8GB/256GB (MRXV3MG/A) 16 Ciklus Éjfekete
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP PRO X360 Fortis G9 Intel N6000/8GB RAM/250Gb SSD/ 11.6" HD touch Screen
- Bomba ár! HP X360 830 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Meg hát egy kicsit hülyén is néz ki benne a telefon.)

Zsíííír! Köszönöm szépen, ki fogom próbálni!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)