Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kondás
tag
Mostanában sajnos egyre több oldalnál írja ki nekem az ipad 3-nál ios8-on, hogy a 'weboldalnál probléma történt újra lett töltve' .Hiába tölti újra, megint csak nem jön be. Egy ios 9 frissítés megoldaná?
-
DigitXT
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mármint mi lehetett volna A9? Vállalkozó kedvű ATV tulaj esetleg egy tesztet?

-
vaakuum
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ipad minire értettem a kérdést.
Tehát akkor ha most a tapicskolás közben véletlenül karcolódik, akkor az nem a képernyőt magát érintő végleges fizikai sérülés, hanem csak egy már gyárilag rárakott, egyébként könnyen cserélhető fólia lesz karcos? -
DigitXT
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem hangzik rosszul... Viszont nézegetem a review-kat, és úgy néz ki, hogy
ebben "csak" A8-as SoC van, míg az Air 2-ben egy A8X, ami jóval erősebb...Kíváncsi lennék, hogyan fut az RR3 egy ilyen eszközön? (Elvileg a fejlesztők
optimalizálják a különböző vasakra, van rá különböző grafikai profiljuk, amitől
egyrészt nagyon szép a grafika, másrészt én inkább örülnék több fps-nek.
)Sajnos az Air 2 30-60 között futtatja, ami nem rossz, de lehetne több (fix 60),
amit egyelőre nemigen tud, bár most a legújabb frissítés vmit javított, érzésre!
Amúgy már kezdenek cikkezni róla, hogy teljeskörű Apple TV támogatás...
[link], [link], [link], [link]
Szerk: tegyük hozzá, a TV-n nem 2048x1536-ot, hanem "csak" 1920x1080-at
kell meghajtania, s simán lehet, hogy legalább úgy, ha nem jobban is viszi.
-
vaakuum
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A dobozból kivett állapotban akkor nincs semmi védőfólia a képernyőn, amit karcolódás esetén gond és nagyobb költségek nélkül cserélni lehetne?
Mert akkor lehet nekem is gondolkodni kell ilyenben, mielőtt a gyári felület elkezdene amortizálódni...
-
nilrem
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
CharlieDrop
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
persze, rajta, simán

Nincs para, néha jön nagyobb frissítés, de az már olyan, mint telón
"Amúgy a távirányító úgy érzékeli a forgatást, mint a Wii-mote?"
Igen, pont úgy. Olyan a giroszkópja, mint az iPhone-nak.Spec azért imádom azt a kütyyüt, mert tab, teló, noti mind rá van így kötve a TV-re, persze vezeték nélkül, és külső kijelzőként, nagyon jó

@(#11386) nilrem
18 989 Ft??? Azta -
atees
őstag
Ha vkit érdekel rendeltem egy ilyen kijelzővédő üvegfóliát jan. 24-én rendeltem ma jött meg, nagyon jó kis cucc!
Könnyű felrakni és nagyon szép a kép! -
DigitXT
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Azzal nincsen baj, ez a tableten is így van: lejön az alap csomag,
aztán egy csomó mindent még (a játékon belül) le kell tölteni. Ezt
egyszer meg kell várni. Ez tiszta sor. De utána rajta marad, nem?blakey: bocs, akkor félreértettem, rákerestem, valóban írtad, hogy
tableten játszod a játékot. Gondolom, nem áll szándékodban csak
a kedvemért feltelepíteni az ATV4-re és megnézni, hogy milyen.
Én meg nem merek venni látatlanba, mert aztán rajtam marad...
Csak ebből a célból venném! Filmnézésre a TV-n lóg a PC is.
Olyan szinten rá vagyok kattanva a játékra, hogy a DFGT-re fogom
felapplikálni az iPadot... persze FFB nem lesz, de tengely az igen.Amúgy a távirányító úgy érzékeli a forgatást, mint a Wii-mote? Mert
akkor be kell pattintani egy kormánypercbe és mehet a menet, LOL.
Szerk: ja és ,8,1! (Ha ez valakinek mond valamit a C64-es időkből.)
-
-
DigitXT
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Na, Te vagy az én emberem.
Bár, ha nem próbáltad még az RR3-at, nem biztos. Amúgy szerintem nagyon jó játék (eltekintve persze a mértéktelen pénzéhségétől), nagyon szépen viszi az iPad (eltekintve attól, hogy 60 fps-t nem tud, viszont brutál jó a grafikája, mobil eszközhöz képest), szóval érdemes lenne kipróbálnod...
Nem tudom, hogy milyen kontroller lenne jó hozzá... leginkább kormány...
És ha már kipróbáltad, megmondhatod, mennyi helyet foglal rajta... és jó-e hozzá az iPad, mint kontroller (ugye forgathatod a levegőben, mint egy kormánykereket). Vennék én, csak kicsit parázok, hogy nem hozza az élményt, és kidobtam 50K-t...
-
blakey
titán
-
DigitXT
félisten
Van itt valakinek Apple TV 4-ese? Ezekre "rendesen" feltelepíthetők a játékok, már amik támogatják? Gondolok itt pl. a RR3-ra (Real Racing 3), aminek a fejlesztője nagy dirrel-durral bejelentette a legutóbbi frissítésben, hogy támogatja az Apple TV-t. Viszont maga a játék 3,2GB-ot foglal a tableten, és olvastam valami olyasmit, hogy az Apple TV nagyobb alkalmazások esetén nem tölti le az egészet, csak "töltögeti", amikor épp szükség van adott pályára-autóra. Ez jó nagy marhaságnak hangzik persze, hiszen 32GB-os belőle a legkisebb, szóval simán elférne rá a teljes játék, és csak egyszer kéne letölteni (elég sokat kellene várni mindig, ha tényleg ilyen töltögetős megoldás lenne), de nem ismerem az eszközt: valaki fel tudna homályosítani?
Viszonylag újkeletű ez a frissítés, így sokmindent nem találtam róla a Google-ban. Bocs az offért, bár nem teljesen az, mert jelenleg az iPadon fut a játék, és tegnap felajánlotta, hogy lehet ő távirányító is egy Apple TV-hez, ha bekapcsolom a Bluetooth-t...
-
Ragnar95
félisten
válasz
vaakuum
üzenetére
Igen, egy teljes lemerítés+egy teljes feltöltés számít egy ciklusnak, de ahogy a kolléga is írta, a 100% több részletben is összejöhet, akkor is 1 ciklusnak számít.
Egy tabletnél elég zavaró szerintem, ha töltőről kell használni, én nem szivatnám magam ezzel, de a csepptöltés miatt kevésbé használódik az akku, ha töltőről használod.
Nem kell túlaggódni az akku kérdést, 3-4 év után szoktak csak elkezdeni gyengülni az iPadek akkujai, az enyém is 4 éves és el sem gondolkoztam még, hogy lecseréljem az akkuját. -
vaakuum
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
hú, ezt lehet nem jól értem...

Tehát ha egyszer feltöltöm mondjuk 80%-ról 100%-ra /ilyenkor kap 20%-nyi töltést/, utána pedig 20%-ról 100%-ra /ilyenkor kap 80%-nyi töltést/, akkor mondhatom, hogy ez egy töltési ciklust volt (tehát összességében egyszer teljes akkukapacitásnyit kapott több darabban)Ha töltőn van használat közben, az mit befolyásol ezen? Mondjuk minden használatnál kap külső tápot...

-
Süvi
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Amikor ciklusok számáról van szó, mindig az jut eszembe, hogy vajon hány évig fogja bírni a naponta töltött Apple Watch?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vaakuum
üzenetére
Gyári programokat nem lehet törölni. A gyári Safari tökéletesen képes erre, mindegyik böngésző ugyanannyira jó netes levelezésre. Vagy kijelentkezel mindig a fiókból és akkor rögtön be tud más lépni vagy privát böngészel és bezárod az adott ablakot mindig, így automatikus kijelentkezik a rendszer, de privát böngészésben nincs automata kitöltés.
-
vaakuum
addikt
válasz
TheMarci
üzenetére
Köszönöm!
Apropó, ha a kütyüt többen használják, és nekem nincs szükségem személyemhez kötődő beépített levelezőjére, meg jegyzetekre, meg címlistákra meg ilyen totál személyes cuccokat tartalmazó/kezelő szoftverekre, akkor gondolom ezeket leszedhetem, remélem nemigen csinálok vele nagy problémát
Viszont egy jó böngésző kellene, amivel mindenki eléri a netes levelezését, meg azokat az oldalakat, ami neki fontos. Az sem baj, ha megjegyez netes loginokat meg jelszavakat, de ne az legyen már, hogy belép pl. az én levelező fiókomba, és utána alig lehet rávenni, hogy másnak a leveleit lehessen megnézni rajta.
Remélem azért értitek, min problémázok. -
nilrem
aktív tag
Most teljesen jó, és nem csináltam semmit. Megnyugtató, hogy nem voltam (vagyok) egyedül ezzel e jelenséggel. Témába vágó legyen: ipad mini 2-re érdemes 9.2.1 ios felrakni 8.4-ről?
-
vaakuum
addikt
Help pls!

Ipad mini4-es, próbálom az erste visa virtual kártyát regisztrálni hozzá, de nem akarja megenni.
Az erste küldi az sms-t, hogy sikertelen kártyahasználat limittúllépés miatt. helye: itunes.com
A regisztrációhoz is fizetni kell?
Mennyit? 
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Megnyugodtam hogy nem csak nálam rossz 😀😀🙏🏻
-
blakey
titán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nálam nincs gond, két különböző DNS szervert használok, a netem UPC, de Telenorral is gyors, minden felületen jól működik, ezért irtam, hogy akár DNS hiba is lehet.
-
nilrem
aktív tag
Ipad Mini 2 IOS 8.4 alatt péntek óta csak az index.hu borzasztó lassú Safari-val. Minden más patentül megy.
Töröltem a cookiet + cachet; újraindítottam, de helyzet változatlan. Most az index cseszett el valamit vagy nálam lehet a galiba? Valami hasonló volt másnak? -
mufi
senior tag
Szaisztok,
nem tudom jó topicba írok -e, lehet Ti is tudtok segíteni. Az érdekelne, hogy pl az IOs, vagy a MAC rendszeren hogyan néz ki a filerendszer, konkrétan az érdekel, hogy lehet e külön partíciókat csinálni, mint pl Windowsnál?
Bocs ha amatőr kérdés de még sose volt apple termékem -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Meddiglesz jól használható az apple ipad mini 2 3 4? -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy iPad Air késüzlék, amivel olyan problémám akadt, hogy a kijelzőn vannak apró foltok. Legjobban úgy tudnám jellemezni, mint a kavicsfelverődést. Az érdekes az, hogy a kijelzőn belül vannak, valószínűleg porszemek vagy egyéb szennyeződés, tehát nem kívül van a kijelzőn, nem külső sérülés.
Nem mozdulnak és már elég régóta ott vannak és kicsit zavaró ha egyszínű felületet néz az ember.
Próbáltam készíteni egy képet róla, bár elég nehéz, de azért talán látható milyen: Kép
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez garanciális probléma, vagy sem?

-
Themes
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Hát akkor ioson nem sok értelme van mivel alig játszik le valamit hangal.
Mondjuk droidon meg mindent tökéletesen akadálymentesen megy rajta, és nem fizetős ott sem.
Mindenesetre érdekes.Amúgy Köszönöm a válaszokat
-
zolikaDB
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Ami korlatos, de ne legyunk telhetetlenek
Ha nem 3 perces klipeket nezel százszámra naponta, akkor boven jo, es halozatrol, DLNA-rol is jatszik! -
Themes
aktív tag
Sziasztok. Vlc! Nekem szinte minden filmhez kiirja hogy valami hang codek nem jó így gyakorlatilag tíz filmből kilencen nincs hang. Lehet ezzel valamit tenni? Más lejátszót amit letöltök mind akad, meg egy kalap szar!
Tudtok valami tuti lejátszót ajánlani ami nem akad és legalább olyan jó mint a vlc? Csak persze legyen hang is
-
Treff
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szia!
Kipróbáltam ezt a dolgot, de lehet valamit nem jól csinálok, mert sehol nem ajánl fel semmit.
Elindítottam az asztali iTunest. Bejelentkeztem az Apple ID-vel. Így a "megvásárolt" részben látom, hogy mik voltak már megvéve/telepítve, amiket le tudok menteni az asztali gépre. De sehol nem ajánl fel olyan opciót, hogy korábbi verzió letöltése olyan appnál sem - pl puffin browser - amiből a legfrissebb van fent a tabon.
Mit csinálok rosszul?
-
lacy86
addikt
Viszonylag most jol birta a "kicsike" 😆
Keszenlet: 94h
Hasznalat: 13h -
DigitXT
félisten
Lehetséges, hogy lockos, már ha az ügyfélszolga tudta, mi az az iPad...

A fekete listákat a szolgáltatók külön kezelik. És nem automatikusan, nem az
összes tételüket szinkronizálják egymással. Szóval az nem igaz, hogy ha "A"
feketelistán van a készülék akkor náluk se működne, mert nincs is olyan lista.
Még a CEIR sem az, uis ahhoz sem csatlakozott a világ összes szolgáltatója!Ui: ha a Vodafone azt mondta, hogy az IMEI fekete listán van, az a Vodafone-nál
fekete listán van. Pont. De ez semmit nem mond arról, hogy a T-nél rajta van-e...
Ezt csak ők tudják megmondani. Ahogy azt is, hogy tőlük vették-e a készüléket.Az, hogy az ügyfélszolga nem tudja, az más kérdés. Ha van számlád a kütyüről,
érdemes lenne az eladót is megkérdezni, mert nonszensz, hogy téged szívatnak.Ha viszont nincs, akkor azt is nehezen tudod bizonyítani, hogy a tiéd a készülék.Rákeresgéltem a témára és azt írják, hogy nem lockosan forgalmazzák: ez oké,
de a szolgáltatónak még joga van belenyúlni, vmi kedvezményért cserébe, nem?
(Érdekes koncepció volt pl. az is, hogy váltogathatsz a szolgáltatók közt, valami
spéci Apple SIM kártyával. Persze nem nálunk, hanem USÁ-ban: ott se sokáig.)Ragnar95: és nincs is semmilyen módszer a hálózatfüggővé tételükre?

-
lpepe
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Felhívtam a t-mobilt, az ügyfélszolga állította, hogy ha tőlük vették a készüléket, akkor SIM-lockos,és emiatt nem fogad el más kártyát. Azt mondta, ha az imei feketelistán van, akkor t-mobil hálózaton sem működne.
De azt nem tudta/akarta megmondani, hogy náluk vették-e a készüléket.
Most akkor hogy van ez, mert pont most írtátok, hogy nincs kártyafüggő ipad?!
-
-
DigitXT
félisten
Ha már több kézen átment a készülék, nem feltétlenül az eladó csapott be,
lehet ő is áldozat. Én mindenesetre baromi óvatosan vásárolnék bármilyen
telefonkészüléket aprón, mivel szerintem a tiédet sem véletlen tiltották le.
Sokan bejátsszák, hogy kamu adatokkal kötnek szerződést, elviszik olcsón
a telefont, mert vállalnak 2 év hűséget, aztán sz.rnak fizetni, a behajtó meg
kergethet egy csövest. Na az ilyenek lesznek pár hónapon belül letiltva. És
ha rendőrségi ügy van belőle, akkor akár még le is foglalhatják. (Hiába van
arról egy papírod, hogy te Gipsz Jakabnál vetted, ha Gipsz Jakab orgazda.)Szerk: a lefoglalósdi akkor a legviccesebb, amikor tényleg lopott a kütyü.

Himi-humi GSM boltok persze átveszik, aki meg onnan vásárol, beszopja...
Ha tiltás kerül a készülékre annak oka van: mindenképp kérdezz rá a T-nél!
Már csak azért is, mert lehet vmi tévedés is, ha csak náluk nincs tiltva.
Ja igen, azt is szeretik, hogy gariban cseréltetik, így az új IMEI technikailag
tényleg nem a szolgáltatótól jön: teljesen tisztának néz ki, aztán a valóság...
(A szolgáltató sem hülye, meg az Apple sem. Tudják, mit cseréltek, mire.
) -
Pacee90
tag
Sziasztok ! Tudtok mondani nekem valami appot,ami kezeli a word dokumentumokat ? Bármi érdekel csak ne a Word legyen ! Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az imént próbáltam az iPad + DFGT kombót.
)

Mennyit?
)